Гост
22 Май 2012, 11:04:08
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

100 лв 80 лв
   Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подуто краче на Леопардов гекон??  (Прочетена 242 пъти)
Serpentine
2 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 27

« -: 11 Февруари 2012, 10:46:39 »

Здравейте!
Преди мъничко реших да почистя на гекончето и да видя дали си е изяла щурците и видях, че предното дясно краче е подуто. Жизнена е, щъка, обикаля, изяла е всичко, но много ме притесни това подуване.
Пускам снимка, която е с малко кофти качество, но нямам време да снимам с хубавия апарат... По-късно ако искате мога да кача с по-добро качество.
Моля, ако някой има идея какво е и защо е така да пише...За 5 минути какви ли не филми ми минаха през главата...

http://prikachi.com/images/437/4386437A.jpg
Активен
George
Модератор
8 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 319

« Отговор #1 -: 11 Февруари 2012, 23:09:46 »

Прилича на MBD. Получава ли редовно калций с храната си? То и задното краче изглежда подуто в ставата.
Активен

Жоро, отглеждам :    Link
Serpentine
2 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 27

« Отговор #2 -: 12 Февруари 2012, 10:18:58 »

Ами калций не съм й давала от известно време, утре смятам да й купя и да почна да й давам пак....
Активен
Lambretta
4 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 70

« Отговор #3 -: 03 Март 2012, 05:37:43 »

Колко време е "известно време"? Има ли вероятност нещо да е паднало върху крачето? За мен е или сериозно нараняване или МБД.
Активен
Starskreem
5 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 119

« Отговор #4 -: 27 Април 2012, 07:14:29 »

Serpentine, какво стана с геончето ти, съжелявам, че не е писано отдавна, но може и аз да имам същия проблем  Huh?
Активен

Единственото предсказуемо нещо в живота е, че той е непредсказуем! Smiley
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC