Гост
22 Май 2012, 11:14:34
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

100 лв 80 лв
   Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Новоизлюпен пашкул на Acanthoscurria geniculata  (Прочетена 854 пъти)
Petyo
1 кожа

Неактивен Неактивен

Публикации: 16

« -: 31 Юли 2008, 13:44:06 »

На 25/06 женската направи пашкул, на 26/07 го взех и го отворих, като всички малки бяха първични ларви, които седяха в пашкула. На следващия ден всичките смениха, ставайки вторични ларви, плъзнаха в кутията около пашкула, както се вижда на снимката. За разлика от други видове паяци, които съм люпил, този вид се разпръсва още в стадий на вторична ларва.

Активен

Petyo

Tel. 0 888 402 777
novev
VIP потребител
10 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 607

Внимание!Това хоби е силно заразно!

« Отговор #1 -: 31 Юли 2008, 14:54:30 »

Drink beer Да са ти живи и здрави и повечето женски!!! Drink Beer
Активен

Котки:1 Руска синя; Паяци:1 Brachypelma Albogans;
1Brachypelma smithi;1Grammostola Pulchra;2Pterinochilus murinus Usumbara1;1Aphonopelma bicoloratum ;1Brachypelma albiceps;1Theraphosa apophysis ;2Brachypelma auratum;Жаби:Скорпиони: 2 Pandinus imperator;Змии:1 Lampropeltis mexicana greeri ;1 Boa constrictor;2Pantherophis guttatus;1Python regius;1Heterodon nasicus;Многоножки:2Archispirostreptus gigas;
xfan
xfan
12 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 1118

Ако животът ти поднася лимони...върни му лимонки!

« Отговор #2 -: 31 Юли 2008, 14:59:48 »

Ехаааа, такива снимки ми пълнят сърцето :-) Бравос, продължавай все така. Геникулатите са ми едни от любимите видове и заедно с албопилозумите имат заделено специално място в сърцето ми  :-)
Честитка още веднъж и чакаме снимки на първа кожа на малки сладки бебета геникулати :-)))
Активен

Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
Icaka
7 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 206

« Отговор #3 -: 01 Август 2008, 21:52:49 »

Честито да се ти живи и здрави ! Metal
Активен

Правилата!
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2943

terraristic.net

« Отговор #4 -: 03 Август 2008, 11:01:35 »

Честито Петьо  Thumb up Знаеш ли колко са горе-долу като бройка? Чувал съм, че геникулатите са доста плодовити.
Активен

РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Link
Търся МЪЖКИ паяци за размножаване: Link
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC