Гост
25 Май 2012, 09:32:34
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Триене на неактивни потребители  (Прочетена 204 пъти)
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2946

terraristic.net

« -: 16 Май 2012, 12:13:12 »

Започнах да трия потребители, които нямат нито един пост и не са влизали дълго време.
Активен

РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Link
Търся МЪЖКИ паяци за размножаване: Link
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2946

terraristic.net

« Отговор #1 -: 17 Май 2012, 21:31:04 »

Изтрил съм около 1000 потребителя, които са спам-ботове(не много) или хора, които са се регистрирали и след това не са влизали или са влизали за около месец-два и след това са престанали за години да влизат. Не съм изтрил нито един потребител, който има поне една публикация или си влиза редовно, макар да не пише. За нас не е важно количеството, а качеството. Ако целяхме бройка досега форумът одавна да е надминал 100 000 поста. Искам да знам, че статистиките на форума показват реални хора, а не някакви спамери или потребители-фантоми, които са на принципа "всеко чудо за 3 дена".

Ако има някой засегнат от това се извинявам предварително и моля отново да се регистрира и след това да пише на скайп the.fallen.one за активация.
Активен

РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Link
Търся МЪЖКИ паяци за размножаване: Link
ive21
8 кожи

Активен Активен

Публикации: 331

« Отговор #2 -: 18 Май 2012, 10:45:30 »

А които  има доста постове тук и не влиза  доста време (Например  1 година) с него какво става че не ми стана ясно? Cheesy
Активен

Скаип  vaskobotev1  тел 0877431346
PredatorX
Модератор
11 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 839

MASTERING THE ART OF THE SWARM

« Отговор #3 -: 18 Май 2012, 12:52:44 »

А които  има доста постове тук и не влиза  доста време (Например  1 година) с него какво става че не ми стана ясно? Cheesy

Оставят се... Как мислиш 600-700 поста на някой ей така да заминат или пък да има постове които не е ясно кой ги е писал?
Активен

Модераторът – подобно на босовете в компютърните игри, той има уникални способности и точно това го прави особено страховита заплаха. Твърди, че съблюдава за спазването на правилата на форумите, но реалната му и очевидна за всички цел е да наложи режим на терор и диктатура, в който никой потребител да не смее да поства под страх от смъртно наказание.
Противодействие – ако нищо друго не работи, пробвайте да спазвате правилата. Може да не ви се вярва, но помага.
Отглеждам Herp Humor
ive21
8 кожи

Активен Активен

Публикации: 331

« Отговор #4 -: 18 Май 2012, 15:07:20 »

Не знам!
Защото има потребители по 1,2г не са влизали и затова питам Smiley
Активен

Скаип  vaskobotev1  тел 0877431346
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC