Гост
23 Май 2012, 08:05:28
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: 1 [2]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Измръзнали паячета Hysterocrates gigas  (Прочетена 1626 пъти)
StR
12 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 990

« Отговор #20 -: 15 Февруари 2009, 13:53:15 »

Ауч... какво е станало, така ги получи или докато се прибереш е станала белята? Видя ли ги дали са добре, когато ги получи? Изрично казах на колегата да ги държи на топло, докато дойдат купувачите, тай като не издържат много на студено.
Извинете, че не ви отговорих. Иво, не е проблема от теб, или от другия човек. Проблема е скапаното време. Човека, от който ги взех ги държеше на топло.
А хем ги държах в джоба. Значи едно е мъртво, а другото стои точно като умряло, но още мърда (така е от снощи). Третото е ОК, но само получава някакви пристъпи, нещо като гърчове... Sad
Активен
Sirius
3 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 58

« Отговор #21 -: 15 Февруари 2009, 14:47:59 »

Пффф много неприятно. Въобще такива малки паячета е изкуство да опазиш. Станат ли 1 см тяло няма проблем, но с такива въшки аз лично не се справям. Пък тъпия муринус се е заровил не съм виждал признаци на живот от 3 дена и не го знам жив ли е умрял ли е, това хоби е за МНОГО търпеливи хора.
Активен
arman
7 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 254

« Отговор #22 -: 15 Февруари 2009, 17:34:50 »

Пффф много неприятно. Въобще такива малки паячета е изкуство да опазиш. Станат ли 1 см тяло няма проблем, но с такива въшки аз лично не се справям. Пък тъпия муринус се е заровил не съм виждал признаци на живот от 3 дена и не го знам жив ли е умрял ли е, това хоби е за МНОГО търпеливи хора.
Бих казал,че 0,5 мм,1 см или 5 см-смъртта може да почука на всяка кутийка или терариум.Няма такова нещо като рискова възраст-според мен.Риска е ол дъ уей ту адултхууд.По всяко време може да си замине паяка.
Активен

Убичам та жиуотноооо....
Страници: 1 [2]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC