Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« -: 27 Юли 2007, 08:41:14 » |
|
Здравейте и добре дошли в официалния форум на terraristic.net. Аз се казвам Николай Райчев и съм един от администраторите и собственици на сайта и форума. Занимавам се с тераристика откакто се помня, но от две години по-сериозно. Надявам се заедно с колегата - chicholyubo да ви предоставим интересна и полезна информация за отглеждането на екзотичните животни, както и да отговорим на вашите въпроси. Приятно прекарване в света на екзотичните животни! 
|
|
|
|
|
Активен
|
РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Търся МЪЖКИ паяци за размножаване:
|
|
|
novev
VIP потребител
10 кожи
Неактивен
Внимание!Това хоби е силно заразно!
|
 |
« Отговор #1 -: 29 Юли 2007, 09:40:09 » |
|
Ами привет и от мен.Казвам се Иван Новев и съм от София.Гледам си някое и друго животинче,подробности - на пазара в събота 
|
|
|
|
|
Активен
|
Котки:1 Руска синя; Паяци:1 Brachypelma Albogans; 1Brachypelma smithi;1Grammostola Pulchra;2Pterinochilus murinus Usumbara1;1Aphonopelma bicoloratum ;1Brachypelma albiceps;1Theraphosa apophysis ;2Brachypelma auratum;Жаби:Скорпиони: 2 Pandinus imperator;Змии:1 Lampropeltis mexicana greeri ;1 Boa constrictor;2Pantherophis guttatus;1Python regius;1Heterodon nasicus;Многоножки:2Archispirostreptus gigas;
|
|
|
Чичо Любо
Админ
Терарист
Неактивен
Беззащитността не пази овцата ,и при хората е така
|
 |
« Отговор #2 -: 31 Юли 2007, 16:27:36 » |
|
Ами привет и от мен.Казвам се Иван Новев и съм от София.Гледам си някое и друго животинче,подробности - на пазара в събота  Здрасти Ванка , да си ни добре дошъл. А на пазара в събота очаквам подробности за животните ти 
|
|
|
|
|
Активен
|
Страхът от оръжието е признак за забавено сексуално и емоционално развитие.
|
|
|
onion
VIP потребител
9 кожи
Неактивен
фиууу
|
 |
« Отговор #3 -: 01 Август 2007, 11:27:17 » |
|
Аз съм onion , опс , Сава Димов се казвам  гледам царевичен смок , леопардови гекони, тарантули (малко са все още, но не за дълго) , едно дезърти , котка и т.н.  ICQ# 158422593 Skype: sava_onion
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
leizi1991
5 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #4 -: 02 Август 2007, 20:38:46 » |
|
Аз съм Мария.От град Пловдив,гледам предимно тарантули но имам и други различни гадове Скайп : Leizi_1991
|
|
|
|
|
Активен
|
 Metal 4ever
|
|
|
Чичо Любо
Админ
Терарист
Неактивен
|
 |
« Отговор #5 -: 02 Август 2007, 20:41:28 » |
|
Здрасти Leizi_1991, Добре си ни дошла . И да те питам : Как е версиколора ?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
leizi1991
5 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #6 -: 02 Август 2007, 20:44:58 » |
|
Просто невероятен е смени само веднъж но сега е доста надебелял и май скоро ще ме изненада. Благодаря за страхотното животинче 
|
|
|
|
|
Активен
|
 Metal 4ever
|
|
|
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист
Неактивен
Gecko Addict
|
 |
« Отговор #7 -: 03 Август 2007, 11:17:30 » |
|
Ей ма на и мен. Личните данни са ясни. Отглежда ~40 вида животни. Занимавам се активно с природозащитна дейност, разни проектчета, които скоро(надявам се) ще мога да покажа, превод, режисура и сценарийописане на документалки. А да помагам малко и в този сайт.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #8 -: 03 Август 2007, 23:25:38 » |
|
Добре дошли на всички  А да помагам малко и в този сайт.
Да поясня, Иво е аврорът на статиите са отглеждане 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Dragon
1 кожа
Неактивен
|
 |
« Отговор #9 -: 04 Август 2007, 15:12:11 » |
|
Аз съм Александър от София. Гледам си по някое и друго животно, но(защо винаги има но  ) вкъщи са си насъбрали да ме изхвърлят със сите животни и трябва да поднасям новите придобивки много внимателно. Ми тва е.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Ники
VIP потребител
6 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #10 -: 04 Август 2007, 20:25:38 » |
|
Здравейте,аз съм Ники (сигурно ме знаете от други форуми за гадини) , отглеждам всакакви животни,от екзотични няколко гекончета,малко таранкулки,две скорпиончета,една сколопендра,две змиичета ,една жабка и едно раче  На 13 години съм,от София ... и това е общо взето 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
botan
8 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #11 -: 04 Август 2007, 22:21:38 » |
|
Здравейте на всички,радвам се да съм част от този форум  Повечето ме наричат botan идващо от ботаник, защото постоянно им дудна какво ми е цъфнало,може ли да не се изфукам  Истинското ми име е Атанас Танев от софия съм, по-специално от Люлин Таун  Имам 5 сладководни аквариума с много риби и мекотели и един соленоводен аквариум.Също така из къщи се разхождат и две котки порода сини руски,имам и червенобузи костенурки и минихамстери. Разбира се последна но не на последно място моята тарантула Brachypelma Smithi, ах как си я обичкам ама през какво е преминала, тя едва ли си ме обичка  Скайп: nas_botan
|
|
|
|
|
Активен
|
Паяци: Brachypelma albopilosum 0.1.0; Brachypelma boehmei 0.1.0 и Brachypelma auratum 0.0.1. Мравуняци: Camponotus ligniperda. Други: Руска синя 1.0.0; Trachemys scripta elegans 0.1.0 и един аквариум със скариди и рибки.
|
|
|
ZeRBeRuS
Модератор
12 кожи
Неактивен
Тъпо е да си тъп, ама си е за цял живот!!!
|
 |
« Отговор #12 -: 05 Август 2007, 19:27:47 » |
|
Здравейте, аз съм Милен от голямото село, част от вас ме познават и от пазара на подуене .С отглеждането на екзотични гадинки се занимавам малко преди коледа 2006, имам малко бройка тарантулки , 1 стоножка , 1 жабка , 2 змии скоро и 3-та, 2 вида стножки или може би 1 и аз нз вече мъжкаря си свърши работата и пукна , седмица след това женската снесе едно добро количество дребосаци и тя след него си замина, ами общо взето е това от мен.
Skype- zerbrus48
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #13 -: 05 Август 2007, 22:23:34 » |
|
Добре дошли, приятели 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Чичо Любо
Админ
Терарист
Неактивен
|
 |
« Отговор #14 -: 08 Август 2007, 19:03:10 » |
|
Май аз съм забравил да се представя. И такаааа, . Казвам се Любомир Кюркчиев ( приятелите ми вика чичо Любо ) на 37лета съм и до сега съм одглеждал всякакви твари. По тераристиката ме запали дъщерята. Преди време си беше наумила да си има тарантула и така се здобихме с първата ни тарантулка Grammostola aureostriata закупена от Рости . И от там като се почна си е.а м....а . та вече и аз съм им загубил края.
ПС : Изкам на всеки регистрирал се потребител да пожелая приятно прекарване в нашият форум
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vladdark
VIP потребител
10 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #15 -: 11 Август 2007, 08:25:48 » |
|
Здрасти  . Владимир Георгиев съм и съм God Damn Plumber  хаха. Поне така викат хората за мен. (ask onion ) Иначе, на тридесет съм, но инфантилното в мен така се е загнездило, че незнам как ше я карам нататък. Ха добре съм дошъл, и тенкю фор де инвитатион 
|
|
|
|
|
Активен
|
Ще крещя...
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #16 -: 11 Август 2007, 10:17:27 » |
|
Ха добре сме заварили 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
james
2 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #18 -: 24 Август 2007, 19:51:53 » |
|
Привет на всички любители на екзотични животни. Казвам се Борис Ангелов , на 30години съм от град Бургас.Гледам няколко вида тарантулки и едно скорпионче ,но не мисля да спирам до тук с'' гадинките''  това хоби е голяма зараза Skype-immortal77bg
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ELDEREST
7 кожи
Неактивен
Негър-скйор и жена-шофьор НЯМА!!!
|
 |
« Отговор #19 -: 25 Август 2007, 21:25:41 » |
|
Здравейте аз съм Теодор и сам на 14 години съвсем от скоро се занимавам с екзотични животни и се надявам че ще помагате 
|
|
|
|
|
Активен
|
Я, едно ангелче с крилца още мърда...ПРАС и то умря...хахаха...
|
|
|
|