Чичо Любо
Админ
Терарист
Неактивен
Беззащитността не пази овцата ,и при хората е така
|
 |
« -: 02 Юни 2008, 22:49:56 » |
|
Тъй като имахме запитване от хора които не говорят Български език . Дали ще направиме вариант на форума на Анлийски . Решихме да се допитаме до вас. Дали да направиме такъв форум ? Моля всеки който гласува да си каже и мнението защо е гласувал така. 
|
|
|
|
|
Активен
|
Страхът от оръжието е признак за забавено сексуално и емоционално развитие.
|
|
|
Кърто
VIP потребител
10 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #1 -: 02 Юни 2008, 22:55:57 » |
|
Какво имаш в предвид с това Англииски вариант на форума ? Но като цяло съм за интересна и много подпомагаща разпространението на форума, добавка ще е това да го има на англииски език. ..... And in the end i can say only YES. It's a good idea. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
StR
12 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #2 -: 03 Юни 2008, 06:55:13 » |
|
Да има английски вариант на форума според мен е добра идея,но въпросът е,че си е доста играчка да се преведе от български на английки.Всичките тези теми и публикации,а и новите,които идват.На мен ми хрумват 2 варианта: 1.Ако има някаква програмка,с която да се превежда и премества в английската част на форума... 2.Ако са 2 частите на форума-англииска и българска,всеки потребител,които не го е мързел,може да си мести постовете в англииската част от форума 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
MechanizedSun
2 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #3 -: 03 Юни 2008, 20:29:10 » |
|
Колкото по - голям интерес толкова по - добре  . Пък и предлагането ще стане по голямо 
|
|
|
|
|
Активен
|
Един таралеж е по ценен от нас . Горските гъби достойно събира...
|
|
|
xfan
xfan
12 кожи
Неактивен
Ако животът ти поднася лимони...върни му лимонки!
|
 |
« Отговор #4 -: 03 Юни 2008, 20:35:24 » |
|
То хубаво ама кой ще се вясва там, за да пише и заради колко евентуални потребителя се прави това? Лично на мен би ми отнемало повечко време да хортувам на английски и да ми се смеят после всички :-)
|
|
|
|
|
Активен
|
Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
|
|
|
StR
12 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #5 -: 03 Юни 2008, 20:54:04 » |
|
Ами не знам,просто си мислех.Иначе на Любо и Ники им се отваря много рабора...По няколко часа ще трябва да висят във форума.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #6 -: 03 Юни 2008, 22:44:01 » |
|
Не става въпрос за превеждане на всичките публикации на английски  Това звучи "малко" нелепо. Става въпрос за форум със същата структура и раздели, но на английски. Публикациите естествено ще са различни и ще зависят от посетителите на съответния форум.
|
|
|
|
|
Активен
|
РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Търся МЪЖКИ паяци за размножаване:
|
|
|
QuacK
7 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #7 -: 10 Юни 2008, 19:51:09 » |
|
Може би ще е удачно ако на първо време просто добавите английска секция във форума. Предполагам, че наплива за нея няма да е голям в началото, пък после ако потръгне - ще направите английски клонинг на целия форум (така поне ще знаете за какво го правите).
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hunter
11 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #8 -: 11 Юни 2008, 19:51:00 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
xfan
xfan
12 кожи
Неактивен
Ако животът ти поднася лимони...върни му лимонки!
|
 |
« Отговор #9 -: 11 Юни 2008, 21:02:34 » |
|
За чуждестранни посетители добре, ама за по-големия опит ... според мен е спорен въпроса :-)))
|
|
|
|
|
Активен
|
Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
|
|
|
The_FyoinD
5 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #10 -: 11 Юни 2008, 21:49:34 » |
|
Трябва си...
|
|
|
|
|
Активен
|
....
|
|
|
leizi1991
5 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #11 -: 12 Юни 2008, 13:12:57 » |
|
Аз определено съм за но нека наистина първо да се направи английска секция да видим как се върви  иначе супер идея 
|
|
|
|
|
Активен
|
 Metal 4ever
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #12 -: 12 Юни 2008, 18:23:50 » |
|
Аз определено съм за но нека наистина първо да се направи английска секция да видим как се върви  иначе супер идея  А ако потръгне после кой ще премести темите в другия форум, като естествено се оправят всичките му неща, като броячи и т.н. ? На мен идеята за английска секция в този форум не ми допада, от чисто техническа гледна точка.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
leizi1991
5 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #13 -: 12 Юни 2008, 18:58:10 » |
|
Аз определено съм за но нека наистина първо да се направи английска секция да видим как се върви  иначе супер идея  А ако потръгне после кой ще премести темите в другия форум, като естествено се оправят всичките му неща, като броячи и т.н. ? На мен идеята за английска секция в този форум не ми допада, от чисто техническа гледна точка. В това нещо си прав  Вие избирате какво да правите и мисля че мн голяма част от форума е зад вас 
|
|
|
|
|
Активен
|
 Metal 4ever
|
|
|
Чичо Любо
Админ
Терарист
Неактивен
|
 |
« Отговор #14 -: 12 Юни 2008, 20:34:44 » |
|
Аз определено съм за но нека наистина първо да се направи английска секция да видим как се върви  иначе супер идея  И моето мнени е тУкова 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
QuacK
7 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #15 -: 17 Юни 2008, 21:59:56 » |
|
Ми хайде отваряйте английски раздел. Всички да си слагаме линк към него в сигнейчърите на профилите по разни интернешънъл форуми и да се почва адвъртайзинг  ! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Чичо Любо
Админ
Терарист
Неактивен
|
 |
« Отговор #16 -: 17 Юни 2008, 22:10:25 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #17 -: 23 Юни 2008, 20:12:16 » |
|
Готово:Всеки, който се чувства удобно може да пише там: http://terraristic.net/en/forum/index.phpЗа английския форум не е нужна допълнителна регистрация. Всеки, който се регистрира в единия от форумите може да пише и в двата. Освен това личните съобщения са едни и същи независимо от кой форум са пуснати.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Чичо Любо
Админ
Терарист
Неактивен
|
 |
« Отговор #18 -: 23 Юни 2008, 21:34:47 » |
|
Айде да ни е честит 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
reptilian
11 кожи
Неактивен
Господ е милостив ,ние не сме
|
 |
« Отговор #19 -: 23 Юни 2008, 21:34:58 » |
|
Скъпи модераторчета,написах тема в новия "хубав" английски вариант на форума със заглавие "ho is ho?"(т.е. "Кой кой е ?")Написах всичко както трябва ,но някой от вас весело ми е изтрил поста и е оставил само снимката ми в отделна тема . Та много ви благодаря(т'ва беше 2 мнение). 
|
|
|
|
|
Активен
|
Отглеждам : Schmerz ist nur ein Vorwand der schwachen
|
|
|
|