Здравейте,
много ми харесват тези животни.Мога ли да ви питам от къде може да се намери такова и колко пари струва.Търсих на много места по обявите и никъде не срещнах.Благодаря предварително
Здрасти. Ами аз ги купих от тука (Швейцaрия) и те бяха диво олувени. Бяха пълни с паразити, но да се похваля, днеска получихме писмо от института за паразити в Цюрих. Напълно са изчистени и най сетне мога да ги пренеса в техния окунчателен терариум. Днеска ще им го приготвя, трябва да го оплатня, за да не могат да излизат мравките и ув-лампата ще им сложа вътре. Дано да им хареса.
Както hunter казва, е трудно да се намерят такива животни в България. После друг проблем е, че тези животинки обичат мравки. Макар че има някои, който свикват със щурци, мисля че трябва да се хранят с мравки, както и в природата. Чувала съм че им трябва киселината и протеините на мравките. Не знам как е в България, но тука не се продават на големи количества и за това трябва често да ходя на вънка да им търся мравки. Тука повечето мравки са защитени, така че рискирам глоба.