Гост
22 Май 2012, 11:09:46
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

100 лв 80 лв
   Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Изкривяване на пръстите  (Прочетена 691 пъти)
SIO
6 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 192

« -: 22 Юли 2008, 11:02:52 »

Здравейте хора! На последно време имам проблем с малкия гущер. Пръстите му се изкривяват по-точно възелите на фалангите и то най-често на нокътят, но и от към срядата понякога, от към началото... Имам чувството, че въобще не го боли и не го бърка. Понякога като ги изправя и постоят така няколко дена се затвърждават на мястото си ма след известно време пак някое от пръстите издава багажа. Хубавото, е че се изправят след време, ама к'ва файда като таман единия вече горе-долу се е изправил и хоп още два са открили революцията.

Не знам дали е рахит или някаква друга гадост. Като цяло хайвана си расте доста динамично. Смисъл постоянно са бели, се вече има нова окраска леко капризен в яденето. Има си лампа 5% UVB, реши да се покатери на нея и тъй като му надебеля задника и я счупи...  Ся му взех 10% UVB. Тъпча го с витамини и разнообразна храна. Не знам какво не му е наред...
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC