От известно време (2 месеца, може би малко повече) имам проблем с моят гекон. Споделял съм го с някои хора от форума къде на живо къде чрез лични съобщения, но искам да го споделя и тук, ако някой има други предложения какво може да е. Значи през този период гекончето започна да се изхожда точно на 15 дни (последните 3 пъти го засичах и винаги беше точно на 15-тия ден). Когато го взех първите 2-3 месеца си се изхождаше всеки ден. Когато започна този проблем гекончето беше само на брашнени червеи и реших че може да е от тях, но през последния месец беше изцяло на щурци и няма разлика. Температурата през деня е 28-30 градуса, вечер пада до към 24-25. Постоянно има купичка с прясна вода и отделно такава с калции. Когато и да му предложа храна не отказва, но гледам и да не го прехранвам много след като я задържа толкова време за това през този период (от 15 дни) го храня 3-4 пъти. Ето така изглежда в момента:

Смятам че обясних какво му е и какви са условията възможно най-кратко, ако има да добавя нещо питайте пък аз при първа възможност ще отговаря. Надявам се някой ако може да помогне макар че повечето с които говорих за пръв път чуват за такова държание. Не знам това състояние доколко е повод за притеснение, но всеки съвет е добре дошъл. Благодаря предварително!