Гост
11 Февруари 2012, 17:45:38
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

90 лв 50 лв
   Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: 1 ... 12 13 [14]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Препоръки и критики  (Прочетена 21815 пъти)
shifftee
7 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 238

« Отговор #260 -: 28 Октомври 2011, 11:20:51 »

Предлагам да се направи така: когато някой пише в тема и друг му отговаря да го показва като едно заглавие в активните дискусии и да сменя само nickname, а не както е сега да се спами с 3-4 заглавия за една и съща тема.

Пример:
Re: Хамелеон за начинаещ в тераристиката Huh? от sofia (Хамелеони)     Днес в 08:31:34
Re: Хамелеон за начинаещ в тераристиката Huh? от 4i40mitko (Хамелеони)     Днес в 02:13:41
Re: Хамелеон за начинаещ в тераристиката Huh? от ailqka00 (Хамелеони)     Днес в 01:29:18
Активен
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2913

terraristic.net

« Отговор #261 -: 29 Октомври 2011, 22:25:51 »

Хубава е идеята shifftee, но за жалост това е готов софтуер и колкото повече модификации се правят толкова по-труден става за поддръжка. А и нямам никакво време напоследък, от две седмици не съм влизал Sad
Активен

РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Link
Търся МЪЖКИ паяци за размножаване: Link
shifftee
7 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 238

« Отговор #262 -: 30 Октомври 2011, 11:27:29 »

Lock
Активен
cichlidi
2 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 21

« Отговор #263 -: 10 Януари 2012, 15:32:48 »

Предлагам в теми като от типа http://terraristic.net/forum/index.php/topic,1192.0.html  иии  http://terraristic.net/forum/index.php/topic,6588.0.html  (давам само примери) в такива теми не само да се пише тема с името на даден вид и вътре темата да започва с нещо от типа: много са готини, днес си взех такова и тн. А главната информация да се изнася в първият пост на темата за вида. Така начинаещите няма да трябва да се ровят из целите теми и да събират информация из постовете, а в повечето случай да се пита едно и също нещо 100 пъти. Дано сте схванали идеята ми.
Активен
PredatorX
Модератор
11 кожи

Активен Активен

Публикации: 796

MASTERING THE ART OF THE SWARM

« Отговор #264 -: 10 Януари 2012, 15:36:14 »

Предлагам в теми като от типа http://terraristic.net/forum/index.php/topic,1192.0.html  иии  http://terraristic.net/forum/index.php/topic,6588.0.html  (давам само примери) в такива теми не само да се пише тема с името на даден вид и вътре темата да започва с нещо от типа: много са готини, днес си взех такова и тн. А главната информация да се изнася в първият пост на темата за вида. Така начинаещите няма да трябва да се ровят из целите теми и да събират информация из постовете, а в повечето случай да се пита едно и също нещо 100 пъти. Дано сте схванали идеята ми.

Това го мислихме преди няколко дена и като има повече време ще се направи.
Активен

Модераторът – подобно на босовете в компютърните игри, той има уникални способности и точно това го прави особено страховита заплаха. Твърди, че съблюдава за спазването на правилата на форумите, но реалната му и очевидна за всички цел е да наложи режим на терор и диктатура, в който никой потребител да не смее да поства под страх от смъртно наказание.
Противодействие – ако нищо друго не работи, пробвайте да спазвате правилата. Може да не ви се вярва, но помага.
Отглеждам
cichlidi
2 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 21

« Отговор #265 -: 10 Януари 2012, 15:40:11 »

Супер ако мога да бъда полезен с нещо казвайте на среща съм.  Drink beer
Активен
mr.Bratanov
2 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 26

« Отговор #266 -: 11 Януари 2012, 13:08:47 »

Привет на всички.

Лично на мен ми хареса направа от този вид. Даваш на гекони и от там статии, размножаване, проблеми при геконите и вече както си е после, личен опит с видовете геконите. И за всеки вид животни да има един човек или двама човека с модераторски права и да могат само те да коригират статиите и да следят какво се пише за дадените животни. Но тези хора трябва главно с тези животни да се занимават или да са много добре запознати и щом примерно отговарят за змии да не могат да правят корекции на тарантули. Мисля, че така информацията ще се подреди и като някой го интересува какво му трябва за да си отгледа даден вид просто да прочете статията, а вече при отглеждане забележи нещо, което не е написано в статията да го сподели на общото писане за вида и оттам вече модератора да прецини, дали си струва да влезе тази информация в статията за даденото животно. Извинявам се ако съм се изразил объркващо и не искам да поставям работата на админите на някаква критика. По мое мнение така и те ще бъдат улеснени и форума много по подреден.

Поздрави.
Активен
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2913

terraristic.net

« Отговор #267 -: 15 Януари 2012, 20:35:51 »

Аз мисля, че в първия пост е достатъчно да са изредени линкове към постове с полезната информация, като заглавието на линка ще описва съдържанието на постовете. Всеки може да извади тези линкове с едно прочитане на темата. Ако някой има желание нека се захване с тема по желание, след това да прати линковете на лично и аз ще ги сложа в първия пост.
Активен

РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Link
Търся МЪЖКИ паяци за размножаване: Link
Страници: 1 ... 12 13 [14]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC