Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« -: 07 Юни 2008, 02:05:40 » |
|
Да ни е честита новата галерия, вградена във форума.
Така няма да се налага да поствате снимките в неща като imageshack, които поне на мен ми зареждат изключително бавно.
Моля, използвайте я разумно и се старайте да слагате снимките в най-подходящата категори и не злоупотребявайте преди да сме дефинирали правилата за ползване.
Всяка снимка трябва да бъде одобрена от администратор (за в бъдеще и модераторите ще имат това право) преди да стане видима за останалите.
Всички критики и предложения са добре дошли. Още от сега знам, че едно от тях ще е, че галерията е на английски, но всичко с времето си. То и форумът е недопреведен, но просто това беше налично а времето ни е малко и засега не може да го оправим.
|
|
|
|
|
Активен
|
РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Търся МЪЖКИ паяци за размножаване:
|
|
|
xfan
xfan
12 кожи
Неактивен
Ако животът ти поднася лимони...върни му лимонки!
|
 |
« Отговор #1 -: 07 Юни 2008, 06:39:52 » |
|
Да ни е честита :-))) Готина идея, по-здравления :-)
|
|
|
|
|
Активен
|
Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
|
|
|
ZeRBeRuS
Модератор
12 кожи
Неактивен
Тъпо е да си тъп, ама си е за цял живот!!!
|
 |
« Отговор #2 -: 07 Юни 2008, 07:01:20 » |
|
Това е просто страхотно.  Честита да ни е.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
botan
8 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #3 -: 07 Юни 2008, 18:28:53 » |
|
Малко е досадно да ресайзваш всяка снимка, която искаш да качиш, а и понякога някои снимки просто трябва да се видят в голям размер, но идеята е много хубава, поздравления! 
|
|
|
|
|
Активен
|
Паяци: Brachypelma albopilosum 0.1.0; Brachypelma boehmei 0.1.0 и Brachypelma auratum 0.0.1. Мравуняци: Camponotus ligniperda. Други: Руска синя 1.0.0; Trachemys scripta elegans 0.1.0 и един аквариум със скариди и рибки.
|
|
|
StR
12 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #4 -: 07 Юни 2008, 19:36:15 » |
|
Честито и поздравления и от мен.Добра идея ви е хрумнала,Ники и Любо.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Чичо Любо
Админ
Терарист
Неактивен
Беззащитността не пази овцата ,и при хората е така
|
 |
« Отговор #5 -: 07 Юни 2008, 19:38:40 » |
|
Честито и поздравления и от мен.Добра идея ви е хрумнала,Ники и Любо.
И други неща сме замислии  Ама всичко с времето си 
|
|
|
|
|
Активен
|
Страхът от оръжието е признак за забавено сексуално и емоционално развитие.
|
|
|
Кърто
VIP потребител
10 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #6 -: 07 Юни 2008, 22:00:46 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
QuacK
7 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #7 -: 10 Юни 2008, 18:48:34 » |
|
Супер е галерията  (особено като знам каква мъка ми е да отварям imageshack.us, пък повечето снимки до сега все са там.....  ).
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #8 -: 10 Юни 2008, 18:52:35 » |
|
супер е галерията  (особено като знам каква мъка ми е да отварям imageshack.us пък повечето снимки до сега все са там.....  ) Моля те ползвай главни букви.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vladdark
VIP потребител
10 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #9 -: 15 Юни 2008, 09:18:59 » |
|
Малко е досадно да ресайзваш всяка снимка, която искаш да качиш, а и понякога някои снимки просто трябва да се видят в голям размер, но идеята е много хубава, поздравления!   И аз така мисля. Не може ли автоматично да ги прави по размер?
|
|
|
|
|
Активен
|
Ще крещя...
|
|
|
The_FyoinD
5 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #10 -: 15 Юни 2008, 11:11:00 » |
|
Съгласен сам за размера на снимките...или да се форматват автоматично или да се уплоадват жсякакъв формат... 
|
|
|
|
|
Активен
|
....
|
|
|
Кърто
VIP потребител
10 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #11 -: 15 Юни 2008, 13:12:41 » |
|
Мани го ти ресайса. Трябва да се махне това чакане за одобряване на снимките. Малко мн е дразнещо и да си се названчи някой който да си отговаря за галерията и да я чисти и пази от спамове. Също няма да е зле да я друпнете от форума да се показва галерията навсякъде в сайта. Ей так да я сложите горе при "Доставка ; Начало ; Приятели и др."
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #12 -: 15 Юни 2008, 22:21:31 » |
|
Мани го ти ресайса. Трябва да се махне това чакане за одобряване на снимките. Малко мн е дразнещо и да си се названчи някой който да си отговаря за галерията и да я чисти и пази от спамове. Също няма да е зле да я друпнете от форума да се показва галерията навсякъде в сайта. Ей так да я сложите горе при "Доставка ; Начало ; Приятели и др."
За първото разбирам, досадно е, но някак си е кофти всеки ден да обикалям всички раздели на галерята и да гледам за нови снимки, понеже някой си го е мързяло да гледа къде да постне пияната си снимка и да речем я е постнал в "Тарантули" понеже това е първият раздел. Иначе за второто идеята ми допада, но нека първо се събере материал.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Кърто
VIP потребител
10 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #13 -: 15 Юни 2008, 22:56:39 » |
|
Аз съм човек на идейте. Но ако те мързи остави. Най-новите снимки да излизат най-отгоре така винаги ще се виждат и ще е по-лесно за редакция. А ако искаш дай аз ще съм модче на галерията. И другото което е иска ми се да създадеме една мн пълна галерия от снимки на акзотични животни. И другото е да не се слагат авторски права на снимките ами да са свободни да всеки на които му се е приписало статиика или нещо такова.  Така че каня всеки които има снимки на собствените си гадинки да ги слага веднага в галерията. Нека да има снимков материал.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #14 -: 16 Юни 2008, 06:57:07 » |
|
За снимките вече не трябва одобрение. Показват се веднага, тъй че можете да качите снимка и веднага да я ползвате във някой форумен пост, като просто копирате ББ-кода. Кърто, ако имаш идеи итносно начина, по който работи галерията можеш да пишеш на тези хора: http://www.smfhacks.com/
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Кърто
VIP потребител
10 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #15 -: 16 Юни 2008, 16:25:21 » |
|
Хахаах ма тя не е ли наша. В смисъл твоя. В смисъл ти да си писал. Аз така реших.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #16 -: 16 Юни 2008, 19:27:44 » |
|
Форумът, както и галерията е готов софтуер.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
QuacK
7 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #17 -: 17 Юни 2008, 21:57:44 » |
|
Живот и здраве като порастне галерията и стане ГАЛЕРИЯ как ще се търсят снимки като НИКОЙ не е сложил никакви "keywords" на досега качените ? 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vilik
1 кожа
Неактивен
Публикации: 16
|
 |
« Отговор #18 -: 19 Юни 2008, 21:43:59 » |
|
А как мислите, трябва ли галерията да е само с авторски снимки или не е нужно? 
|
|
|
|
|
Активен
|
Long live Rock 'n Roll
|
|
|
QuacK
7 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #19 -: 19 Юни 2008, 21:47:16 » |
|
От една страна ако е само с авторски ще е по-бедна. Но от друга - ако е с всякакви снимки..... може съвсем спокойно вместо "ГАЛЕРИЯ" да се сложи един линк "GOOGLE", който направо да зарежда търсачката в режим изображения. Нали ?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|