Гост
10 Февруари 2012, 16:58:58
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

90 лв 50 лв
   Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Много мушички!!!  (Прочетена 1675 пъти)
gshoo
Модератор
10 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 684

̿ ̿̿ ̿̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з=($,DMS,$)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿̿ ̿

« -: 23 Октомври 2008, 22:52:42 »

Ей хора във терариума при бодлотелките ми е пълно със малки мушички, ама адски много и летят из стаята ми, кажете какво да прявя. Смених субстрата и пак се навъдиха, мисля че е то влагата и идват от на маика ми цветята, нищо не правят на животинките ама са зверски досадни гадовете. Искам да питам ако им сложа пясък вместо субстрат, дали ще се навъдят пак и дали бодлотелките ще снесат във пясъка и яйцата им да оживеят естествено? Или ако им сложа една малка паничка със субстрат дали ще го намерят да снесат там? Че е ужаст във стаята ми писна ми от тия мушички Evil Evil Evil
Активен

botan
8 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 300

« Отговор #1 -: 25 Октомври 2008, 08:54:19 »

Пробвай с клечки кибрит забучени надолу с главата в влажния субстрат. Аз лично нямам проблем с тях, защото имам сумати скачащи паяци, горски, крабове и тъй нататък в стаята си. Crazy
Активен

Паяци: Brachypelma albopilosum 0.1.0; Brachypelma boehmei 0.1.0 и Brachypelma auratum 0.0.1.
Мравуняци: Camponotus ligniperda.
Други: Руска синя 1.0.0; Trachemys scripta elegans 0.1.0 и един аквариум със скариди и рибки.
hunter
11 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 753

« Отговор #2 -: 25 Октомври 2008, 11:21:18 »

И аз съм забелязъл,че тази година в стаята ми,особено на пердето живеят сумати скачащи паяци.Този проблем с мушички и аз го имах като гледах индийски пръчки.  Wonder И при склопендрите имам.Предполагам,че е от високата влажност.
Активен

gshoo
Модератор
10 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 684

̿ ̿̿ ̿̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з=($,DMS,$)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿̿ ̿

« Отговор #3 -: 26 Октомври 2008, 19:40:50 »

Мерси много за идеята със клечките, ама тоя фосфор няма ли да навреди на бубите? А какво ще кажете за идеята да сложа пясък и дали ще оживеят в него яйцата?
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC