Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #20 -: 26 Август 2007, 01:01:46 » |
|
 на всички.
|
|
|
|
|
Активен
|
РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Търся МЪЖКИ паяци за размножаване:
|
|
|
novev
VIP потребител
10 кожи
Неактивен
Внимание!Това хоби е силно заразно!
|
 |
« Отговор #21 -: 26 Август 2007, 10:22:08 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
Котки:1 Руска синя; Паяци:1 Brachypelma Albogans; 1Brachypelma smithi;1Grammostola Pulchra;2Pterinochilus murinus Usumbara1;1Aphonopelma bicoloratum ;1Brachypelma albiceps;1Theraphosa apophysis ;2Brachypelma auratum;Жаби:Скорпиони: 2 Pandinus imperator;Змии:1 Lampropeltis mexicana greeri ;1 Boa constrictor;2Pantherophis guttatus;1Python regius;1Heterodon nasicus;Многоножки:2Archispirostreptus gigas;
|
|
|
Чичо Любо
Админ
Терарист
Неактивен
Беззащитността не пази овцата ,и при хората е така
|
 |
« Отговор #22 -: 26 Август 2007, 12:12:27 » |
|
 и от мене на новорегналите се  Новев , само за  мислиш . Не че има лошо де 
|
|
|
|
|
Активен
|
Страхът от оръжието е признак за забавено сексуално и емоционално развитие.
|
|
|
oro
8 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #23 -: 31 Август 2007, 11:37:34 » |
|
А, нека и аз да се представя  Аз съм Илко и съм от Пловдив Имам един паяк- grammostola aureostriata Много са ми интересни влечугите и паяците и мразя чалга 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
novev
VIP потребител
10 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #24 -: 31 Август 2007, 13:46:37 » |
|
Добре дошъл 
|
|
|
|
|
Активен
|
Котки:1 Руска синя; Паяци:1 Brachypelma Albogans; 1Brachypelma smithi;1Grammostola Pulchra;2Pterinochilus murinus Usumbara1;1Aphonopelma bicoloratum ;1Brachypelma albiceps;1Theraphosa apophysis ;2Brachypelma auratum;Жаби:Скорпиони: 2 Pandinus imperator;Змии:1 Lampropeltis mexicana greeri ;1 Boa constrictor;2Pantherophis guttatus;1Python regius;1Heterodon nasicus;Многоножки:2Archispirostreptus gigas;
|
|
|
hunter
11 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #25 -: 01 Септември 2007, 21:49:41 » |
|
от Пловдив на 14 имам 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
leizi1991
5 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #26 -: 01 Септември 2007, 22:15:11 » |
|
Здравей добре дошъл си  Аз те приветствам като представител от Пловдив и даже ако желаеш може да се присъединиш към групичката която се събираме всеки Вторник 
|
|
|
|
|
Активен
|
 Metal 4ever
|
|
|
ELDEREST
7 кожи
Неактивен
Негър-скйор и жена-шофьор НЯМА!!!
|
 |
« Отговор #27 -: 02 Септември 2007, 17:23:25 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
Я, едно ангелче с крилца още мърда...ПРАС и то умря...хахаха...
|
|
|
novev
VIP потребител
10 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #28 -: 03 Септември 2007, 09:39:50 » |
|
 Здравей,искам да ти кажа само няколко неща относно хобито ни....  Чета постовете ти и ми прави впечатление,че от самото начало си някък песимистично настроен относно града в който живееш  Бил съм в Стара Загора много пъти и съм убеден,че града е супер.Друг въпрос е обаче доколко на хората им се занимава с тераристика и до колко имат необходимата информация за това,пък и всичко опира до парите в повечето случаи-а те все не стигат  В Възможностите на Интернет са огромни-така че ги използвай зада намериш"сродни души"/както направихме в София,Варна и Пловдив надявам се и в други градове/ и нещата ще потръгнат! Личният контакт с хората е незаменим.Успех и кураж! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ELDEREST
7 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #29 -: 03 Септември 2007, 12:19:37 » |
|
Мхм тва е идея  Ще потарся и се пак  на новодошлите (не че не сам от тях де  )
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #30 -: 03 Септември 2007, 19:01:15 » |
|
 на новодошлите (не че не сам от тях де  ) То всички сме новодошли, форумът е едва на месец 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Велко
6 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #31 -: 07 Септември 2007, 22:39:35 » |
|
Здравейте, Аз съм от София, казвам се Велко Томов. Занимавам се с тарантули от около 3 години. Имам паяци и правя опити за развъждането им. За сега успех имах при : Brachypelma albopilosum, Avicularia versicolor, Brachypelma boehmei. Опитите продължават.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Corey
3 кожи
Неактивен
I know why you blame me,I know why you plague me
|
 |
« Отговор #32 -: 10 Септември 2007, 23:40:18 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
oro
8 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #33 -: 10 Септември 2007, 23:59:56 » |
|
Добре дошъл пич! Като си от пловдив, я си дай скайпа! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
George
Модератор
8 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #34 -: 12 Септември 2007, 01:40:13 » |
|
Здравейте и честито за форума. Аз съм от Пловдив и се казвам Георги Глушков - Жоро. На 47 съм (но според съпругата ми имам още много да раста ... на акъл  ). Отглеждал съм всякакви животинки, които се побират в кутийка, аквариум, клетка или в селски двор. В момента се грижа за няколко вида тарантули, една сколопендра, бодлокожи мишки, три вида хлебарки и щурци за изхранване на "стадото". Отглеждам и една Обикновена водна змия - Natrix natrix - меланистична форма (почти черна е, поради което се и изкуших да я уловя  ).
|
|
|
|
|
Активен
|
Жоро, отглеждам : 
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #35 -: 12 Септември 2007, 21:22:23 » |
|
Здравей, Жоро, и добре дошъл. Можеш ли да пуснеш снимки на змията, много ми се иска да я видя 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
StormaR
VIP потребител
5 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #36 -: 16 Септември 2007, 10:49:54 » |
|
Айде и аз да се представя: казвам се инж.Костадин Раев, този Октомври навършвам 28 години. Роден съм в гр.Хасково, но живея и работя в гр.София. Първото животин4е което си купих бе Хамелеон(да ми е жив и здрав г-н REX). и от там насетне гекони и 2 пая4ета...
...пожелавам на колегите успех с на4инанието(форум и сайт) и да продължават ни дават полезни информации за екзоти4ните животни.
|
|
|
|
|
Активен
|
Chamaeleo calyptratus 1.0.0 :: Eublepharis macularius 1.1.0 :: Hemidactylus frenatus 1.1.0 :: Gekko vittatus 1.0.0 :: Grammostola aureostriata 0.1.0 :: Grammostola rosea 1.0.0 :: Grammostola sp.formosa 1.0.0
|
|
|
ELDEREST
7 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #37 -: 16 Септември 2007, 11:28:28 » |
|
welcome  да си ни добре дошъл 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
GinGin
Ларва
Неактивен
|
 |
« Отговор #38 -: 18 Септември 2007, 21:02:47 » |
|
Привет на всички.Казвам се Гинка .Живея в Пловдив.Имам само едно паяче- Br.boehmei на 10 кожи.
|
|
|
|
|
Активен
|
Br.Boehmei 0.1.0.
|
|
|
HaKyNa-MaTaTa
2 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #39 -: 20 Септември 2007, 23:13:46 » |
|
Здравейте и от мен! Казвам се Тодор Симидчиев на 20г от града на "седемте" тепета!  Студент по стоматология 2 курс.А гадините ми мили и добрички!
|
|
|
|
|
Активен
|
Brachypelma Albogans-> Ици-Бици 0.1.0 Brachypelma boehmei-> 0.0.1 Iguana Iguana-> Никос 1.0.0 Eublepharis macularius-> Генчо 1.0.0
|
|
|
|