Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« -: 30 Юли 2007, 21:29:00 » |
|
Ето я и пулхрата ми:  Чакам всеки момент да смени кожа  Сега с тая младежка окраска е малко неугледна, ще пусна снимки след като смени да видите разликата 
|
|
|
|
|
Активен
|
РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Търся МЪЖКИ паяци за размножаване:
|
|
|
xfan
xfan
12 кожи
Неактивен
Ако животът ти поднася лимони...върни му лимонки!
|
 |
« Отговор #1 -: 01 Август 2007, 09:01:25 » |
|
ехааа, гледайти това мога спокойно да кажа, че моите кутии, в които гледам подрастващите малчугани приличат на третокласни крайпътни мотели с изпочупени стъкла, превзети от храсти с накачулени по тях използвани презервативи :-)))) Много яко се е получило, ще се засрамя и ще се опитам да си извадя и двете леви ръце от мястото дето слънце не огрява и да се опитам да проявя въображение :-))))
|
|
|
|
|
Активен
|
Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #2 -: 01 Август 2007, 11:29:08 » |
|
Ех, мен пък ме хвана срам, че това ми е единственото животно с горе-долу аранжирано местообитание 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
onion
VIP потребител
9 кожи
Неактивен
фиууу
|
 |
« Отговор #3 -: 01 Август 2007, 11:29:31 » |
|
Ех, мен пък ме хвана срам, че това ми е единственото животно с горе-долу аранжирано местообитание  що се издаваш бре 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #4 -: 01 Август 2007, 11:30:33 » |
|
Ех, мен пък ме хвана срам, че това ми е единственото животно с горе-долу аранжирано местообитание  що се издаваш бре  Ами такъв съм си, не мога да лъжа 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
xfan
xfan
12 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #5 -: 01 Август 2007, 12:40:17 » |
|
много е яко, много бой ли ще изям, ако ти крадна идеята и си направя нещо такова или ще се размина с една бира като се видим следващия път :-ПППП
|
|
|
|
|
Активен
|
Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
|
|
|
novev
VIP потребител
10 кожи
Неактивен
Внимание!Това хоби е силно заразно!
|
 |
« Отговор #6 -: 01 Август 2007, 13:42:12 » |
|
Мисля,че авторските права се плащаха в литри,но Ники има крайната дума... 
|
|
|
|
|
Активен
|
Котки:1 Руска синя; Паяци:1 Brachypelma Albogans; 1Brachypelma smithi;1Grammostola Pulchra;2Pterinochilus murinus Usumbara1;1Aphonopelma bicoloratum ;1Brachypelma albiceps;1Theraphosa apophysis ;2Brachypelma auratum;Жаби:Скорпиони: 2 Pandinus imperator;Змии:1 Lampropeltis mexicana greeri ;1 Boa constrictor;2Pantherophis guttatus;1Python regius;1Heterodon nasicus;Многоножки:2Archispirostreptus gigas;
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #7 -: 01 Август 2007, 19:30:58 » |
|
много е яко, много бой ли ще изям, ако ти крадна идеята и си направя нещо такова или ще се размина с една бира като се видим следващия път :-ПППП
То бирата е по дефолт  Давай да видим какво ще измъдриш и за коя гад ще го направиш 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
xfan
xfan
12 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #8 -: 02 Август 2007, 00:04:31 » |
|
Мисля,че авторските права се плащаха в литри,но Ники има крайната дума...  е пак като не е в кубици .... добре е работата :-))))) много е яко, много бой ли ще изям, ако ти крадна идеята и си направя нещо такова или ще се размина с една бира като се видим следващия път :-ПППП
То бирата е по дефолт  Давай да видим какво ще измъдриш и за коя гад ще го направиш  хехехе, абе пуст мързел .... от два месеца ще ходя в дерето дето е до нас на 5 минутки да си търся подходящи материали и ... все се сещам малко преди да заспя :-П
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #9 -: 02 Август 2007, 08:01:56 » |
|
Тези дървета с мъховете са ми от Витоша 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
xfan
xfan
12 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #10 -: 03 Август 2007, 08:59:09 » |
|
Тези дървета с мъховете са ми от Витоша  ще видим, ако не ме домързи пак събота или неделя мога да се замъкна до дерето да огледам, я камъче, я дръвце да гризна :-ПП Хем да си видя дървото дето едно време почти го пробих с един нож за мятане :-)))
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #11 -: 07 Август 2007, 23:43:53 » |
|
Пулхрата ми лежи по гръб  Радост вкъщи  Нямам търпение да видя с каква окраска ще се измъкне, не е сменяла при мен. Скоро ще пусна и снимки. Странното е, че изобщо не си е изплела площадка за сменяне, направо върху субстрата, а той бъка от акари  EDIT: Преместих я в чиста кутия. Сутринта беше сменила, окраската е същата  А сперматека може да избоде очите на човек... Започвам да се чудя дали не Grammostola spec. formosa. Баси щибания късмет... искам пулхра  нищо, че това е по-рядко.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
novev
VIP потребител
10 кожи
Неактивен
Внимание!Това хоби е силно заразно!
|
 |
« Отговор #12 -: 08 Август 2007, 13:13:15 » |
|
Grammostola spec. formosa-това какво точно значи? Някакъв мелез или си е отделен подвид?
|
|
|
|
|
Активен
|
Котки:1 Руска синя; Паяци:1 Brachypelma Albogans; 1Brachypelma smithi;1Grammostola Pulchra;2Pterinochilus murinus Usumbara1;1Aphonopelma bicoloratum ;1Brachypelma albiceps;1Theraphosa apophysis ;2Brachypelma auratum;Жаби:Скорпиони: 2 Pandinus imperator;Змии:1 Lampropeltis mexicana greeri ;1 Boa constrictor;2Pantherophis guttatus;1Python regius;1Heterodon nasicus;Многоножки:2Archispirostreptus gigas;
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #13 -: 08 Август 2007, 13:16:46 » |
|
Ами това намерих в нета дето прилича на моята...
Иво ми каза че пулхрите имали доста цветови форми, тъй че най-вероятно си е пулхра, но по-различна просто.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Чичо Любо
Админ
Терарист
Неактивен
Беззащитността не пази овцата ,и при хората е така
|
 |
« Отговор #14 -: 08 Август 2007, 18:46:25 » |
|
Не се отчайвай , ще ти намерим и черна пулхра. Виж тази може и да е някаква доста рядка разцветка и да струва страшно много кинти.
|
|
|
|
|
Активен
|
Страхът от оръжието е признак за забавено сексуално и емоционално развитие.
|
|
|
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист
Неактивен
Gecko Addict
|
 |
« Отговор #15 -: 08 Август 2007, 20:31:30 » |
|
По вероятно да е гроса. Иначе пулхри съм виждал кафяви и светли като гроса.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #16 -: 08 Август 2007, 21:28:48 » |
|
Ето снимка след смяната:  Малко се свива защото не е изсъхнала както трябва, след някой друг ден ще я снимам пак.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Чичо Любо
Админ
Терарист
Неактивен
Беззащитността не пази овцата ,и при хората е така
|
 |
« Отговор #17 -: 08 Август 2007, 21:35:52 » |
|
На мене си ми прилича на пулхра, езнам кво не ти харесва.
|
|
|
|
|
Активен
|
Страхът от оръжието е признак за забавено сексуално и емоционално развитие.
|
|
|
Ники
VIP потребител
6 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #18 -: 08 Август 2007, 21:53:02 » |
|
Много е космата... Повечето пулхри май не са такива  На мен ми мяза на grossa
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #19 -: 08 Август 2007, 22:24:58 » |
|
Космата е колкото и другите пулхри, просто връхчетата на космите са светли и се открояват  Гледах снимки на гроса неска в нета и въобще не прилича, дори съм почти сигурен, че не е гроса. Все повече започва да ме кефи гадинчето  Просто не е това, което очаквах...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|