Гост
22 Май 2012, 11:21:13
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

100 лв 80 лв
   Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: [1] 2   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Какво можеш да научиш като отглеждаш бавнорастящ вид  (Прочетена 1923 пъти)
reptilian
11 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 785

Господ е милостив ,ние не сме

« -: 26 Юли 2008, 09:10:19 »

Според мен всъщност не трябва да се нервиш защото това ти помага да насъбереш опит с паячета от всякакъв размер - има някои паяци които сменят през 1 месец и с тях не можеш да научиш нищо, а с бавнорастящите видове - можеш  Wink
Активен

Отглеждам : Link Schmerz ist nur ein Vorwand der schwachen
QuacK
7 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 296

« Отговор #1 -: 26 Юли 2008, 10:17:46 »

Хехе
Ако за 1 месец не научиш това което може да се научи - и 10 няма да ти стигнат.
А и ако можеш точно да ми посочиш какво си научил за тарантулите благодарение специално на бавния растеж на розата.... Drink beer
Активен
reptilian
11 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #2 -: 26 Юли 2008, 10:21:24 »

Еми най-вече се научва поведението на самия паяк и т.н.  Wink А и е по-яко да имаш паяк 15 години отколкото да имаш паяк 10 години  Wink
Активен

QuacK
7 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #3 -: 26 Юли 2008, 16:41:36 »

Хехех по едно животно да съдиш за поведението на целия вид си е направо смешно.
Несериозно е да говориш така.
Активен
Icaka
7 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 206

« Отговор #4 -: 26 Юли 2008, 18:56:24 »

И аз така мисля!Няма значение дали разсте бързо или бавно,от всеки паяк се учи по нещо Spider!!!
Активен

Правилата!
QuacK
7 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #5 -: 26 Юли 2008, 19:03:15 »

Абе вие тези паяци, учебници ги изкарахте. Човек учи... по-точно свиква - със разни работи покрай първия си паяк. (Аз поне така направих)
Активен
Icaka
7 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #6 -: 26 Юли 2008, 19:11:00 »

Абе,ако ме питаш само покрай един паяк няма да научиш кой знае колко  Grin!Но никои не е казал че само,ако  гледаш паяци и  висиш в форуми ще научиш много трябва и четене(доста четене) Metal
Активен

Правилата!
reptilian
11 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #7 -: 26 Юли 2008, 19:11:58 »

Умнико,написах че научаваш за поведението на само индивид който отглеждаш  Angry
Активен

QuacK
7 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #8 -: 26 Юли 2008, 19:28:13 »

Не ми викай "умнико" (първо)
И второ - ТОЧНО ТОВА КОМЕНТИРАМ - НЕ МОЖЕШ да съдиш за поведението на даден вид по един негов представител.
Ако имам доберман и той е кротък и обича да яде печени чушки, то това по никакъв начин не значи, че всички добермани са така. (примера е доста идиотски, но се видях принуден да го дам)
Активен
Icaka
7 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #9 -: 26 Юли 2008, 19:41:39 »

Така е за един вид може да се съди че си научил нещо,не от това че си гледал един представител а че си гледал примерно 50 Cool!Схванали какво дискотираме и какво имаме на предвид!
Активен

Правилата!
reptilian
11 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #10 -: 26 Юли 2008, 20:11:16 »

Аз имам в предвид не да се учи ЗА ЦЕЛИЯ ВИД А ЗА САМИЯ ПАЯК КОЙТО ОТГЛЕЖДАШ ЗА ДА ЗНАЕШ КАКВО ДА ПРАВИШ С НЕГО ПРЕЗ 15 ГоДИШНИЯ МУ ЖИВОТ
Активен

QuacK
7 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #11 -: 26 Юли 2008, 21:41:07 »

И това да се учи при бавно растящи паяци благодарение на големите времеви интервали между смените, а при останалите - не ?
 Surrender
Активен
reptilian
11 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #12 -: 26 Юли 2008, 21:42:38 »

Спирам този спор очевидно до никъде няма да се стигне . Peace man  Surrender
Активен

Кърто
VIP потребител
10 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 567

« Отговор #13 -: 26 Юли 2008, 22:09:45 »

OfftopicТака ако бях модератор веднага изтривам тея сичките постове и ви удрям едно наказание! Най малкото за спам! Има тема дето си се пишат глупости, но тя не е тази ! Аре спрете се ! Ники, Х , Миленски , Любо почистете малко че почнах да се нервя !  Offtopic
Активен

e-mail: kurto1@abv.bg
До момента си гледам:
Link
QuacK
7 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #14 -: 26 Юли 2008, 23:52:55 »

Shocked ако във всеки пост няма написано "Grammostola rosea" значи е офтопик ?
И също излиза, че споренето е забранено? Какво ? Ако не съм съгласен с нечие изказване - не ми се полага да възразя ? Аз съм също админ във форум имам идея за какво иде реч.
п.п. Да - ТОЗИ мой пост вече си е offtopic, само че това  е единственото адекватно място където да ти отговоря - Кърто.
Активен
Icaka
7 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #15 -: 27 Юли 2008, 00:06:56 »

QuacK  е прав!!! Затова е форум-да може всеки да изрази някакво мнение! Surrender
П.П Кърто недеи да се нервиш толкова,ако не ти харесва темата недей я чети Cool!!!
Активен

Правилата!
Кърто
VIP потребител
10 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #16 -: 27 Юли 2008, 20:18:29 »

Offtopic Значи хора гледайте сега ! Какво е заглавието на темата Huh?? Чилииска роза или "нека да поспориме на тема кой може да научи какво от един кой си паяк" Huh??? Не се нервя от друго просто отклоняването от темата стана прекалено голямо! Кой какво може да научи от паяците ? Това не е за тука може да си спорите има даже няколко теми за спамове и по-точно за спорове от този вид! Хайде моля ви се всеки един пост в продължения на 10-на поста е спам ! Може да не го триете, но според мене това всичкото  не е за тука ! Хайде прочетете правилата и сами си преценете дали съм прав или не !
Активен

До момента си гледам:
Link
QuacK
7 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #17 -: 27 Юли 2008, 22:45:42 »

Добре - reptilian сподели как от чилийска роза може да се научи повече благодарение на бавния и растеж - аз, както се вижда, споря по темата(до тук офтопик няма). Изведнъж идваш ти и се започва някакво мрънкане за това как спамиме и как те дразниме.
Чакай да повторя, че май първия път не сработи - това че в даден пост липсват думите "Чилийска роза" не го прави спам за триене. Една дискусия може да ... хм... гравитира около дадена тема - в моменти да се отдалечава или пък да е съвсем по същество. Това не я прави безсмислен спам.
Хайде ако още ти се коментира - давай на ЛС.
Активен
Кърто
VIP потребител
10 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #18 -: 27 Юли 2008, 23:18:38 »

Offtopic Така разбрахме че от дълголетните паяци се научава много повече от тези които живеят по- малко! Разбрахме че и се учиме от поведението на паяците ни! Отклонихте се от темата, но си прав че не всичко това е спам , а просто отклонение от темата! Извинявам се че избухнах така .....
Активен

До момента си гледам:
Link
Icaka
7 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #19 -: 28 Юли 2008, 08:41:50 »

Мисля че темата се изчерпа!Няма какво повече да се ядете двамата! Surrender
Активен

Правилата!
Страници: [1] 2   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC