Чичо Любо
Админ
Терарист
Неактивен
Беззащитността не пази овцата ,и при хората е така
|
 |
« -: 26 Септември 2007, 23:25:38 » |
|
Много моля всички потребители на форума да спазват правилата !!! За да не последват потербители като WarrioR- и Alf ( ТОЕСТ ВЕЧЕН БАН )Няма да търпя подобни отрепки в форума  Все пак този форум е създаден да споделяме мнения и да се образоваме взаимно. А не да се обиждаме .  ПС: Никой не се е родил всезнаещ и всеможещ. !!! Човек се учи докато е жив !!!
|
|
|
|
|
Активен
|
Страхът от оръжието е признак за забавено сексуално и емоционално развитие.
|
|
|
novev
VIP потребител
10 кожи
Неактивен
Внимание!Това хоби е силно заразно!
|
 |
« Отговор #1 -: 27 Септември 2007, 08:09:48 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
Котки:1 Руска синя; Паяци:1 Brachypelma Albogans; 1Brachypelma smithi;1Grammostola Pulchra;2Pterinochilus murinus Usumbara1;1Aphonopelma bicoloratum ;1Brachypelma albiceps;1Theraphosa apophysis ;2Brachypelma auratum;Жаби:Скорпиони: 2 Pandinus imperator;Змии:1 Lampropeltis mexicana greeri ;1 Boa constrictor;2Pantherophis guttatus;1Python regius;1Heterodon nasicus;Многоножки:2Archispirostreptus gigas;
|
|
|
onion
VIP потребител
9 кожи
Неактивен
фиууу
|
 |
« Отговор #2 -: 27 Септември 2007, 08:17:20 » |
|
 WarrioR е на път да бъде баннат и от моя форум !
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
xfan
xfan
12 кожи
Неактивен
Ако животът ти поднася лимони...върни му лимонки!
|
 |
« Отговор #3 -: 27 Септември 2007, 09:01:51 » |
|
за Боеца незнам ама Алфчо го пратих да обикаля магистралите там, където мога!
|
|
|
|
|
Активен
|
Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
|
|
|
onion
VIP потребител
9 кожи
Неактивен
фиууу
|
 |
« Отговор #4 -: 27 Септември 2007, 09:45:27 » |
|
и правилно ... абсолютно неадекватен е този тип
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Чичо Любо
Админ
Терарист
Неактивен
Беззащитността не пази овцата ,и при хората е така
|
 |
« Отговор #5 -: 27 Септември 2007, 10:19:19 » |
|
Е какво да се очаква от разлигавено хлапе което е в пубертета ? Мисли си че е велик и всичко му е позволено на този свят.
|
|
|
|
|
Активен
|
Страхът от оръжието е признак за забавено сексуално и емоционално развитие.
|
|
|
xfan
xfan
12 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #6 -: 27 Септември 2007, 10:57:10 » |
|
Всичко е в първите 7 години. И аз съм бил хлапе, и аз съм бил в пубертета, някой смятат, че все още съм там, НО ... не съм се държал по подобен начин. Ако е расъл в гората младежа и е израсъл сирак ... ами негов си проблем. Ако не иска другите да го оправят както знаят, да се оправя сам. Навсякъде гледам филмите им виновни, музиката, игрите ... дрън дрън та пляс. На родителите като не им се е занимавало с деца, ами да не са ги раждали и толкоз. Неможе да не обръщаш внимание на едно дете и да търсиш вината в другите. Всички гледаме филми, слушаме музика и малко или много играем игри, ама не сме тръгнали да стреляме по улиците и да газим с колите наред. Крайно време е всеки да разбере едно просто нещо: Никой с нищо за нищо не му е длъжен. Каквото почукало такова се обадило и ако не иска другите да му мерят приказките да си ги мери сам. Щом се държиш като животно хванато от гората ... ами хората ще се отнасят към теб точно като живтоно хванато от гората. Аре, че пак взех да се нервя, пък не е хубаво за храносмилането :-) Който каквото прави на себе си го прави :-)
|
|
|
|
|
Активен
|
Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
|
|
|
ELDEREST
7 кожи
Неактивен
Негър-скйор и жена-шофьор НЯМА!!!
|
 |
« Отговор #7 -: 05 Октомври 2007, 21:40:45 » |
|
Аз пак бе съм забелязал злобни или обидни постове ако можете даите примети иначе да пубертета няма нищо лошо в него  Аз ся съм там и знам ко е  Хаха дано не създавам проблеми и дано не ядосвам хората защото не искам това 
|
|
|
|
|
Активен
|
Я, едно ангелче с крилца още мърда...ПРАС и то умря...хахаха...
|
|
|
oro
8 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #8 -: 06 Октомври 2007, 15:56:52 » |
|
Мога да ви кажа че за въпросния АЛФ, небива да говорите какъв е и що е, защото изобщо него познавате! Във форума, по скайпа и наживо, хората са МНООООООГО различни! 100% и вие несте такива, каквито изглеждате във този форум!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #9 -: 06 Октомври 2007, 16:51:11 » |
|
След като не спазва правилата и обижда други хора от форума за него няма място тук  На живо може да е същинско ангелче, но след като тук не се държи добре това е положението 
|
|
|
|
|
Активен
|
РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Търся МЪЖКИ паяци за размножаване:
|
|
|
xfan
xfan
12 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #10 -: 06 Октомври 2007, 18:02:35 » |
|
Мога да ви кажа че за въпросния АЛФ, небива да говорите какъв е и що е, защото изобщо него познавате! Във форума, по скайпа и наживо, хората са МНООООООГО различни! 100% и вие несте такива, каквито изглеждате във този форум!
Аз пък мога да ти кажа за въпросния Алф, че ако ми беше пред очичките в момента, в който наръси онея глупости за Невена, в момента за него щеше да се говори или само добро или нищо. А на това , когато с едни хора се държиш по един начин, а пред друг по друг му казват ДВУЛИЧИЕ, аз на такива хора им казвам фурнаджийски лопати и не искам да наближавам такъв и на километри! Всичките са големи "гангстари" до първия шамар. Такива отворковци с трясък ги затварям на живо, ако тръгнат да ми ги говорят тея лайна дето ги изговори оня мил и невероятен младеж, да не кажа махленски келеш, че да не си помислят, че го обиждам. Недей да ми го оправдаваш, че когато някой се прави на мъж на мен го обръщам на майтап, но когато става думи за мои приятели съм най - гадното злопаметно копеле, което някога изобщо можеш да си представиш, че се е раждало и тоя фен да се моли да не се виждаме на живо щото незнам какво ще му сторя на голямата уста! Само като се сетя и ми избива пяна по устата. И за туй съм му отперил бана на едно друго място, да му доде малко акъла в главата и като почне сам да си бърше млякото от устата, а не мама му да се грижи за това ... пак ще говорим! Както и да е, казах си каквото исках, ако иска да трие модератора!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
oro
8 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #11 -: 06 Октомври 2007, 18:36:39 » |
|
Той просто се базика и няма нищо общо с "гангстер" А за двуличие... незнам каде сте го видяли! Когато нещо е написано, несе знае настроението или физиономията на човека и звучи сериозно. А това за Невена беше пак негов базик... вярно е че трябва да внимава с лиготията, но нищо от това. което е написал не е било за да убиди някой или нещо такова! Той само се базика!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Ники
VIP потребител
6 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #12 -: 06 Октомври 2007, 18:37:31 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
xfan
xfan
12 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #13 -: 06 Октомври 2007, 18:51:44 » |
|
Той просто се базика и няма нищо общо с "гангстер" А за двуличие... незнам каде сте го видяли! Когато нещо е написано, несе знае настроението или физиономията на човека и звучи сериозно. А това за Невена беше пак негов базик... вярно е че трябва да внимава с лиготията, но нищо от това. което е написал не е било за да убиди някой или нещо такова! Той само се базика!
Честно да ти кажа, не ми се занимава повече с това. Но само, за да се опитам да докажа гледната си точка искаш ли да пробваме да се избъзикам по този начин да речен хммм, с кого ли , може би с майка ти да речем или сестра ти(ако имаш такава)? Аз само ще се пошегувам? Искаш ли да го видиш написано черно на бяло? Щом е толкова безобидно и смешно? Мдам, модератора тогава може да се каже, че реагира светкавично и малцина прочетоха това, което аз прочетох. Но ... прочетох го и този човек ... за мен просто вече не е човек. Всяко нещо си има граници и когато така "майтапчийската" ги преминеш ... твоя воля, каквото човек сам на себе си направи и Господ неможе да му го направи.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
oro
8 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #14 -: 06 Октомври 2007, 18:55:51 » |
|
Не съм казал че е безобидно и смешно, но казах че не беше на сериозно! + това, пиши каквото искаш замайка ми или сестра ми  Се ми е тая! Не че го защитавам, но само исках да ви успокоя че не е на сериозно и не го мисли!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
xfan
xfan
12 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #15 -: 06 Октомври 2007, 19:01:35 » |
|
Не съм казал че е безобидно и смешно, но казах че не беше на сериозно! + това, пиши каквото искаш замайка ми или сестра ми  Се ми е тая! Не че го защитавам, но само исках да ви успокоя че не е на сериозно и не го мисли! Мдам, наистина няма смисъл да си говорим повече. Язък, че те е родила майка ти, щом ти е все тая кой какво ще пише или приказва по неин адрес. Както и да е, жив и здрав. Всеки си живее живота според собствените правила, щом те кефи ....твоя воля :-)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
oro
8 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #16 -: 06 Октомври 2007, 19:11:00 » |
|
Не ми пука, защото вие не познавате майка ми, нито сестра ми и ако ги обиждате до правите да ме дразните  Затова азняма да се дразня.... Е, вие имате разум и него правите  А иначе ми пука и за майка ми и за сестра ми!!!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист
Неактивен
Gecko Addict
|
 |
« Отговор #17 -: 06 Октомври 2007, 20:06:29 » |
|
За да няма после "ама аз не разбрах", следващия който се опита да защити онова малоумно гимназиално недоразумение на родителите си, ще изхвърчи от тук със същата скорост. Онова келешче правеше всичко друго, но не и бъзик, лиготия или дори пиянска простотия. Беше целенасочено изливане на нисък интелект.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
oro
8 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #18 -: 06 Октомври 2007, 20:23:58 » |
|
НИКОЙ НЕ СЕ Е ОПИТВАЛ ДА ГО ЗАЩИТАВА!!!  Нали ви казах!!!! + товане приемай толкова лично нещата... той псува всеки
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
xfan
xfan
12 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #19 -: 06 Октомври 2007, 21:16:59 » |
|
НИКОЙ НЕ СЕ Е ОПИТВАЛ ДА ГО ЗАЩИТАВА!!!  Нали ви казах!!!! + товане приемай толкова лично нещата... той псува всеки Честно казано не ме интересува какво прави. Всеки има правото да си прави каквото си иска, до момента, в който започне да пречи на другите с това. В този момент другите започват да си правят каквото си искат спрямо този човек. Той си мисли, че нещо му дава правод а се държи така .. няма проблем, но никой не е длъжен да го търпи, независимо какъв невероятен сладур и феноменален човек е веднъж щом някой разбере болката .... бля бля бля, това не е блудкав любовен роман, а си е реалния живот. Дръж се като изтърван от гората и ще те отстрелят като диво животно. И е добре това да го разбере докато тези неща стават още по форумите, защото един единствен път ще се направи на мъж някъде, където не трябва и тогава бана ще му се струва като почивка на Хаваи. Дръж се с хората така, както искаш те да се държат с теб. За да те уважават другите, първо покажи уважение ти. С нахалство и смочувствие без покритие ... далеч не се стига. Може да сте приятели, може и да не сте, но ... тук този човек не спечели приятели с "майтапите" си. А ти с опитите си да НЕ го защитаваш .. поне то моя страна не печелиш симпатии. Всеки сам отговаря за постъпките си веднъж като започне да се мисли за голямата работа и да ръси "майтапи" насам натам за чужда сметка! И само да добавя, обидите към мои приятели ... винаги вземам на сериозно и ги вземам изключително лично и присърце. Мен може да ме плюят колкото си искат, но намесят ли приятелите и семейството ми ... колкото и изтъркано да звучи, ставам сериозен като сърдечен удар. И на фена му го казах като се опитваше да се прави на светеца дето едва ли не сме пребили с камъни - каквото почукало такова се обадило! Разбирам да са първи дружки и да се изцепи така ... по-може да мине за майтап ама ... да кажеш нещо такова "на шега" ... тц, не минава и няма да мине. И като цяло ... няма особен смисъл от мненията тук. Може би темата трябва да се заключи и да се приключи с въпроса. А може само всички следващи "комедианти", които са получили еднопосочен билет за седма глуха да бъдат поствани тук, с каратко описание на целта на пътуването им в стил "на почивка или по работа" :-)
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|