Гост
22 Май 2012, 10:06:01
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

100 лв 80 лв
   Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Леопардовият ми гекон не яде  (Прочетена 322 пъти)
dis7urbed
3 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 57

« -: 15 Октомври 2011, 14:04:13 »

Този размножителен сезон бе първият ми успешен и успях да изкарам 2 мъничета. Проблемът е с едното от тях. Гекончето е  около 10 санта дълго и от около пет, шест дни отказва да яде брашнени. От начало ( през първите дни когато спря да яде) се изходи, ала вече не го прави. Намерих начин от вчера да го отоплявам да не мразне горкото но отново днес не ще и не ще. Само ближе червейчетата и това е . А преди какъв апетит имаше по 2 средни брашнени и дрицкаше като лудо.  МОЛЯ помагайте  Embarrassed
Активен
eXpress
9 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 489

Ако живота ти поднесе лимони.. Пийни една текила.X

« Отговор #1 -: 15 Октомври 2011, 16:20:43 »

И при мен двата ми гекона не щат да ядат, единия пристигна преди дни от чужбина но другия си ми беше тук и откакто видя женската не му е до храна ;d. Само дето моите са търнаров и бибронов.
Активен

New skype - evcho92
eXpress
9 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 489

Ако живота ти поднесе лимони.. Пийни една текила.X

« Отговор #2 -: 15 Октомври 2011, 16:49:43 »

Явно метеорологичните условия напоследък ги объркват.. ;d Но малко се притеснявам за малката :\
Активен

New skype - evcho92
dis7urbed
3 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 57

« Отговор #3 -: 15 Октомври 2011, 18:07:02 »

И какво сега от времето ли да е ? Защото моя гекон е малак ( 2,3 месеца я има, я няма) Хммм..... Нормално ли е  6 7 дни да не близва нищо  ??>??  Surrender
Активен
Lambretta
4 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 70

« Отговор #4 -: 20 Октомври 2011, 20:45:49 »

Намерих начин от вчера да го отоплявам да не мразне горкото но отново днес не ще и не ще. Само ближе червейчетата и това е . А преди какъв апетит имаше по 2 средни брашнени и дрицкаше като лудо.  МОЛЯ помагайте  Embarrassed

Какво значи, че чак сега си намерил начин да го отопляваш? Ако не са му правилни температурите е нормално да не яде.

Ако 2-3 дена не дам храна на леопардовият ми гекон проблем ли е? Горе - долу на 2 месеца е.

Надали ще има фатален край ако не го нахраниш 2 дена, но според мен не е хубаво, особено щом е малък гекон, трябва да се храни всеки ден.

Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC