Jim Crow
8 кожи
Неактивен
|
 |
« -: 12 Септември 2011, 18:21:47 » |
|
За да не е съвсем офтопик, копвам постовете на: Xaruno: Мене ме упаха муринусът-болка, като въглен горяща, одърви се ръката до предмишницата, наду се китката, където ме е ухапал, не стана черна кожата. Леко се припотих, но според мене от притеснение, отколкото от белтъка. Болката изчезна до следващия ден, а надутото стоя 4-5 дена преди да спадне. Одървянето изчезна 2-3 дена след спадането на отока.
deosv: Еми аз съм новак, от 2 месеца гледам 2 паяка - nhandu coloratovillosus 6-7 см. тялото, и lasiodora striatipes 7-8 кожи. Та Нанду-то ( не знам дали така правилно се чете) като отворих да му сменя водата реши да ме облее с косъмчета, които вдишах. Това се случи вчера. Много гадна кашлица се получи. Не мога да сравня с нищо просто... не ми достигаше дъх. Може би така се чувстват астматиците. Седнах на леглото и започнах да се опитвам да не кашлям, защото имах чувството, че ще припадна от недостиг на кислород. Започнах да вдишвам дълбоко, не ме интересуваше дали е правилно, просто реших, че да загубя съзнание и да не мога да кажа какво ми е е много по- лошо. Поуспокоих се, посъвзех се и излязох навън. Седнах на масата в двора и си зачетох книгата, като гледах да контролирам дишането. Поставих си ултиматум - ако до 15 минути не ми олекне - Бърза помощ. Ама след 2-3 минути се изкашлях ужасно силно, много голяма храчка изкарах и всичко беше тип топ след това. Нямам никакви оплаквания след около 30 часа след инцидента...
|