Bloody
2 кожи
Неактивен
Публикации: 39
|
 |
« -: 04 Септември 2007, 09:42:17 » |
|
Много интересни но някой ще ни съобщи ли как стоят нещата за постовете?Колко се равнява на колко.Просто ей така на ушенце 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ToaJIeTHo`naTe
VIP потребител
5 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #1 -: 04 Септември 2007, 14:27:38 » |
|
Да, да..за информация на флъдерите, дето си нямат друга работа ами да пускат безсмислени мнения в стремежа си да "нахранят" ранга. 
|
|
|
|
|
Активен
|
Домашен любимец: Андрей 
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #2 -: 04 Септември 2007, 21:19:39 » |
|
Нищо повече не можеш да правиш като ти се вдига ранга. Само аз и Любо знаем коя кожа на колко поста се равнява и не мисля, че това е важно. Форумът е за да обсъждаме домашните си любимци, а не за да гледаме кой на колко кожи е. Ако това е повод да се прави повече  ще мина с метлата да зачистя  А ако и това не помогне ще направя,така че всички да сме на позиция " ларва".
|
|
|
|
|
Активен
|
РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Търся МЪЖКИ паяци за размножаване:
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #3 -: 04 Септември 2007, 22:29:08 » |
|
Аз не разбирам какъв е смисълът да искат повече кожи като това нито ще вдигне правата им нито нищо... Според мен е тъпо 
|
|
|
|
|
Активен
|
РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Търся МЪЖКИ паяци за размножаване:
|
|
|
xfan
xfan
12 кожи
Неактивен
Ако животът ти поднася лимони...върни му лимонки!
|
 |
« Отговор #4 -: 04 Септември 2007, 22:32:16 » |
|
смелс лайк рейтинг стъфф ин сом адър форумс ноун ту ми :-ПП Нещо не ни устройва съвсем и веднага бива обявено за тъпо, смотано и почват да се търсят начини за "абюзването" му :-)))
|
|
|
|
|
Активен
|
Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
|
|
|
xfan
xfan
12 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #5 -: 04 Септември 2007, 22:50:24 » |
|
Всичко зависи от гледната точка е казал някога един кретеноид с тъпа прическа и смешен акцент :-))) Защо да е тъпо? Наемаш ли се да опиташ да обясниш? Мен ме кефи. Един вид показва израстването ти във форума, пък било то и само на думи. Приемете го като екстра:-)
|
|
|
|
|
Активен
|
Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
|
|
|
xfan
xfan
12 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #6 -: 05 Септември 2007, 00:20:04 » |
|
А защо според теб коментарите на снимките и въпросите са по-малко смислени от това, което някой друг би написал? Някой да ти е казал, че коментарите на снимки са безмислени? Ти защо мислиш хората си показват снимките? За да им мълчим всичките насреща ли? Човек си показва животното и лично на мен би ми било приятно, когато някой ми се израдва на снимката, а не да ми мълчи като бога на тераристите :-))) Който не иска да му се коментира снимката .. ами да не си я поства, да си я държи в папката "Внимание, строго сектерно, не пипай пази се от алигатори !!!" и толкова. Аз поне така мисля, форумите са, за да се пише в тях. Вярно всеки сам си прави сметката, но ... това са рисковете. Едни ги кефи да пишат, пък било то и глупости на момента, колкото да стане весело. Други се мръщят като видят офтопик, но ... който го е страх от офтопик да не ходи по форумите са казали още древните чатъри :-))) Колко пъти съм бил мишена на такива анитиоффтопик акции ... ама .. това съм си аз, обичам да пиша, нямам спирачка и понякога стават гафове. Каквото ми е на ума (хахаха, мдам, точно за онова микроскопичното дето се носи в вакуума в главата ми става дума) това ми е и на устата. Един форум, за да е посещаван трябва да е жив, а за да е жив трябва да се пише в него. Аз така съм разбирал нещатата. В същото време всеки форум си има правила, които всички трябва да спазват в замяна на предоставеното им право да се изявяват. Админите като кажат не искам оффтопик тук и тук, драскайте си тук и тук ами ... почваме да си драскаме където кажат и толкова. Пак казвам, мен ме кефи тарантулката, а дали съм на 3-4-5 кожи ... хората като ми прочетат мненията ще им стане съвсем ясно, че на акъл съм далеч дори от яйце-с-крака, какво остава за някакви си там кожи :-)) Това не е състезание, награди няма, няма и мацки по монокини, дето да ти връчат купата, което като се замисли човек .... абе не е лошо от време на време по една мацка по монокини така да се мерне колкото да ти даде поредната купа - Най-бързата кожа в целия запад :-П Айде по-спокойно и ... повече тарантулки и по-малко караници за "лайняни клечки" :-)) Като не ви кефи тарантулката, ами не я гледайте, а който ви се фръцка, че бил на хиляда и осемстотин кожи пред вас ... ами пича с това може - с това се хвали, който каквото има това изкарва на пазара :-)))
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
oro
8 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #7 -: 05 Септември 2007, 15:20:56 » |
|
Да, но ме отвиняваха че пиша само "много е красиво" И такива подобни, за да си дигна ранга! А аз просто си пиша каквото мисля за снимката... А в една тема бях писал че кучето ми е махленски кош териер и всички се узъбиха! В твзи форуми никакви майтапи несе приемат и всички се правят на някви сериозни! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
xfan
xfan
12 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #8 -: 05 Септември 2007, 15:33:14 » |
|
Ами обясни им на феновете, че ранга не те грее и правиш това, за да изкажеш възхищението си и си готов, поне пред себе си. Никога няма да угодиш на всички във всичко,винаги ще има някой да мрънка, ама след първите две три халби бира ... всичко се оправя :-)) В твзи форуми никакви майтапи несе приемат и всички се правят на някви сериозни!  е чак пък никакви :-)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
onion
VIP потребител
9 кожи
Неактивен
фиууу
|
 |
« Отговор #9 -: 05 Септември 2007, 18:39:49 » |
|
и в крайна сметка квото кажат собствениците на форума - това ще е  какъв е извода - само си чешете езиците 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
oro
8 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #10 -: 06 Септември 2007, 10:00:38 » |
|
Всъщност сте прави че тука не е място за лиготии и за онова което написах, Милен си беше напълно прав! Извинявм се на всички във форума!  Повече няма да пиша подобни глупоти!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист
Неактивен
Gecko Addict
|
 |
« Отговор #11 -: 03 Септември 2009, 10:57:21 » |
|
Сигурен съм, че по едно време се обсъждаше, но искам да си питам наново. Какъв аджеба го дири тая грозна, синя плескавица между ранга и статуса? Нито се връзва със стила на форума, нито с цветовете му. Единствената му работа е да протрива скроловете, тъй като неимоверно разтяга всеки един пост. Примерно xfan трябва да изпише 22 реда, за да изпълни мястото, което така или иначе ще остави поста му.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ