Uromastyx
VIP потребител
7 кожи
Неактивен
|
 |
« -: 14 Юли 2008, 20:50:10 » |
|
Може ли някой да ми каже къде ми изчезна картинката? До сега имах и сега изведнъж нямам и не мога да си сложа от компютъра. 
|
|
|
|
|
Активен
|
Докато има хора които мислят, че животните не чувстват, ще има животни които чувстват как хората не мислят.
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #1 -: 15 Юли 2008, 06:47:58 » |
|
За съжаление вече не може да се качват аватари. Проблемът дойде от обединяването на потребителите на двата форума. Когато качиш картинка в единия форум тя не се вижда в другия. Пращайте аватарите на мейла на сайта и аз ще ви ги качвам ако няма къде на друго място да ги качите 
|
|
|
|
|
Активен
|
РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Търся МЪЖКИ паяци за размножаване:
|
|
|
QuacK
7 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #2 -: 15 Юли 2008, 22:44:12 » |
|
Хм?!  кои два форума са се обединили ?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
onion
VIP потребител
9 кожи
Неактивен
фиууу
|
 |
« Отговор #3 -: 15 Юли 2008, 23:37:57 » |
|
BG и Eng на този форум, но става дума за потребителите
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #4 -: 16 Юли 2008, 13:04:42 » |
|
Да, просто направих и английски форум, в който хората може да се логват със същия акаунт. Проблемът идва от това, че за двата форума аватарите се ъплоудват в различна папка и когато един потребител си качи аватар в единия форум, той няма да се вижда в другия. Ако много държите да можете да качвате аватари ще потърся решение за общи ъплоуд директории...
Засега предлагам който иска да си качи аватар да го праща на мейла на сайта и аз ще имам грижата да оправя нещата.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #5 -: 27 Август 2009, 13:36:56 » |
|
Поради изключителната наглост на някои потребители, които си бяха сложили картинки с размери от сорта на 1000 х 1000 пиксела за аватар се наложи да настроя форумът да не приема изображения с размери по-големи от 100 х 100 пиксела. Лично аз разгледах профилите на всички и съм махнал аватарите по-големи от горепосочения размер. Съжалявам за неудобството на потребителите, на които съм махнал аватарите. Можете да си сложите друг, но не по голям от 100 х 100 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Мъни
Модератор
8 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #6 -: 27 Август 2009, 13:41:00 » |
|
А не можеш ли да сложиш автоматично намаляване на аватара? Гледам, че и аз съм обезаватарена... 
|
|
|
|
|
Активен
|
Господи, моля те, дай ми мъдрост, за да разбера мъжете; дай ми любов, за да им прощавам; дай ми търпение, за да изтърпя настроенията им. И, Господи, забележи - СИЛА НЕ ИСКАМ!! Иначе ще ги пребия до смърт…
|
|
|
Чичо Любо
Админ
Терарист
Неактивен
Беззащитността не пази овцата ,и при хората е така
|
 |
« Отговор #7 -: 27 Август 2009, 13:43:14 » |
|
А не можеш ли да сложиш автоматично намаляване на аватара? Гледам, че и аз съм обезаватарена...  Вече е факт 
|
|
|
|
|
Активен
|
Страхът от оръжието е признак за забавено сексуално и емоционално развитие.
|
|
|
Мъни
Модератор
8 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #8 -: 27 Август 2009, 13:49:46 » |
|
Късно е, чадо  Аз го намалих....
|
|
|
|
|
Активен
|
Господи, моля те, дай ми мъдрост, за да разбера мъжете; дай ми любов, за да им прощавам; дай ми търпение, за да изтърпя настроенията им. И, Господи, забележи - СИЛА НЕ ИСКАМ!! Иначе ще ги пребия до смърт…
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #9 -: 27 Август 2009, 13:49:53 » |
|
Може, когато аватарът се ъплоудва. За жалост тази функция не работи поради сливането на двата форума. Обяснил съм малко по-горе. Пращайте картинките на мен ако не можете да си ги смалите сами.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|