Гост
08 Февруари 2012, 00:28:06
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

90 лв 50 лв
   Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 15   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Добре дошли!  (Прочетена 27978 пъти)
tattoo studio bathory
Ларва

Неактивен Неактивен

Публикации: 1

« Отговор #220 -: 28 Декември 2009, 23:24:46 »

Здравейте. Аз съм Боряна. Занимавам се с татуировки и гледам заек  Surrender
Искам да си взема тарантула, спряла съм се на мексиканска огненокрака 3,5см женска. Абсолютно нищо не разбирам, но повече ме е страх от храната и, тръпки ме побиват  Crazy
Сега чета и разпитвам. Идеята ми не е ден до пладне Smiley
Активен

студио за татуировки "Bathory" София, Люлин7
тел: 088 66 909 66
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2913

terraristic.net

« Отговор #221 -: 29 Декември 2009, 04:45:45 »

Добре дошла  Welcome С този ник отначало те помислих за спамер  Laugh Както и да е, щом си се спряла на паяците ще се зарибиш и след това ще ги рисуваш върху хората. Бях свидетел как изрисуваха една брахипелма върху рамото на един съфорумец и приятел Smiley
Активен

РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Link
Търся МЪЖКИ паяци за размножаване: Link
PredatorX
Модератор
11 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 795

MASTERING THE ART OF THE SWARM

« Отговор #222 -: 29 Декември 2009, 09:27:17 »

Welcome
Активен

Модераторът – подобно на босовете в компютърните игри, той има уникални способности и точно това го прави особено страховита заплаха. Твърди, че съблюдава за спазването на правилата на форумите, но реалната му и очевидна за всички цел е да наложи режим на терор и диктатура, в който никой потребител да не смее да поства под страх от смъртно наказание.
Противодействие – ако нищо друго не работи, пробвайте да спазвате правилата. Може да не ви се вярва, но помага.
Отглеждам
ghost
3 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 47

« Отговор #223 -: 21 Януари 2010, 02:39:09 »

Аз пък се казвам Ачо и се занимавам с компютри - оправям, развалям, продавам и т.н. От една година си има G. pulchra и супер много си ме кефи, имам и Lasiodora parahybana, Acanthoscurria geniculata. Като цяло много ми харесва да гледам паяци, за сега няма да си татуирам тарантула, но ще си купя още и още  Spider
Активен
shifftee
7 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 237

« Отговор #224 -: 27 Януари 2010, 13:42:18 »

Здравeйте, казвам се Мартин от София съм и от около две седмици си гледам Lasiodora striatipes взех го на 5та или 6та кожа. Доста ми харесва да си го гледам и съм сигурен, че няма да е последния ми паяк  Grin
Активен
ToNyyYy
9 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 494

« Отговор #225 -: 27 Януари 2010, 14:03:47 »

Добре дошъл със сигорност нямя да ти е последен т'ва си е болест  Grin  Metal
Активен

I am what i am
Отглеждам
PredatorX
Модератор
11 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 795

MASTERING THE ART OF THE SWARM

« Отговор #226 -: 27 Януари 2010, 14:28:26 »

Welcome

Цитат на: novev
Внимание!Това хоби е силно заразно!
Активен

Модераторът – подобно на босовете в компютърните игри, той има уникални способности и точно това го прави особено страховита заплаха. Твърди, че съблюдава за спазването на правилата на форумите, но реалната му и очевидна за всички цел е да наложи режим на терор и диктатура, в който никой потребител да не смее да поства под страх от смъртно наказание.
Противодействие – ако нищо друго не работи, пробвайте да спазвате правилата. Може да не ви се вярва, но помага.
Отглеждам
rollerpen
6 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 174

« Отговор #227 -: 06 Февруари 2010, 11:44:28 »

Добре дошъл със сигорност нямя да ти е последен т'ва си е болест  Grin  Metal
Болест и то мн заразна  GrinИ аз сам от пловдив и се заразих от хантара на един лагер Drink beerТа имам тарнтулка розичка стариатипеса почина,кралски питон една игуанка ,мишки(за храна),щурци(за храна)
Казвам се Васил Анастасов(сички по няква причина ми викат Янко) Drink Beer
Активен
Constrictor
Ларва

Неактивен Неактивен

Публикации: 4

« Отговор #228 -: 14 Февруари 2010, 21:44:33 »

Здравейте казвам се Калоян Михов . На 17 години съм , от ранна възраст проявявам интерес най-вече към змиите , а от скоро мога да се похваля , че съм се сдобил с Boa Constrictor 1 прекрасна мацка която май месец прави годинка - 130-40см. е SmileySmileySmileySmiley .

скайп: emopunk161_
Активен
ZeRBeRuS
Модератор
12 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 1101

Тъпо е да си тъп, ама си е за цял живот!!!

« Отговор #229 -: 15 Февруари 2010, 00:09:56 »

Здравейте казвам се Калоян Михов . На 17 години съм , от ранна възраст проявявам интерес най-вече към змиите , а от скоро мога да се похваля , че съм се сдобил с Boa Constrictor 1 прекрасна мацка която май месец прави годинка - 130-40см. е SmileySmileySmileySmiley .

скайп: emopunk161_
Welcome
Активен
jordan110
Втора ларва

Неактивен Неактивен

Публикации: 6

« Отговор #230 -: 25 Февруари 2010, 20:18:47 »

Здравейте
Казвам се Йордан Петров и съм от русе  Smiley
Активен
vali74
Втора ларва

Неактивен Неактивен

Публикации: 5

« Отговор #231 -: 12 Март 2010, 21:31:14 »

Здравейте,казвам се Валери Иванов от Видин,за сега имам един 495 литра аквариум с Африкански цихлиди и един 100 литров пак с Африканци  Fish Fish Fish
Активен

495 L Malawi M,buna Cichlids
100 L Malawi M,buna Cichlids
ToNyyYy
9 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #232 -: 12 Март 2010, 22:45:53 »

Добре дошъл градски  Welcome
Активен

I am what i am
Отглеждам
Деян
3 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 67

Пътя до хладилника на жената минава през стомаха й

« Отговор #233 -: 13 Март 2010, 17:57:42 »

Здравейте!

Казвам се Деян, от Козлодуй. На 17 години и девет месеца. Принципно се занимавам с акваристика от... десет години (в първи клас ми купиха първия аквариум), като през цялото време съм си намирал и други любимци (водни жаби за градинското езеро, дървесни жаби, полски гущери, мравки, земни паяци които си ловях с дъвка, мишки, кучета, котки, хамстери, гълъби, папагали, финки...  Grin )
Наскоро реших да започна по - сериозно да се занимавам и с теристика, дано ми се отдаде. Smiley
Активен

1. Човек се ражда уморен и живее, за да си почине !
2.Обичай кревата си като самия себе си.
3.Денем почивай, за да можеш вечерта да се наспиш.
4. Не работи - работата убива.
5.Ако видиш някой да си почива - помогни му.
6.Работи по-малко отколкото можеш, а онова, което можеш, отстъпи на друг.
7.Спасението е в хладната сянка - от почивка никой не е умрял.
8.Работата носи болести - недей да умираш млад. 9.Когато случайно ти се прииска да поработиш, седни, почакай - ще ти видиш, че ще ти мине. 10.Когато видиш някъде да ядат и пият - приближи се, ако видиш, че работят - тръгни си да не пречиш!
southpark32
Ларва

Неактивен Неактивен

Публикации: 3

« Отговор #234 -: 23 Март 2010, 22:27:06 »

Здравейте  Cool !
Казвам се Богдана Михайлова от гр.София  Thumb up.Отглеждам две мъжки чихуахуа  Male и скоро ще си купя леопардов гекон  Gecko .Обичам животните  naTe ,да се ровя из форума на terraristic.net  Book Write и също така да снимам природата  Photo
Активен
Monkata
1 кожа

Неактивен Неактивен

Публикации: 18

« Отговор #235 -: 24 Март 2010, 11:39:09 »

Здравеите всички Grin!
Казвам се Симеон.Имам куче курцхар Female което се казва Рита.Скоро ще си купя леопардово гекончи Gecko.Обичам да се ровя в Terraristic.net,да се разхождам в природата и да наблюдавам разни видове животни.Най-обичам да наблюдавам паяците кръстоносци (по двора на село има много) Spider.
Активен
drover
1 кожа

Неактивен Неактивен

« Отговор #236 -: 25 Март 2010, 14:34:20 »

Здравейте, казвам се Стефан. Нов съм в хобито, но се старая да наваксам с четене, гледане, питане и споделяне. От Стара Загора съм, имам 3 паячета и се надявам утре да бъдат 4. Тук е момента да вметна, че имам голямо желание да си направим една старозагорска дружинка. Който има желание да пише на ЛС. За сега повечко чета, по- малко пиша, но за всичко си има време. Приаятно ми е!
Активен
ToNyyYy
9 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #237 -: 25 Март 2010, 14:55:07 »

Добре дошъл  Welcome
Активен

I am what i am
Отглеждам
drover
1 кожа

Неактивен Неактивен

« Отговор #238 -: 25 Март 2010, 17:48:18 »

Благодаря Smiley пропуснах да се похваля, гъдинките ми са: розичка (червена форма) L3 и Nhandu Chromatus L2 купени от Иво, Br. Smithi L3-L4 и при повечко късмет 3-4 см. A. geniculata днес или утре Smiley Owned
Активен
bruum
Втора ларва

Неактивен Неактивен

Публикации: 6

« Отговор #239 -: 02 Май 2010, 15:04:00 »

Здравейте   Welcome
Аз съм Димитър и съм от Ловеч,но по настоящем съм студент във Варна.От два месеца имам малко смити,а преди това имах албопилосум(умря).Също така гледам и червенобуза костенурка от 11-12 години и искам да си взема Grammostola pulchra и Brachypelma annitha,но ше видим.
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 15   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC