Гост
24 Май 2012, 01:07:26
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: 1 2 [3]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Dionaea muscipula  (Прочетена 7213 пъти)
Jim Crow
8 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 394

« Отговор #40 -: 28 Август 2011, 13:49:25 »

Държа го без вода, като веднъж седмично примерно, сипвам в чинийката отдолу - само леко да навлажни субстрата Wink Светлина не му трябва тогава. Просто след лятото то започва да губи яркия зелен цвятна листата си, постепено пожълтяват, после стават кафяви докато не умрят изцяло черни - махаш ги тогава и оставяш растението на почивка.

Миналат зима при мен не всички листа умряха, но повечето се посвиха и "увяхнаха".. тов астава ноември-декември. От 3 години за първи път успях да се справя с тях и не можеш да си представиш как растат и се развиват едни отпочинали растения сега.
Smiley
Активен
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2944

terraristic.net

« Отговор #41 -: 29 Август 2011, 21:34:12 »

Тва с хладилника са глупости Wink

Глупости за тези, които имат неотоплявано помещение. Тази година не съм ги слагал в хладилника. Бяха в коридора, дето не се отопляваше, започнаха да растат, но им беше тъмно. Малко позакъснях и с разсаждането и почти всичките ми измряха. Сега се опитвам да закрепя 4-5.
Активен

РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Link
Търся МЪЖКИ паяци за размножаване: Link
Xaruno
8 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 310

« Отговор #42 -: 30 Август 2011, 11:31:55 »

Аз в мазето или на тавана ще ги пробвам, зависи от зимата-таванът е по-студен, мазето е по-топло, там минават тръбите за парното и топлата вода.
Активен

CHI MO NAMIDA MO NAI
Страници: 1 2 [3]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC