Гост
23 Май 2012, 06:46:17
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: [1] 2 3 ... 17   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Brachypelma smithi  (Прочетена 38983 пъти)
Чичо Любо
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2002

Беззащитността не пази овцата ,и при хората е така

« -: 06 Септември 2007, 18:37:09 »

Ето и моята готина мадама  Metal
Мисля че е полово зряла над 13/14кожи е

Активен

Страхът от оръжието е признак за забавено сексуално и емоционално развитие.
xfan
xfan
12 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 1118

Ако животът ти поднася лимони...върни му лимонки!

« Отговор #1 -: 06 Септември 2007, 18:55:36 »

снимки като тази, ме карат да искам да се сдобия със смити.Страхотно животно, по-здравления :-))) даже най-здравления :-)))
Активен

Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2944

terraristic.net

« Отговор #2 -: 07 Септември 2007, 17:28:17 »

снимки като тази, ме карат да искам да се сдобия със смити.Страхотно животно, по-здравления :-))) даже най-здравления :-)))

Ти нямаш ли смити Shocked Обикновено този паяк е един от първите в една колекция. Изключително красив и достъпен вид е. За мен винаги ще остане един от фаворитите сред тарантулите, въпреки че почети всеки любител на тарантули го има.
Активен

РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Link
Търся МЪЖКИ паяци за размножаване: Link
xfan
xfan
12 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #3 -: 07 Септември 2007, 17:53:50 »

Навремето всички бяха луднали, смити та смити и ... може би затова още си нямам :-)) Но в най скоро време може да поправя това недоразумение :-) По същата причина едва наскоро се сдобих и с розея, преди около половин година това.
Защо не живеехме нейде по-наблизо къмто Хамерика ... там смититата ги продават по две за лев едва ли не женските :-ПП
Активен

Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
ELDEREST
7 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 249

Негър-скйор и жена-шофьор НЯМА!!!

« Отговор #4 -: 07 Септември 2007, 19:08:42 »

Обикновено този паяк е един от първите в една колекция.
Да на мен ми е първия  Thumb up Ама вече се замислям за друг  Tongue Обаче ако не оспея да намеря щурци в скоро време май и смити няма да си имам  Cry
Активен

Я, едно ангелче с крилца още мърда...ПРАС и то
умря...хахаха...
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

terraristic.net

« Отговор #5 -: 07 Септември 2007, 19:24:05 »

Обаче ако не оспея да намеря щурци в скоро време май и смити няма да си имам  Cry

Е нали каза, че е яло бели червеи? След като веднъж е яло, значи ако е гладно пак ще яде. Няма да имаш проблеми, споко. От опит ти кзвам, че това си е читава храна.
Активен

ELDEREST
7 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #6 -: 07 Септември 2007, 19:38:58 »

Да ама вече не ги доближава  Bad mood
Активен

умря...хахаха...
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

terraristic.net

« Отговор #7 -: 07 Септември 2007, 19:57:21 »

При малките паячета е така. Наядат се стабилно веднъж и след това може да не доближат храна доста време. Ако можеш го снимай и пусни снимка да видя как изглежда след смяната.
Активен

Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2034

Gecko Addict

« Отговор #8 -: 09 Септември 2007, 23:33:26 »

Защо не живеехме нейде по-наблизо къмто Хамерика ... там смититата ги продават по две за лев едва ли не женските :-ПП
На "черния пазара" да, но легално е адски трудно и не чак толкова евтино.
Активен

xfan
xfan
12 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #9 -: 10 Септември 2007, 08:48:38 »

На "черния пазара" да, но легално е адски трудно и не чак толкова евтино.
че той пазара навсякъде си е черен? Като условията за "бял" пазар са меко казано убийствени ... Хората продължават да си ловят тарантули и да си ги продават, въпреки, че тези видове са отдавна развъдени, имено поради факта, че "легалните" животни струват много повече и не съм сигурен до колко тази по-висока цена е оправдана. Печалбари има насвякъде, които се бият в гърдите "АЗ продавам легално" разбира се животно, което можете да си намерите под път и на път "на черно" за 50$ аз ще ви го продам за 200 ... и о изненада, на хората им дреме на терариума, че било нелегално . Както и да е, темата не е за това:-)
Активен

ELDEREST
7 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #10 -: 10 Септември 2007, 11:20:51 »

То да кача лесна работа ама като нямам фороапарат а само един келяф телегон с 2 мегапиксела  Evil Huh? Но се пак ще опитам Wink

ПС : Ама нищо не се вижда   Като докопам фотоапарата от съседите ще го снимам 
Активен

умря...хахаха...
Кърто
VIP потребител
10 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 567

« Отговор #11 -: 02 Октомври 2007, 17:26:51 »

Ставам аз сутринта и преглеждам какво се случва без мене в кутииките на другарчетата ми . И стигам аз до кутииката на смитито ми и го гледам едно такова сгърчено направо се стреснах рано сутрнта в 6 и след като запалих лампата и го гледам как вече прави последните си напъни да излезне от старата си кожа . И просто цял сен си мисля как ще се прибера за да го огледам по отблизо . Направо съм много щастлив .. Grin Grin Grin Grin Applause Applause Applause Applause
Активен

e-mail: kurto1@abv.bg
До момента си гледам:
Link
novev
VIP потребител
10 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 607

Внимание!Това хоби е силно заразно!

« Отговор #12 -: 02 Октомври 2007, 17:59:01 »

Хе-хе-браво! Applause Голям да ти порасне/паяка/ Grin И моя смени миналата седмица и имам чувството,че на следващата смяна ще е вече половозрял мъжкар Drink beer
Активен

Котки:1 Руска синя; Паяци:1 Brachypelma Albogans;
1Brachypelma smithi;1Grammostola Pulchra;2Pterinochilus murinus Usumbara1;1Aphonopelma bicoloratum ;1Brachypelma albiceps;1Theraphosa apophysis ;2Brachypelma auratum;Жаби:Скорпиони: 2 Pandinus imperator;Змии:1 Lampropeltis mexicana greeri ;1 Boa constrictor;2Pantherophis guttatus;1Python regius;1Heterodon nasicus;Многоножки:2Archispirostreptus gigas;
Чичо Любо
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2002

Беззащитността не пази овцата ,и при хората е така

« Отговор #13 -: 04 Октомври 2007, 15:29:52 »

Хе-хе-браво! Applause Голям да ти порасне/паяка/ Grin И моя смени миналата седмица и имам чувството,че на следващата смяна ще е вече половозрял мъжкар Drink beer

А ,дано !!!
Моята мадама ще му се израдва  Thumb up
Активен

Страхът от оръжието е признак за забавено сексуално и емоционално развитие.
Amalika
VIP потребител
2 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 34

Tarantula Charmer

« Отговор #14 -: 06 Октомври 2007, 23:56:14 »

Това което днес Любо каза че на половозрелите женски сперматека им е като отворен ме накара да разгледам на смитито ми последната кожа.... и нейния е така "разпукан" има ли шанс да сме съзрели?  Wonder Roll Eyes Tongue  Spider
много ме гложди тая мисъл....и въпроса ми е най-вече към Ники,'-)Р:
Активен

Домашни любимци: Aphonopelma seemani; Acanthoscurria geniculata; Brachypelma auratum; Brahypelma baumgarteni; Brahypelma smithi; Cyclosternum (Davus) fasciatus; Grammostola aureostiata; Grammostola rosea; Lasiodora striatipes; Psalmopeus cambridgei; Psalmopoeus pulcher;
*** Eublepharis macularius***
Gerbillus Gerbillus
котка - европейска трицветна

Хищни растения: Dionaea muscipula
Drosera Sarracenia
Орхидеи: Phalaenopsis - Dtps. Leopard Prince
xfan
xfan
12 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #15 -: 07 Октомври 2007, 00:02:12 »

под разпукан имаш предвид, че може спокойно да се види от долната страна? Малко стои като открита рана? Чел съм, че това е признак за успешно чифтосване, което в твоя случай едва ли е причината :-)))
На колко кожи стана момата? :-))
Активен

novev
VIP потребител
10 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #16 -: 07 Октомври 2007, 10:25:45 »

ApplauseСупер! Вече две готини мацки за моя съзравящ мъжкар Thumb up
Активен

1Brachypelma smithi;1Grammostola Pulchra;2Pterinochilus murinus Usumbara1;1Aphonopelma bicoloratum ;1Brachypelma albiceps;1Theraphosa apophysis ;2Brachypelma auratum;Жаби:Скорпиони: 2 Pandinus imperator;Змии:1 Lampropeltis mexicana greeri ;1 Boa constrictor;2Pantherophis guttatus;1Python regius;1Heterodon nasicus;Многоножки:2Archispirostreptus gigas;
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2034

Gecko Addict

« Отговор #17 -: 07 Октомври 2007, 10:28:59 »

...
Чел съм, че това е признак за успешно чифтосване
...
Съвсем точно Wink

ApplauseСупер! Вече две готини мацки за моя съзравящ мъжкар Thumb up
А най-голямата го дебне под тепетата Smiley
Активен

Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

terraristic.net

« Отговор #18 -: 07 Октомври 2007, 22:41:09 »

Има доста смитита в България, аз също имам съзряващ мъжкар, Любо също...

Дано поне някой успее да ги размножи. С Любо със сигурност ще пробаме пък каквото сабиите на педипалдите на мъжкия покажат Wink
Активен

novev
VIP потребител
10 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #19 -: 08 Октомври 2007, 09:48:40 »

Ами досега не сте се излагали.... Blush naTe Laugh
Активен

Страници: [1] 2 3 ... 17   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC