Гост
25 Май 2012, 09:25:43
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: 1 [2]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Каракурт (Latrodectus tredecimguttatus)  (Прочетена 3754 пъти)
PredatorX
Модератор
11 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 839

MASTERING THE ART OF THE SWARM

« Отговор #20 -: 08 Януари 2010, 19:04:42 »

Аз ще си го хвана преди да е заплоден, пък ако ми умре ще си го препарирам.
Има ли значение дали ще е заплоден?

Цитат на: Wikipedia
Like all Latrodectus species, L. tredecimguttatus has a painful bite that is fatal in rare cases. There are many reports of Ukranian Farm Workers receiving bites whilst working in fields.

In Kazakhstan, there are reports of this species biting and killing camels. It is now believed that this species is the cause of tarantism, often falsely attributed to the wolf spider (Lycosa tarantula).
Активен

Модераторът – подобно на босовете в компютърните игри, той има уникални способности и точно това го прави особено страховита заплаха. Твърди, че съблюдава за спазването на правилата на форумите, но реалната му и очевидна за всички цел е да наложи режим на терор и диктатура, в който никой потребител да не смее да поства под страх от смъртно наказание.
Противодействие – ако нищо друго не работи, пробвайте да спазвате правилата. Може да не ви се вярва, но помага.
Отглеждам Herp Humor
roki
1 кожа

Неактивен Неактивен

Публикации: 13

« Отговор #21 -: 08 Януари 2010, 19:29:18 »

Интересува ме само каде най близо до пловдив мога да го намеря и вав каква среда.
Активен
Serpentine
2 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 27

« Отговор #22 -: 29 Юли 2011, 09:26:29 »

Снимките са правени миналата седмица над Асеновград и ми е интересно дали това не е някакъв братовчед на Черната Вдовица

Активен
DaniellCho
8 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 387

« Отговор #23 -: 29 Юли 2011, 10:07:50 »

Тидър е Lathrodectus tredecimguttatus. В зоо-инфо.орг има цяла тема, пратил съм ти я Smiley
Активен

Acanthoscurria geniculata: 0.1; Avicularia versicolor 0.1; Boa constrictor imperator: 0.1; Brachypelma boehmei: 0.1; Grammostola rosea: 0.1; Leptopelis vermiculatus:0.0.1; Pantherophis guttatus 0.1; Paroedura pictus: 1.1;
roki
1 кожа

Неактивен Неактивен

Публикации: 13

« Отговор #24 -: 04 Август 2011, 23:13:06 »

Аз го имам същия, само че без това червеничкото и се двоумя дали не е Steatoda paykuliana.
Активен
Страници: 1 [2]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC