Гост
23 Май 2012, 07:54:03
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: [1] 2   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Статии  (Прочетена 3334 пъти)
Чичо Любо
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2002

Беззащитността не пази овцата ,и при хората е така

« -: 31 Юли 2007, 16:40:02 »

Искам да сме напълно на ясно, че всички статии на нашия сайт са АВТОРСКИ .
И са защитени от закона за авторското право.
Пиша това защото вече има форуми, който са си присвоили няколко статийки.
Дори не са си направили и труда да ги прередактират малко. А са ги копирали директно и дословно.
Активен

Страхът от оръжието е признак за забавено сексуално и емоционално развитие.
xfan
xfan
12 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 1118

Ако животът ти поднася лимони...върни му лимонки!

« Отговор #1 -: 01 Август 2007, 08:56:17 »

за кой форум говориш, защото вчера и аз попаднах на един дето ме има копиран едно към едно, даже не са си направили труда да махнат: некадърен превод и правописни грешки: xfan. Избесняах направо, без да те пита, без да се замисли даже може ли неможе ли ... иде краде и после пише .. съвет1, съвет2, големия разбирач .... супер се издразних. Нещатата не съм ги превел, за да си ги чета само аз, ама когато искат да ми използват труда безплатно могат поне да попитат .....
Да не говорим, че така като гледам и май целия зоо-инфо , що се отнася до тарантулите е там, но за това немога да гартантирам, така ми се стори. А що се отнася до мен, поне две статии са си копнали пичовете и са си ги изтипосали във форумчето...
Тея пичове незнаят какъв фен клуб можем да им заформим по някоето време, чак свят да им се завие!
Активен

Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2944

terraristic.net

« Отговор #2 -: 01 Август 2007, 09:23:58 »

Става въпрос за мизерното форумче: http://tarantulas.forumi.bg/

Цялата информация там е copy/paste от други български сайтове и форуми за животни.
Активен

РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Link
Търся МЪЖКИ паяци за размножаване: Link
xfan
xfan
12 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #3 -: 01 Август 2007, 09:40:10 »

същите нагли пичове, писал съм им във форума .... ако сами не се освестят ... ще видим кой кум, кой сват, кой на булката брат :-)))
Активен

Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
Чичо Любо
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

« Отговор #4 -: 01 Август 2007, 09:52:04 »

Абсолютни наглетци.
И аз им писах. Дано се вразумят.
Активен

onion
VIP потребител
9 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 452

фиууу

« Отговор #5 -: 01 Август 2007, 11:23:18 »

Много сте ги наяли , няма ги вече Smiley
Активен

www.zoo-info.org
сайтът за тераристика и екзотични животни
Чичо Любо
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

« Отговор #6 -: 01 Август 2007, 11:25:59 »

Много сте ги наяли , няма ги вече Smiley

Много бързо действат  Cheesy
Направо всичко са изтрили  Grin
Активен

onion
VIP потребител
9 кожи

Неактивен Неактивен

фиууу

« Отговор #7 -: 01 Август 2007, 11:28:07 »

явно
Активен

www.zoo-info.org
xfan
xfan
12 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #8 -: 01 Август 2007, 12:24:25 »

ще се научат, аз като ми хареса нещо първо питам, обяснявам за какво ми е и се разбираме с пича срещу какво ще му преведа статията :-))) Всеки е положил някакъв труд и е меко казано дразнещо да видиш как някой друг използва труда ти, като дори не си прави труда (много труд, мнгоо нещо ти казвам) да те упомене дори. НЕ да сложи линк или нещо такова ами просто да каже вижте какво намерих в сайта на еди си кой ... Е така не стават нещата :-)
Интернет, интернет ама ... и то добре, че се загледах и ми се стори странно познат един текст в тоя форум и като погледнах ... баси туй аз съм го превеждал и съм го публикувал.
И то егати наглостта небесна да пубуликуваш линк към крадените ти материали във форума към сайта, от който си крал и то без една буквичка да промениш даже... Е те такава наглост небесна не бях виждал!!!
Ама както и да е ... оправиха се нещата, може би не по най-добрия начин, но ...
Гледам, че и онион се е регнал там :-))) Видя ли си цялата секция тарантули вътре или аз съм се объркал?
Активен

Чичо Любо
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

« Отговор #9 -: 01 Август 2007, 12:30:27 »

xfan Много си прав. Като не може да си напишат статии да си ги плащат на хора които разбират да им ги пишат вместо тях .Така и вълкът сит и агнето ще го изядеме ния ( май последното не бешее така  Roll Eyes)
Активен

onion
VIP потребител
9 кожи

Неактивен Неактивен

фиууу

« Отговор #10 -: 09 Август 2007, 06:40:18 »

ами не , не можах да видя , преди да влеза бяха изтрили всичко ... аз поне в момента виждам само Филми и Други , а вие ?
Активен

www.zoo-info.org
xfan
xfan
12 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #11 -: 09 Август 2007, 08:19:55 »

мхм, нещо Любо и Ники им подпалиха чергата и .... уйде коня у ряката :-))
Ониън, ти случайно да си получавал запитване от един пич дали може да ти ползва статиите, че искаше да им добавям форума на едно друго място дето имам тая възможност и като го прегледах ... леля ми не ам' леля ми :-))) Призна си пича, че от теб е копирал и му казах да си оправите отношенията относнто материалите и тогава можем да измислим нещо?
Ако не се е свързал с теб да ти пратя линк да погледнеш и да го плеснеш през ръцете. Пак на същия сайт за безплатни форуми дето бяха и тея юнаци. Не съм сигурен дали не са същите, но ... идат като оФци, бегат като оФци ... що е то .... оФци :-))))
Аре, че пак се разприказвах :-))
Активен

onion
VIP потребител
9 кожи

Неактивен Неактивен

фиууу

« Отговор #12 -: 10 Август 2007, 08:28:31 »

@xfan
да получих запитване , от някой ognqn orlinov , което гласеше само и единствено:
"iskam da vi popitam dali moga da izpolzvam informaciq ot saita vi v moq forum ?"

няма "ние сме..." , "форума ни е..."
на какво разчитат тези хора не знам ...

дразни ме това че искат да ползват информация на готово ... а аз не съм склонен на това , като знам колко труд съм положил за тези статии (и не само аз) ... и т.н.

абе мани ...

получих и от един портал , нов за животни , и те искат да ползват ... отказах и посочих аргументи за това ...
Активен

www.zoo-info.org
xfan
xfan
12 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #13 -: 29 Февруари 2008, 10:55:41 »

А каква е политиката на форума относно копирането и пействането на информация без назоваването на източника? Да не стане работата като онея хубостници миналата година, само че този път нас да ни гонят?
Активен

Чичо Любо
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

« Отговор #14 -: 29 Февруари 2008, 11:19:02 »

А каква е политиката на форума относно копирането и пействането на информация без назоваването на източника? Да не стане работата като онея хубостници миналата година, само че този път нас да ни гонят?

Какво изкаш да кажеш с това ?
Активен

xfan
xfan
12 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #15 -: 29 Февруари 2008, 11:24:26 »

Ами имаше две нови теми от един хубостник, едната за някакво убийство на хамелеон, а другата за някакъв дъжд от игуани, които ми се сториха копирани от нейде и затова питам. Но виждам, че са премахнати, така че ... ноу мор копирани "глупости" :-)
Активен

Чичо Любо
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

« Отговор #16 -: 29 Февруари 2008, 11:25:48 »

Ще бъде предупреден Убосника  Thumb up
Активен

g _ jankov
Баннат
1 кожа
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 17

« Отговор #17 -: 01 Март 2008, 20:09:06 »

Много се извинявам че сложих 2 теми (дъжд от игуани . убийството на хамелион) Копирах ги от www.news.bg  . Mислех че ще са интересни за форумците. Извинявам се.  Sorry Sorry Sorry
Активен
xfan
xfan
12 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #18 -: 01 Март 2008, 20:17:48 »

При подобни неща, най-малкото, което можеш да направиш е да сложиш линк към мястото, от където си ги копирал, а преди това пиши на Любо или Ники и ги питай какво мислят те по въпроса :-) Иначе аз лично не виждам проблем в това да се копират неща, стига да бъде упоменато мястото, откъдето става копирането и това да не е в разрез с правилата, както на форума така и на сайта, откъдето копираш.
Това е сякаш :-)
Активен

Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2944

terraristic.net

« Отговор #19 -: 02 Юни 2008, 19:35:03 »

Тъй като един човек ни помили да намерим малко информация за Grammostola iheringi на английски направих некадърен опит за превод на статията ни. Можете да го видите тук:

Grammostola iheringi

Ако нещо (или всичко) ви звучи не както трябва приемам критики на драго сърце Smiley
Активен

РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Link
Търся МЪЖКИ паяци за размножаване: Link
Страници: [1] 2   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC