Гост
22 Май 2012, 11:42:13
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

100 лв 80 лв
   Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Какво му става на този паек?  (Прочетена 1215 пъти)
ILiyan
6 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 161

« -: 25 Август 2008, 12:14:58 »

Явно немога да определя какъв вид точно е, но да го кажем "албоганс" за по сигурно. Преди 2-3 седмици смени кожа, и стана полово зрял, пораснаха му "кукички" на краката. Малко след това изяде 3 скакалеца, и днес го гледам прави много странно нещо: в укритието си е изплел гъста пайжина по земята.. и след това на около 2см над нея още един слой и вмомента се е пъхнал на половината между двата слоя. Цялото му дупе и половината крака са вътре засега. Обърнат е по гръб и постоянно си мърда дипето и прави нещо. Интересувва ме какво може да е товa явление?
Активен
vladdark
VIP потребител
10 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 525

« Отговор #1 -: 25 Август 2008, 12:22:14 »

Плътното е spermweb. Зарежда се със семе Grin После ще си почисти.
Активен

Ще крещя...
ILiyan
6 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #2 -: 25 Август 2008, 12:27:00 »

Плътното е spermweb. Зарежда се със семе Grin После ще си почисти.
И аз на това се надявах Smiley Мисля че и преди 2-3 вечери правеше същото (имаше изплетени 2 паяжини една над друга) но ставах до 00 и бях мн сънен, а на сутринта нямаше нищо. Smiley
Не знаех че ще продължи токова бързо, около 30-60 мин. вече Гошо стои нормално върху паяжината Smiley Сега май ще иска женска... тцтцтц
Активен
vladdark
VIP потребител
10 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 525

« Отговор #3 -: 25 Август 2008, 12:56:58 »

Искренно се надявам да не намери
Активен

Ще крещя...
ILiyan
6 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #4 -: 25 Август 2008, 14:37:02 »

Бре.. много е упорит.. след като излезе от тези пайжини.. сука се,, въртя се 2 часа и сега пак се навря по същия начин вътре, даже още по навътре от преди 2 часа Smiley явноо много му се зарежда със семе или просто така го правят по няколко пъти? Smiley
Активен
Illian
5 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 103

« Отговор #5 -: 25 Август 2008, 14:50:27 »

На каква възраст е паяка?..Съжелявам,че трябва да ти го кажа,но щом прави spermweb,значи му остават още няколко месеца живот!..Какво да правиш...такъв си им е жизненият цикъл!
Активен
ILiyan
6 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #6 -: 25 Август 2008, 16:38:00 »

На каква възраст е паяка?..Съжелявам,че трябва да ти го кажа,но щом прави spermweb,значи му остават още няколко месеца живот!..Какво да правиш...такъв си им е жизненият цикъл!
Това ми е горе долу ясно Smiley И затова днеска си взех Геникулата от Милен (ZeRBeRuS). А за този мъжки не знам на колко год. е. Аз го имам от 10 Февруари 2007. Тогата беше с тяло 4см, около 9-10 кожи. След като го взех смени кожата още 4ри пъти. Какво се прави с умрелите паяци? Има ли някакъв начин да се запазят?
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC