Гост
22 Май 2012, 09:53:29
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

100 лв 80 лв
   Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: 1 [2]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Галерия  (Прочетена 2355 пъти)
vilik
1 кожа

Неактивен Неактивен

Публикации: 16

« Отговор #20 -: 19 Юни 2008, 21:54:38 »

Аз като цяло съм фен на това снимките да са авторски, но може би ще се загуби доста полезна информация ако се сложи такова ограничение, да видим и другите какво мислят  Wink
Активен

Long live Rock 'n Roll
Кърто
VIP потребител
10 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 567

« Отговор #21 -: 19 Юни 2008, 22:06:42 »

Абе хора бе. Гледайте сега във форума сме около 500 души. Аз лично имам на мойте гадове над сто снимки. Нека всеки да хване и да си регне снимките и да започнеме да развиваме някаква предимно авторска галерия но да не си искаме авторските права върху снимките. Защо, за да помагаме на пичове които искат да напишат някоя статия или нещо такова!!!!  Wink
Активен

e-mail: kurto1@abv.bg
До момента си гледам:
Link
QuacK
7 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 296

« Отговор #22 -: 19 Юни 2008, 23:06:51 »

Хех... въпросните хори на дали ще опрат до нашите снимки.
Но като цяло (да взема директно да го кажа) - ДА - и аз съм за авторски снимки в галерията.
Иначе ей сега ще отворя 3 търсачки и до утре ще кача 500 снимки от кол и въже  Tongue
Активен
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2943

terraristic.net

« Отговор #23 -: 20 Юни 2008, 00:03:28 »

А как мислите, трябва ли галерията да е само с авторски снимки или не е нужно?  Wonder

Моля Ви слагайте линк към източника когато слагате чужда картинка. Така е коректно.

Иначе няма проблем да слагате чужди снимки, стига лицензът, под който се разпространяват да го позволява. Вие решавате  Wink
Активен

РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Link
Търся МЪЖКИ паяци за размножаване: Link
Страници: 1 [2]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC