Гост
10 Февруари 2012, 16:57:54
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

90 лв 50 лв
   Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: 1 [2]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Rhacodactylus ciliatus  (Прочетена 1898 пъти)
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2034

Gecko Addict

« Отговор #20 -: 20 Октомври 2009, 15:29:07 »

Разгледай добре таблицата и ще видиш, че точно банана има най-ниско съдържание на калций и най-високо на фосфор  Tongue

Тези данни са за плодове от магазина, които се берат зелени от дървото след което узряват. Цилиатусите ядат презрели на самото дърво плодове и силно се съмнявам, да съдържат същите количества и пропорции.
Активен

Uromastyx
VIP потребител
7 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 246

« Отговор #21 -: 20 Октомври 2009, 15:46:53 »

Разгледай добре таблицата и ще видиш, че точно банана има най-ниско съдържание на калций и най-високо на фосфор

Няма толкова голяма разлика между банана и прасковата. Би могло да бъде вредно ако се хранят само с банани, но както при всяко същество е нужно разнообразието в храната. И тъй като Rhacodactylus са всеядни имаме много голям избор в храната.

ПП: И също така бях написала в статията, че е добре да се разбърква прахът ок талции и витамини в кашата.
Активен

Докато има хора които мислят, че животните не чувстват, ще има животни които чувстват как хората не мислят.
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2034

Gecko Addict

« Отговор #22 -: 20 Октомври 2009, 16:41:03 »

С всеки следващ пост се вижда, колко малко реално се замисляш върху прочетената информация и караш по инерция. Аз окончателно спирам да споря с теб, в която и да е тема, очевидно е напълно безсмислено, нищо няма да разбереш.

ПП То е очеизвадно кой.
Активен

Uromastyx
VIP потребител
7 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 246

« Отговор #23 -: 20 Октомври 2009, 16:44:35 »

Grin Чудя се кой не разбира.
Активен

Докато има хора които мислят, че животните не чувстват, ще има животни които чувстват как хората не мислят.
Lambretta
3 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 62

« Отговор #24 -: 20 Май 2011, 04:33:39 »

Хахах, ох, разсмяхте ме много  Applause жалко, че съм изтървала, но статията май има нужда да се пооправи малко  Thumb up
Активен
Страници: 1 [2]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC