g _ jankov
Баннат
1 кожа
Неактивен
|
 |
« Отговор #60 -: 01 Декември 2007, 21:32:04 » |
|
Здрастей 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
StR
12 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #61 -: 14 Декември 2007, 11:58:11 » |
|
Добре дошли на новите  ПС-  за късните пожелания 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Soundchaser
Ларва
Неактивен
|
 |
« Отговор #62 -: 21 Декември 2007, 16:10:58 » |
|
Здравейте ,аз съм Ицо , на 27 години , от Пловдив . Миналата седмица си купих от изложбата в Пловдив едно Brachypelma boehmei на 4ри кожи и това ,като изключим черенобузата костенурка ,е първото ми терариумно животно . Скоро се надявам да имам място и познания за млечна змия и императорски скорпион . Поздравления за добрия сайт и форум . Оттук научих доста полезни неща . 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #63 -: 21 Декември 2007, 17:00:29 » |
|
Добре дошъл в необятния свят на екзотичните животни и честито за новата придобивка  И да знаеш, че тарантулите са като бирите - без една мога, с една не мога  Ще го разбереш скоро 
|
|
|
|
|
Активен
|
РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Търся МЪЖКИ паяци за размножаване:
|
|
|
darkbluelight
2 кожи
Неактивен
Публикации: 38
|
 |
« Отговор #64 -: 23 Декември 2007, 18:26:31 » |
|
Здравейте, аз съм Анелия, на 39 години съм, от Бургас. Допреди месец страдах от арахнофобия, която- незнайно как- премина в арахнофилия. Имам две тарантули, които получих подарък в началото на декември и вече знам, че няма да си остана само с тях. Ще се радвам да науча дали има други хора от Бургас в този форум- (прочетох вече за Борис Ангелов). Благодаря за чудесния сайт- много е полезен  icq321428907
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Tinoblg
5 кожи
Неактивен
Искаш piece of me нали?!?!
|
 |
« Отговор #65 -: 23 Декември 2007, 19:54:54 » |
|
Добре дошла. Може ли да ми обясниш какво е арахнофобия и арахнофилия
|
|
|
|
|
Активен
|
Още един линк в подписа и бан!
|
|
|
ZeRBeRuS
Модератор
12 кожи
Неактивен
Тъпо е да си тъп, ама си е за цял живот!!!
|
 |
« Отговор #66 -: 23 Декември 2007, 20:16:52 » |
|
Добре дошла. Може ли да ми обясниш какво е арахнофобия и арахнофилия Арахнофобия- страх от паяци Арахнофилия- "любов" към паяци (смисъл такъв, че ги харесва)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Tinoblg
5 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #67 -: 23 Декември 2007, 21:54:49 » |
|
мерси за отговора но как точно е премина :о 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ZeRBeRuS
Модератор
12 кожи
Неактивен
Тъпо е да си тъп, ама си е за цял живот!!!
|
 |
« Отговор #68 -: 23 Декември 2007, 22:22:59 » |
|
мерси за отговора но как точно е премина :о  Повече говорене за паяци и контакти с тях, като малко по-малко контактите се увеличава и когато свикнеш с паяка минаваш на следващатата крачка - пипането .Поне така попринцип стоят нещатата , не знам darkbluelight как е процедирала точно.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Tinoblg
5 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #69 -: 24 Декември 2007, 17:22:05 » |
|
мерси за изчерпателния отговор.  вече ми стана ясно 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Влади
Ларва
Неактивен
|
 |
« Отговор #70 -: 31 Януари 2008, 16:15:21 » |
|
Здравей те , Много хубаво форумче сте си заформили тука.  Казвам се Владислава и съм родом от Каспичан , но живея постоянно в Хасково. Обожавам всички животинки. Но моите фаворити са зиите  В момента имам чифт ; Heterodon nasicus И Elaphe guttata. Но във бъдеще ше изкам да си раширя колекцията  Та ако може някой да ми предложи змиина добри цени, ще съм ви много благодарна предварително. Очаквам една стъбилна сума да ми преведът и съм решила да я инвестирам в определени видиве змии. Ми това е за сега 
|
|
|
|
|
Активен
|
Обичам всякакви гадинки. НООО ,обожавам змията
|
|
|
StR
12 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #71 -: 31 Януари 2008, 19:04:09 » |
|
Здравей,добре дошла ПС-броят на жените във форума се покачва... 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Tinoblg
5 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #72 -: 31 Януари 2008, 20:44:08 » |
|
Здравей Влади и добре дошла 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
reptilian
11 кожи
Неактивен
Господ е милостив ,ние не сме
|
 |
« Отговор #73 -: 31 Януари 2008, 20:45:33 » |
|
 П.П.:StR ,повече жени повече сбалки 
|
|
|
|
|
Активен
|
Отглеждам : Schmerz ist nur ein Vorwand der schwachen
|
|
|
Alisa_rotvailer4e
Ларва
Неактивен
Публикации: 2
moq sladak Ri4i
|
 |
« Отговор #74 -: 02 Февруари 2008, 12:10:16 » |
|
Здравейте аз съм Алиса от софия на 13г съм 
|
|
|
|
|
Активен
|
I love rotvailer forever
|
|
|
xfan
xfan
12 кожи
Неактивен
Ако животът ти поднася лимони...върни му лимонки!
|
 |
« Отговор #75 -: 02 Февруари 2008, 12:37:56 » |
|
 П.П.:StR ,повече жени повече сбалки  тц тц тц, ама едни свалячи са се навъдили тука ... да го е страх човек личните си съобщения да прочете :-)) Здравейте аз съм Алиса от софия на 13г съм  Здрасти, здрасти, дай пари за пасти, улица "Плесница", на ти една лисица :-ПП хехе
|
|
|
|
|
Активен
|
Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
|
|
|
darkbluelight
2 кожи
Неактивен
Публикации: 38
|
 |
« Отговор #76 -: 13 Февруари 2008, 12:43:17 » |
|
Tinoblg- извинявай, че не съм ти отговорила- просто сега влизам в тази тема, откак се представих. Голям срам. Пак извинявай! Както би казал един познат- ще си издърпам сама малките уши  Виждам, че колегите са ти отговорили изчерпателно и вярно. Арахнофилия не знам дали има като термин- измислих го по подобие на други такива и наистина означава да имаш слабост към нещо или някого. А точно как стана при мен- вярвай, нямам обяснение дори за себе си. Участвам и в един цветарски форум, където някой се похвали, че отглежда тарантули. Стана ми интересно и почнах да чета из нета. После ми подариха първите две и.........вече имам общо 11  И се оглеждам за още 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
StR
12 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #77 -: 13 Февруари 2008, 14:40:29 » |
|
вече имам общо 11  Тарантули?браво иначе,аз имам само 7...,но имам 4 влечуги,така че сме равни  . Какви тарантули гледаш(ако става въпрос за тарантули)?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Khan
VIP потребител
8 кожи
Неактивен
Който иска намира начин
|
 |
« Отговор #78 -: 15 Февруари 2008, 18:49:42 » |
|
Здравейте всички, аз съм Крум Гугов, на 31, от София... Голямата ми любов (като изключа всичко живо около мен) са археологията и историята, като това е и образованието ми. За съжаление обстоятелствата в любимата ни държава не позволяват това да е и прехраната ми. Няма смисъл да Ви казвам какво работя, защото днес напуснах Друго, което обожавам е Балкана... но усещам че нещо се увличам, та ще премина по същество. Искам да си взема осмокрака животинка и силно се надявам да ми помагате и напътсвате в началото (а и не само). От няколко дни и нощи бая материал изчетох и ми стана ясно, че първата ми гадинка е добре да бъде някой по-спокоен паяк, по възможност и по-голям (да не е баш бебе). Днес говорих с Ники по телефона (здрасти Ники, аз съм оня дето ти звъня днес:) ) и утре съм на Подуенския пазар да се срещнем и да гледам два паяка. Разбрах и че ще се събирате на кръчме, та най-вероятно да се натрапя и аз  и да се запозная с някои от Вас. Та... гответе се да давате акъл. Ами това е... представих се криво-ляво... А утре очаквайте да се похваля с новата животинка 
|
|
|
|
|
Активен
|
Моят вид: Двунога Piembira mnogohalbis
|
|
|
Чичо Любо
Админ
Терарист
Неактивен
Беззащитността не пази овцата ,и при хората е така
|
 |
« Отговор #79 -: 15 Февруари 2008, 19:52:30 » |
|
Здравей The_Khan и добре дошъл в нашата малка общност  А за утре си добре дошъл с нас за по бира 
|
|
|
|
|
Активен
|
Страхът от оръжието е признак за забавено сексуално и емоционално развитие.
|
|
|
|