Гост
25 Май 2012, 08:38:35
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ранговете  (Прочетена 1767 пъти)
Bloody
2 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 39

« -: 04 Септември 2007, 09:42:17 »

Много интересни но някой ще ни съобщи ли как стоят нещата за постовете?Колко се равнява на колко.Просто ей така на ушенце  Roll Eyes
Активен
ToaJIeTHo`naTe
VIP потребител
5 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 125

« Отговор #1 -: 04 Септември 2007, 14:27:38 »

Да, да..за информация на флъдерите, дето си нямат друга работа ами да пускат безсмислени мнения в стремежа си да "нахранят" ранга.  Bad mood
Активен

Домашен любимец: Андрей Cheesy
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2946

terraristic.net

« Отговор #2 -: 04 Септември 2007, 21:19:39 »

Нищо повече не можеш да правиш като ти се вдига ранга. Само аз и Любо знаем коя кожа на колко поста се равнява и не мисля, че това е важно. Форумът е за да обсъждаме домашните си любимци, а не за да гледаме кой на колко кожи е.

Ако това е повод да се прави повече  Offtopic ще мина с метлата да зачистя Shotgun

А ако и това не помогне ще направя,така че всички да сме на позиция "ларва".
Активен

РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Link
Търся МЪЖКИ паяци за размножаване: Link
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

terraristic.net

« Отговор #3 -: 04 Септември 2007, 22:29:08 »

Аз не разбирам какъв е смисълът да искат повече кожи като това нито ще вдигне правата им нито нищо... Според мен е тъпо  Evil
Активен

xfan
xfan
12 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 1118

Ако животът ти поднася лимони...върни му лимонки!

« Отговор #4 -: 04 Септември 2007, 22:32:16 »

смелс лайк рейтинг стъфф ин сом адър форумс ноун ту ми :-ПП
Нещо не ни устройва съвсем и веднага бива обявено за тъпо, смотано и почват да се търсят начини за "абюзването" му :-)))
Активен

Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
xfan
xfan
12 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #5 -: 04 Септември 2007, 22:50:24 »

Всичко зависи от гледната точка е казал някога един кретеноид с тъпа прическа и смешен акцент :-)))
Защо да е тъпо? Наемаш ли се да опиташ да обясниш?
Мен ме кефи. Един вид показва израстването ти във форума, пък било то и само на думи. Приемете го като екстра:-)
Активен

Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
xfan
xfan
12 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #6 -: 05 Септември 2007, 00:20:04 »

А защо според теб коментарите на снимките и въпросите са по-малко смислени от това, което някой друг би написал? Някой да ти е казал, че коментарите на снимки са безмислени? Ти защо мислиш хората си показват снимките? За да им мълчим всичките насреща ли? Човек си показва животното и лично на мен би ми било приятно, когато някой ми се израдва на снимката, а не да ми мълчи като бога на тераристите :-))) Който не иска да му се коментира снимката .. ами да не си я поства, да си я държи в папката "Внимание, строго сектерно, не пипай пази се от алигатори !!!" и толкова.
Аз поне така мисля, форумите са, за да се пише в тях. Вярно всеки сам си прави сметката, но ... това са рисковете. Едни ги кефи да пишат, пък било то и глупости на момента, колкото да стане весело. Други се мръщят като видят офтопик, но ... който го е страх от офтопик да не ходи по форумите са казали още древните чатъри :-))) Колко пъти съм бил мишена на такива анитиоффтопик акции ... ама .. това съм си аз, обичам да пиша, нямам спирачка и понякога стават гафове. Каквото ми е на ума (хахаха, мдам, точно за онова микроскопичното дето се носи в вакуума в главата ми става дума) това ми е и на устата.
Един форум, за да е посещаван трябва да е жив, а за да е жив трябва да се пише в него. Аз така съм разбирал нещатата. В същото време всеки форум си има правила, които всички трябва да спазват в замяна на предоставеното им право да се изявяват. Админите като кажат не искам оффтопик тук и тук, драскайте си тук и тук ами ... почваме да си драскаме където кажат и толкова.
Пак казвам, мен ме кефи тарантулката, а дали съм на 3-4-5 кожи ... хората като ми прочетат мненията ще им стане съвсем ясно, че на акъл съм далеч дори от яйце-с-крака, какво остава за някакви си там кожи :-))
Това не е състезание, награди няма, няма и мацки по монокини, дето да ти връчат купата, което като се замисли човек .... абе не е лошо от време на време по една мацка по монокини така да се мерне колкото да ти даде поредната купа - Най-бързата кожа в целия запад :-П
Айде по-спокойно и ... повече тарантулки и по-малко караници за "лайняни клечки" :-)) Като не ви кефи тарантулката, ами не я гледайте, а който ви се фръцка, че бил на хиляда и осемстотин кожи пред вас ... ами пича с това може - с това се хвали, който каквото има това изкарва на пазара :-)))
Активен

oro
8 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 308

« Отговор #7 -: 05 Септември 2007, 15:20:56 »

Да, но ме отвиняваха че пиша само "много е красиво" И такива подобни, за да си дигна ранга!
А аз просто си пиша каквото мисля за снимката...
А в една тема бях писал че кучето ми е махленски кош териер и всички се узъбиха!
В твзи форуми никакви майтапи несе приемат и всички се правят на някви сериозни!
 Evil
Активен
xfan
xfan
12 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #8 -: 05 Септември 2007, 15:33:14 »

Ами обясни им на феновете, че ранга не те грее и правиш това, за да изкажеш възхищението си и си готов, поне пред себе си.
Никога няма да угодиш на всички във всичко,винаги ще има някой да мрънка, ама след първите две три халби бира ... всичко се оправя :-))
В твзи форуми никакви майтапи несе приемат и всички се правят на някви сериозни!
 Evil
е чак пък никакви :-)
Активен

onion
VIP потребител
9 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 452

фиууу

« Отговор #9 -: 05 Септември 2007, 18:39:49 »

и в крайна сметка квото кажат собствениците на форума - това ще е Smiley

какъв е извода - само си чешете езиците Smiley
Активен

www.zoo-info.org
сайтът за тераристика и екзотични животни
oro
8 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 308

« Отговор #10 -: 06 Септември 2007, 10:00:38 »

Всъщност сте прави че тука не е място за лиготии и за онова което написах, Милен си беше напълно прав!
Извинявм се на всички във форума!  Sorry
Повече няма да пиша подобни глупоти!
Активен
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2034

Gecko Addict

« Отговор #11 -: 03 Септември 2009, 10:57:21 »

Сигурен съм, че по едно време се обсъждаше, но искам да си питам наново.
Какъв аджеба го дири тая грозна, синя плескавица между ранга и статуса? Нито се връзва със стила на форума, нито с цветовете му. Единствената му работа е да протрива скроловете, тъй като неимоверно разтяга всеки един пост. Примерно xfan трябва да изпише 22 реда, за да изпълни мястото, което така или иначе ще остави поста му.
Активен

Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

terraristic.net

« Отговор #12 -: 03 Септември 2009, 11:02:16 »

Прав си за това, ще помисля.
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC