И така моя милост ще ви разкаже една .... (и аз не знам как да я опиша) история.
Лято господне 2007 краят на лятната ваканция един младеж се прибира от дълга почивка от вилата и решава, че е време за промени. Седнал той и сменил субстрата на всичките си паяци придружено от обилно навлажняване и здраво папане, всички терариуми бяха готови, докото погледът му не се спря върху този на страшния и супер агресивен муринус. Той хвана терариума сложи го на земята и започна ... след като го отвори той разбута паячето за да излезе от своят защитен тунел и в този момент .... звъна телефона, младежа стана и вдигна слушалката, като преди това беше затворил терариума, защото това зверче му вдъхваше много страх и не знаеше на какво е способно. Той проведе разговора и гокато се върна в стаята, какво да види

капакат беше леко открехнат, а обежището беше празно като легенът на кавказката му овчарка след 5 минути от свервирането на храната му. Паякът го нямаше. Младият терарист обърна цялата си стая с главата на доло за да намери зверчето, но неуспешно и реши "Ще търся утре пак, но няма да казвам на мама и тате. Господи-и-и защо направих грешката да им кажа, че е един от най-големите чукундури сред пауците" . Тераристът търси 2-3 дни подред, но неуспешно и на края си каза "Абе **** съм го, рано или късно ще се покаже, няма каде да ходи. " .......... Лято господне 2008/близо 9 месеца по-късно младежът решава, че ще си чисти стаята основно, защото му е скучно поради факта, че родителите му са в провинцията от няколко дни,а и няма какво да прави. Той си оправяше стаята толкова осърдно, докато не дойде момента да смени чаршафите на леглото си и повдигна матракът за да извади чаршафът, в този момент той прозря ...... купчината хекове, които той беше скрил за черни дни, колко осърдно бяха омотани в уникално много паяжина и си помисли " мали-и-и толкова рядко ли си чистя стаята основно или съм збъркал леглото" в следващият момент той взе един хек и пред него пропълзя той-муринусът с високо вдигнати крака и ясно показани хелицерии при което той направо

. Тераристът се взе в ръце и с няколко древни китайски трика прибра гадинката в новият му терариум и го нахрани, непосредствено след това реши, че си иска хековете и заедно с това разбута и леговището на звярът, който беше живял там повече от половин година и какво да види

... кожа.

"Я да я накисна хубаво"-си каза той, след 5 минутно киснене на старата дрешка на този ръждив звят, героят в историята хвана лампата и започна да се блещи като негър виждащ за първи път сняг ..... " олеле още едно момиче в семейството от косматковци". След дългата умора от изминалият ден, младежът реши да седне и да изпие една бира за здравето на момиченцето му което след почти 9 месеца се завърна в къщи пеейки "Sweet Home Alabama" на Lynyrd Skynyrd и вече папаше един тлъст щурец в новият си дом.
Наздраве тераристи

.