Чичо Любо
Админ
Терарист
Неактивен
Беззащитността не пази овцата ,и при хората е така
|
 |
« -: 19 Септември 2007, 11:25:42 » |
|
Направо се сашардисъх като видях моето женско Класи сед поредната смяна  Гледам и не мога да повярвам на очите си  Полово зрял мъжкар  Гледам го от около една година и половина при мен . Пратиха ми го от Германия за женско, всички кожи ( по точно 2 ) които е сменяло при мен си бяха на 100% женско Аз сега , кво стана ?  По късно и снимки ще кача . 
|
|
|
|
|
Активен
|
Страхът от оръжието е признак за забавено сексуално и емоционално развитие.
|
|
|
novev
VIP потребител
10 кожи
Неактивен
Внимание!Това хоби е силно заразно!
|
 |
« Отговор #1 -: 19 Септември 2007, 14:54:24 » |
|
А-а-а-не! Това не може да бъде вярно  Значи до днес Дама а от утре пак"Дама" ама пред Мин.на Земеделието в полунощ.....  Ужас!- това значи,че и малкото женски,които имам-утре могат да препасат"пищова" и хайде налов за мацки...  Любо,чесно много ме е яд,виждал съм паяка и знам колко красив/а/ вървеше-просто не мога да повярвам!
|
|
|
|
|
Активен
|
Котки:1 Руска синя; Паяци:1 Brachypelma Albogans; 1Brachypelma smithi;1Grammostola Pulchra;2Pterinochilus murinus Usumbara1;1Aphonopelma bicoloratum ;1Brachypelma albiceps;1Theraphosa apophysis ;2Brachypelma auratum;Жаби:Скорпиони: 2 Pandinus imperator;Змии:1 Lampropeltis mexicana greeri ;1 Boa constrictor;2Pantherophis guttatus;1Python regius;1Heterodon nasicus;Многоножки:2Archispirostreptus gigas;
|
|
|
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист
Неактивен
Gecko Addict
|
 |
« Отговор #2 -: 19 Септември 2007, 16:36:40 » |
|
Имаш ли снимки на кожите със сперматека? На колко кожи е паяка?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Чичо Любо
Админ
Терарист
Неактивен
Беззащитността не пази овцата ,и при хората е така
|
 |
« Отговор #3 -: 19 Септември 2007, 17:53:53 » |
|
За съжаление нямам снимки на предишните кожи  Ама утре ще кача на последната и на самият паяк
|
|
|
|
|
Активен
|
Страхът от оръжието е признак за забавено сексуално и емоционално развитие.
|
|
|
xfan
xfan
12 кожи
Неактивен
Ако животът ти поднася лимони...върни му лимонки!
|
 |
« Отговор #4 -: 19 Септември 2007, 22:13:53 » |
|
Чувал съм за подобни "непотвърдени" смени в пола при Brachypelma smithi. Казвам непотвърдени, защото аз не съм бил пряк свидетел, но все пак ... не е като да не се е случвало и друг път. Верно с друг вид, но все Brachypelma.
|
|
|
|
|
Активен
|
Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
|
|
|
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист
Неактивен
Gecko Addict
|
 |
« Отговор #5 -: 19 Септември 2007, 22:43:41 » |
|
За съжаление нямам снимки на предишните кожи  Ама утре ще кача на последната и на самият паяк А пазиш ли кожите сменени при теб?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
StR
12 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #6 -: 26 Октомври 2007, 15:01:49 » |
|
Чичи любо снимай класи-то да го видиме
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
arman
7 кожи
Неактивен
Публикации: 254
|
 |
« Отговор #7 -: 21 Март 2009, 03:16:33 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
Убичам та жиуотноооо....
|
|
|
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист
Неактивен
Gecko Addict
|
 |
« Отговор #8 -: 21 Март 2009, 09:31:39 » |
|
Паяка изменя цели органи и крайници, а ти се чудиш какво ставало с една кожна гънка.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
arman
7 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #9 -: 21 Март 2009, 12:08:11 » |
|
Точно де,когато няма крайник със смените израства друг-демек регенерация,но когато има вече сперматек(тука вече говорим за изчезване на органи).Така де,някой виждал ли е сперматек на кожата на паяка си и на следващата или по следващатата кожа да излезе мъжки паяка?
|
|
|
|
|
Активен
|
Убичам та жиуотноооо....
|
|
|
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист
Неактивен
Gecko Addict
|
 |
« Отговор #10 -: 21 Март 2009, 12:42:10 » |
|
Сперматека не е баш орган.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
arman
7 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #11 -: 21 Март 2009, 22:11:27 » |
|
Дори да приемем,че сперматека не е Баш орган(което си е малко конфюзинг-баш,таман и акъна органи  ), нали е наврзан с баш женски полови органи-какво се случва с тях,когато се получи такава смяна на пола???
|
|
|
|
|
Активен
|
Убичам та жиуотноооо....
|
|
|
4arly
1 кожа
Неактивен
Публикации: 19
|
 |
« Отговор #12 -: 22 Март 2009, 13:57:55 » |
|
Здравейте, а някой има ли представа ,на каква възраст може да се получи смяна на пола и дали след определена възраст вече е невъзможна смяня на пола.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
StR
12 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #13 -: 22 Март 2009, 14:13:13 » |
|
Здравейте, а някой има ли представа ,на каква възраст може да се получи смяна на пола и дали след определена възраст вече е невъзможна смяня на пола.
Доколкото разбрах смяната на пола става, когато паякът достигне полова зрялост. След този момент, вече не може да си смени пола 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист
Неактивен
Gecko Addict
|
 |
« Отговор #14 -: 22 Март 2009, 19:51:04 » |
|
Доколкото разбрах смяната на пола става, когато паякът достигне полова зрялост. След този момент, вече не може да си смени пола  Да прав си, след като стане полово зрял мъжки няма как да си смени пола 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Мъни
Модератор
8 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #15 -: 22 Март 2009, 20:04:41 » |
|
Една сперматека, две сперматеки... Думата е от женски род, а органът е чифтен, т.е. всяка от прекрасните ви птицеядки има по две сперматеки! На мен ми се е случвало паяк на 9 кожи, гарантирано женски при последната смяна да стане мъжкар. Става въпрос за Брахипелма ваганс. Иначе в по-ранна възраст ми се е случвало и с други ваганси. Откакто започнах да държа момите в близост до момци не съм имала такива травеститни изпълнения... 
|
|
|
|
|
Активен
|
Господи, моля те, дай ми мъдрост, за да разбера мъжете; дай ми любов, за да им прощавам; дай ми търпение, за да изтърпя настроенията им. И, Господи, забележи - СИЛА НЕ ИСКАМ!! Иначе ще ги пребия до смърт…
|
|
|
arman
7 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #16 -: 23 Март 2009, 00:42:30 » |
|
Една сперматека, две сперматеки... Думата е от женски род, а органът е чифтен, т.е. всяка от прекрасните ви птицеядки има по две сперматеки! На мен ми се е случвало паяк на 9 кожи, гарантирано женски при последната смяна да стане мъжкар. Става въпрос за Брахипелма ваганс. Иначе в по-ранна възраст ми се е случвало и с други ваганси. Откакто започнах да държа момите в близост до момци не съм имала такива травеститни изпълнения...  Тоест усещат противоположния пол и смятат за нонсенс смяната на пол ли???Якооо!!!!А какво разбираш под"гарантирано женски"-наличието на сперматек предполагам?Според мен наличието на такъв е свързано с наличието и на други женски полови органи-какво се случва с тях при евентуална смяна на пола?  Тотална аномалия?  ?
|
|
|
|
|
Активен
|
Убичам та жиуотноооо....
|
|
|
Мъни
Модератор
8 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #17 -: 23 Март 2009, 02:08:14 » |
|
Стига с тоя сперматек, моля те!!! СперматеКА!!!! Според теб какво се случва с опашката на поповата лъжичка?  Иначе не знам дали уханието на доказан мъжкар пречи на смяната на пола, просто споделям наблюдение... Под "гарантирано женски" имам предвид такъв със сперматеки, по които можеш да го определиш до вид, камо ли до пол...
|
|
|
|
|
Активен
|
Господи, моля те, дай ми мъдрост, за да разбера мъжете; дай ми любов, за да им прощавам; дай ми търпение, за да изтърпя настроенията им. И, Господи, забележи - СИЛА НЕ ИСКАМ!! Иначе ще ги пребия до смърт…
|
|
|
arman
7 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #18 -: 23 Март 2009, 13:26:27 » |
|
Споко.Почти всички(да не казвам всички)във форума(и не само този) използват думата сперматек-ако разгледаш тази и други подобни теми ще се увериш.
|
|
|
|
|
Активен
|
Убичам та жиуотноооо....
|
|
|
xfan
xfan
12 кожи
Неактивен
Ако животът ти поднася лимони...върни му лимонки!
|
 |
« Отговор #19 -: 23 Март 2009, 13:40:35 » |
|
Според мен е добре всички, вкючая и себе си, досега си мислех, че правилното е сперматека, но явно е сперматеки ... Та .. по-добре не да се движи човек със стадото, а да разбере кое как и защо така се произнася и лека полека всички да го разберат. То не бяха субстракти, анцитруси, луминофорки и какви ли не други наименования :-))
|
|
|
|
|
Активен
|
Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
|
|
|
|