tattoo studio bathory
Ларва
Неактивен
|
 |
« Отговор #220 -: 28 Декември 2009, 23:24:46 » |
|
Здравейте. Аз съм Боряна. Занимавам се с татуировки и гледам заек  Искам да си взема тарантула, спряла съм се на мексиканска огненокрака 3,5см женска. Абсолютно нищо не разбирам, но повече ме е страх от храната и, тръпки ме побиват  Сега чета и разпитвам. Идеята ми не е ден до пладне
|
|
|
|
|
Активен
|
студио за татуировки "Bathory" София, Люлин7 тел: 088 66 909 66 skype: elizabet-b
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #221 -: 29 Декември 2009, 04:45:45 » |
|
Добре дошла  С този ник отначало те помислих за спамер  Както и да е, щом си се спряла на паяците ще се зарибиш и след това ще ги рисуваш върху хората. Бях свидетел как изрисуваха една брахипелма върху рамото на един съфорумец и приятел 
|
|
|
|
|
Активен
|
РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Търся МЪЖКИ паяци за размножаване:
|
|
|
PredatorX
Модератор
11 кожи
Неактивен
MASTERING THE ART OF THE SWARM
|
 |
« Отговор #222 -: 29 Декември 2009, 09:27:17 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
Модераторът – подобно на босовете в компютърните игри, той има уникални способности и точно това го прави особено страховита заплаха. Твърди, че съблюдава за спазването на правилата на форумите, но реалната му и очевидна за всички цел е да наложи режим на терор и диктатура, в който никой потребител да не смее да поства под страх от смъртно наказание. Противодействие – ако нищо друго не работи, пробвайте да спазвате правилата. Може да не ви се вярва, но помага. Отглеждам
|
|
|
ghost
3 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #223 -: 21 Януари 2010, 02:39:09 » |
|
Аз пък се казвам Ачо и се занимавам с компютри - оправям, развалям, продавам и т.н. От една година си има G. pulchra и супер много си ме кефи, имам и Lasiodora parahybana, Acanthoscurria geniculata. Като цяло много ми харесва да гледам паяци, за сега няма да си татуирам тарантула, но ще си купя още и още 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
shifftee
7 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #224 -: 27 Януари 2010, 13:42:18 » |
|
Здравeйте, казвам се Мартин от София съм и от около две седмици си гледам Lasiodora striatipes взех го на 5та или 6та кожа. Доста ми харесва да си го гледам и съм сигурен, че няма да е последния ми паяк 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ToNyyYy
9 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #225 -: 27 Януари 2010, 14:03:47 » |
|
Добре дошъл със сигорност нямя да ти е последен т'ва си е болест 
|
|
|
|
|
Активен
|
I am what i am Отглеждам 
|
|
|
PredatorX
Модератор
11 кожи
Неактивен
MASTERING THE ART OF THE SWARM
|
 |
« Отговор #226 -: 27 Януари 2010, 14:28:26 » |
|
 Внимание!Това хоби е силно заразно!
|
|
|
|
|
Активен
|
Модераторът – подобно на босовете в компютърните игри, той има уникални способности и точно това го прави особено страховита заплаха. Твърди, че съблюдава за спазването на правилата на форумите, но реалната му и очевидна за всички цел е да наложи режим на терор и диктатура, в който никой потребител да не смее да поства под страх от смъртно наказание. Противодействие – ако нищо друго не работи, пробвайте да спазвате правилата. Може да не ви се вярва, но помага. Отглеждам
|
|
|
rollerpen
6 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #227 -: 06 Февруари 2010, 11:44:28 » |
|
Добре дошъл със сигорност нямя да ти е последен т'ва си е болест  Болест и то мн заразна  И аз сам от пловдив и се заразих от хантара на един лагер  Та имам тарнтулка розичка стариатипеса почина,кралски питон една игуанка ,мишки(за храна),щурци(за храна) Казвам се Васил Анастасов(сички по няква причина ми викат Янко) 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Constrictor
Ларва
Неактивен
Публикации: 4
|
 |
« Отговор #228 -: 14 Февруари 2010, 21:44:33 » |
|
Здравейте казвам се Калоян Михов . На 17 години съм , от ранна възраст проявявам интерес най-вече към змиите , а от скоро мога да се похваля , че съм се сдобил с Boa Constrictor 1 прекрасна мацка която май месец прави годинка - 130-40см. е     . скайп: emopunk161_
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ZeRBeRuS
Модератор
12 кожи
Неактивен
Тъпо е да си тъп, ама си е за цял живот!!!
|
 |
« Отговор #229 -: 15 Февруари 2010, 00:09:56 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
jordan110
Втора ларва
Неактивен
Публикации: 6
|
 |
« Отговор #230 -: 25 Февруари 2010, 20:18:47 » |
|
Здравейте Казвам се Йордан Петров и съм от русе 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vali74
Втора ларва
Неактивен
|
 |
« Отговор #231 -: 12 Март 2010, 21:31:14 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
495 L Malawi M,buna Cichlids 100 L Malawi M,buna Cichlids
|
|
|
ToNyyYy
9 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #232 -: 12 Март 2010, 22:45:53 » |
|
Добре дошъл градски 
|
|
|
|
|
Активен
|
I am what i am Отглеждам 
|
|
|
Деян
3 кожи
Неактивен
Пътя до хладилника на жената минава през стомаха й
|
 |
« Отговор #233 -: 13 Март 2010, 17:57:42 » |
|
Здравейте! Казвам се Деян, от Козлодуй. На 17 години и девет месеца. Принципно се занимавам с акваристика от... десет години (в първи клас ми купиха първия аквариум), като през цялото време съм си намирал и други любимци (водни жаби за градинското езеро, дървесни жаби, полски гущери, мравки, земни паяци които си ловях с дъвка, мишки, кучета, котки, хамстери, гълъби, папагали, финки...  ) Наскоро реших да започна по - сериозно да се занимавам и с теристика, дано ми се отдаде. 
|
|
|
|
|
Активен
|
1. Човек се ражда уморен и живее, за да си почине ! 2.Обичай кревата си като самия себе си. 3.Денем почивай, за да можеш вечерта да се наспиш. 4. Не работи - работата убива. 5.Ако видиш някой да си почива - помогни му. 6.Работи по-малко отколкото можеш, а онова, което можеш, отстъпи на друг. 7.Спасението е в хладната сянка - от почивка никой не е умрял. 8.Работата носи болести - недей да умираш млад. 9.Когато случайно ти се прииска да поработиш, седни, почакай - ще ти видиш, че ще ти мине. 10.Когато видиш някъде да ядат и пият - приближи се, ако видиш, че работят - тръгни си да не пречиш!
|
|
|
southpark32
Ларва
Неактивен
Публикации: 3
|
 |
« Отговор #234 -: 23 Март 2010, 22:27:06 » |
|
Здравейте  ! Казвам се Богдана Михайлова от гр.София  .Отглеждам две мъжки чихуахуа  и скоро ще си купя леопардов гекон  .Обичам животните  ,да се ровя из форума на terraristic.net  и също така да снимам природата 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Monkata
1 кожа
Неактивен
|
 |
« Отговор #235 -: 24 Март 2010, 11:39:09 » |
|
Здравеите всички  ! Казвам се Симеон.Имам куче курцхар  което се казва Рита.Скоро ще си купя леопардово гекончи  .Обичам да се ровя в Terraristic.net,да се разхождам в природата и да наблюдавам разни видове животни.Най-обичам да наблюдавам паяците кръстоносци (по двора на село има много)  .
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
drover
1 кожа
Неактивен
Публикации: 18
|
 |
« Отговор #236 -: 25 Март 2010, 14:34:20 » |
|
Здравейте, казвам се Стефан. Нов съм в хобито, но се старая да наваксам с четене, гледане, питане и споделяне. От Стара Загора съм, имам 3 паячета и се надявам утре да бъдат 4. Тук е момента да вметна, че имам голямо желание да си направим една старозагорска дружинка. Който има желание да пише на ЛС. За сега повечко чета, по- малко пиша, но за всичко си има време. Приаятно ми е!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ToNyyYy
9 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #237 -: 25 Март 2010, 14:55:07 » |
|
Добре дошъл
|
|
|
|
|
Активен
|
I am what i am Отглеждам 
|
|
|
drover
1 кожа
Неактивен
Публикации: 18
|
 |
« Отговор #238 -: 25 Март 2010, 17:48:18 » |
|
Благодаря  пропуснах да се похваля, гъдинките ми са: розичка (червена форма) L3 и Nhandu Chromatus L2 купени от Иво, Br. Smithi L3-L4 и при повечко късмет 3-4 см. A. geniculata днес или утре 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bruum
Втора ларва
Неактивен
|
 |
« Отговор #239 -: 02 Май 2010, 15:04:00 » |
|
Здравейте  Аз съм Димитър и съм от Ловеч,но по настоящем съм студент във Варна.От два месеца имам малко смити,а преди това имах албопилосум(умря).Също така гледам и червенобуза костенурка от 11-12 години и искам да си взема Grammostola pulchra и Brachypelma annitha,но ше видим.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|