Гост
23 Май 2012, 08:25:38
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Нова Графична Среда: terraristic  (Прочетена 1569 пъти)
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2944

terraristic.net

« -: 02 Август 2007, 08:18:41 »

Работя по нова графична среда на форума, искам форумът да изглежда като част от сайта.

Който иска може да я тества докато е в процес на разработка и да си каже мнението и забележките.

Засега не съм сменил изображенията, което включва икони, менюта и т.н., но много скоро ще направя и това.

Можете да смените графичната среда от:

Редактирай Профила -> Настройки Изглед и Подредба -> Текуща Графична Среда: (промени)

И там избирате terraristic
Активен

РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Link
Търся МЪЖКИ паяци за размножаване: Link
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

terraristic.net

« Отговор #1 -: 02 Август 2007, 22:46:03 »

Всички изображения, включително и менюта вече са в зелено Wink

Остава да оправя някои стилове и пускам средата окончателно в употреба.
Активен

Чичо Любо
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2002

Беззащитността не пази овцата ,и при хората е така

« Отговор #2 -: 02 Август 2007, 22:51:32 »

Всички изображения, включително и менюта вече са в зелено Wink

Е ,а-дано не сме на червено никога  Grin

Активен

Страхът от оръжието е признак за забавено сексуално и емоционално развитие.
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

terraristic.net

« Отговор #3 -: 02 Август 2007, 23:10:48 »

Сложих новата графична среда по подразбиране, все още можете да ползвате старата като я смените по начина, който описах в първия пост.

Когато окончателно се оправят бъговете и се доизкусури ще се ползва само новата Wink
Активен

xfan
xfan
12 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 1118

Ако животът ти поднася лимони...върни му лимонки!

« Отговор #4 -: 03 Август 2007, 08:53:11 »

от вчера съм с нея, но това светлото зелено, може би не е съвсем по вкуса ми :-)) както и да е.
Това, което ми прави впечатление е, че когато избереш менюитем и текста му става може би малко по-голям от необходимото, изглежда някак си ... де да знам, прекалено голямо. КАто десигнер съм пълна нула, но може би малко по-малък кразмер на буквите би бил подходящ. Или да не се пипа размера, той така или иначе се очертава с бордър избрания итем, така че друг цвят (бял?) на буквите може би е по-подходящо като указател къде, аджеба, се намираме в момента :-))
Също така заглавията на секциите не се виждат до момента , в който не минеш с мишката отгоре им. Поне при мен това са нещатата, които виждам на първо гледане :-)))
Активен

Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

terraristic.net

« Отговор #5 -: 03 Август 2007, 10:31:17 »

По стиловете на менютата още не съм пипал, промених само изображенията Wink Естествено ще се позанимавам и с тях Wink

За заглавията на секциите и при мен не се виждаха, но се оправи, може би някакви кешове са.

На някои други места има същия проблем със заглавията, поради незнайна причина стиловете не работят, примерно в страницата "членове". Ще се поровя още да видя от какво може да е...
Активен

xfan
xfan
12 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 1118

Ако животът ти поднася лимони...върни му лимонки!

« Отговор #6 -: 03 Август 2007, 10:43:21 »

възможно е.
Преди малко си направих опит в мозилата(да избегнем кеширането, поне от браузъра, понеже не бях отварял с него форума), всички заглавия на секции се виждаха, докато не се логнах, след това безгръначни и влечуги нещо се засрамиха и само като ги погъделичкам с мишката се издават, че са там :-)))
Активен

Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

terraristic.net

« Отговор #7 -: 03 Август 2007, 11:38:19 »

Да, тествах под Годзила и го има това, не мога да си обясня защо става обаче....

Странното е, че се появява този бъг само в секциите, в които има някакви нови постове, ще разгледам по-обстойно HTML - а и ще търся разлики...

Явно имам доста работа по стиловете...
Активен

Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

terraristic.net

« Отговор #8 -: 09 Август 2007, 18:58:44 »

Бъгчето където не се виждаха заглавията на секциите, в които има нови публикации е оправено Wink

Същото се отнася и за бъгчето където не се виждаха заглавията в страницата "членове" и някои други страници.

И менюто вече е с нов изглед, със здраве да си го ползвате Wink

Ако нещата ви се струват същите натиснете едновременно Ctrl и F5
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC