Гост
23 Май 2012, 07:35:16
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: 1 ... 13 14 [15]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Добре дошли!  (Прочетена 30142 пъти)
mr.Bratanov
3 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 47

« Отговор #280 -: 10 Ноември 2011, 10:10:08 »

Привет и от мен. Казвам се Антон, на 21 години съм и съм от Стара Загора. Доста време бях само като гост във форума, но това вече се промени. Тераристиката стана част от хобитата ми преди половин година, че и повече. Много време четох и се подготвях и от вчера официално станах собственик на две Търнарови гекончета, които взех от 100yan. Знам, че ще се справя и за напред ще се сдобия с нови и нови животинки, но дотогава има време.

Поздрави.
Активен

Отглеждам: Link
100yan
11 кожи

Активен Активен

Публикации: 839

::: Geckoholic :::

« Отговор #281 -: 11 Ноември 2011, 06:52:04 »

Еми тогава Антоне, добре дошъл във форума "официално"  Smiley !
Честити да са ти новите гекончетата! Надявам се да те радват много, а и ти тях - с подобаващи грижи!
Drink beer
Активен

Eublepharis macularius: 9.15.0.0 [HTCT, SHTCT/B., Emerine, Sunglow Bell, APTOR, RAPTOR, MSS, Blizzard, GK Snow, Black Hole];
Pachydactylus turneri: 2.4.0.2; Paroedura pictus: 1.2.2.0; Homopholis fasciata: 1.1.0.0; Rhacodactylus auriculatus: 0.2.0.0 [Red Stripe]; Rhacodactylus ciliatus: 1.1.0.0 [Patternless, Tiger]; Teratoscincus roborowskii: 1.1.0.0
сиско
Ларва

Неактивен Неактивен

Публикации: 3

« Отговор #282 -: 12 Ноември 2011, 17:36:52 »

Здравейте и от мен казвам се Свилен Марков от Русе и съм на 37 години. Обичам животните и затова реших да се включа тук при вас а скоро надявам се и аз да се похваля че освен мишки и аз имам една прекрасна Боа.
Активен
Michael
1 кожа

Неактивен Неактивен

Публикации: 14

« Отговор #283 -: 21 Ноември 2011, 16:26:01 »

Здравейте Smiley. Казвам се Михаил от гр. Варна на 25 години. Много обичам животни и последно време се зарибих по тераристиката непрекъснато чета Smiley. Набелязал съм да си взема скоро Йеменски хамелеон, надявам се скоро да се похваля Smiley. Гледал съм много животни - птици, гризачи, костенурки, кучета и котки от както се помня Smiley. За момента с 3 котки мога да се похваля. Това е от мен, ще се радвам да обменяме инфо  Wink
Активен
ironic_
Втора ларва

Неактивен Неактивен

Публикации: 5

« Отговор #284 -: 21 Ноември 2011, 23:14:24 »

Рони, от Варна, 29 год. През 2004-2005 гледах царевичен смок, Brachypelma albopilosum, Nhandu Chromatis. В момента имам куче. Мисля отново да възобновя линията с екзотични любимци.
Активен

Grammostola pulchra (2.2 см)
kyoneck
Ларва

Неактивен Неактивен

Публикации: 3

« Отговор #285 -: 23 Ноември 2011, 11:23:18 »

Здравейте! Казвам се Стефани, 16 години.. От много време харесвам тарантулки, но родителите ми не позволяваха такова нещо. Сега обаче получих разрешение от приятелят ми и с него ще си вземем тарантулка  Cool
Айде със здраве.. започвам да се образовам от форума Ви как да отглеждам такова чудо.  Drink beer
Активен
333_Petko_333
3 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 69

« Отговор #286 -: 03 Декември 2011, 18:45:26 »

Здравейте аз съм Петко Красимиров.От град Севлиево.От скоро се занимавам с тераристика. Smiley
Активен
FeN4o
Втора ларва

Неактивен Неактивен

Публикации: 5

« Отговор #287 -: 09 Януари 2012, 10:29:56 »

Здравейте, казвам се Борис на 13 от София ... Занимавам се с терастика от 1 година (горе-долу) , надявам се тука да намера бая полезни неща а и може да погледна и пазара за ново попълнение във колекцията Tongue. Иначе във форума бах няколко месеца като Гост и знам как вървят нещата .
Активен

Eublepharis macularius 1.0.0 | Elaphe guttata 1.0.0 | Acanthoscurria geniculata 0.0.1
deiwid
3 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 41

« Отговор #288 -: 09 Април 2012, 19:57:59 »

Здравейте,казвам се Дейвид Хаджиев на 12 години сам живея в Пловдив нямам много животни както другите но имам две леопардови гекончета и цяло мазе със щурци и брашнени червеи но си ги обичам многои така това е от мен.
Активен

Можеш да правиш каквото си искаш,важното е да не те хванат.
S40R_T4
1 кожа

Неактивен Неактивен

Публикации: 11

« Отговор #289 -: 12 Април 2012, 01:49:24 »

Здравейте и от мен казвам се Мартин Стефанов на 23 години и съм от София. Какво ли не съм гледал в нас като се почне от кучета,котки, папагали, костенурки и т.н. таа дойде ред и змиите. От скоро имам царевичен смок и поркай него се замислям за още някое змиййче, но някъкси адски много ме влекат скорпионите и дилемата кое да е първо. Иначе с течение на времето замислям да си взема по 2-3 змиййчета,скорпиона и тарантули.. живот и здраве да стане в бъдеще  Smiley Доста попрочетох форума за какво ли не и останах с впечатлението,че има все весели хора из форума..  Smiley Drink beer

Активен
spirit6410
3 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 50

« Отговор #290 -: 13 Април 2012, 11:47:38 »

Айде и аз най-накрая да се представя макар,че съм тук около година.
Казвам се Диана от София на 16години
 гледам: червенобузи костенурки,1 брой змия(царевична Amel het Motley),2 котки(сиамка и улична),разни тритони,папагали,риби,2 чинчили,куче и тук-там някоя богомолка.
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC