Гост
23 Май 2012, 07:08:31
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Paraphysa parvula едно малко съкровище  (Прочетена 753 пъти)
sis
VIP потребител
4 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 89

« -: 19 Януари 2009, 21:14:23 »

Здравейте много се радвам това да е първата ми тема която подхващам в сайта.
От близо година отглеждам един екземпляр от този вид, за моя жалост мъжки.Смятам,че това е един много привлекателен и същевременно подходящ за начинаещи вид тарантула.
Ще помоля Иво и всеки един от вас ако е възможно да разшири познанията ми за този вид.
Разбирасе информация има не малко но с английския доста куцам.Не знам дали да благодаря предварително но ще го направя,БЛАГОДАРЯ на всички които откликнат на молбата ми и пишат по темата.

А ето го и моят красавец.
Активен

Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2034

Gecko Addict

« Отговор #1 -: 19 Януари 2009, 21:46:26 »

Най-вероятно си единствения в БГ с подобен паяк, за съжаление мъжки, но скоро ще поправим това Wink.

Като цяло двете най-популярни парафизи, нямат големи разлики в отглеждането спрямо чилийската роза. Също толкова издръжливи на температурните условия, кротки, бавно растящи и т.н. Но имат и доста предимства пред розата, изключително активни паяци са, постоянно щъкат, тичат и се перчат, имат много добър апетит и рядко отказват храна, и не на последно място доста по-красиви  Tongue Габаритите им са сходни. В щатите масово се продава Paraphysa scrofa за Grammostola rosea RCF
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC