Гост
24 Май 2012, 01:17:41
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: 1 [2] 3 4 5   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БАН  (Прочетена 11001 пъти)
ZeRBeRuS
Модератор
12 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 1102

Тъпо е да си тъп, ама си е за цял живот!!!

« Отговор #20 -: 17 Ноември 2007, 23:28:15 »

Чети датата на старите постове (6-ти октомври)  Thumb up Wink .
Активен
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2944

terraristic.net

« Отговор #21 -: 18 Ноември 2007, 11:54:52 »

StR, защо коментираш като изобщо не знаеш какво е станало? На всяка манджа мерудия...
Активен

РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Link
Търся МЪЖКИ паяци за размножаване: Link
Чичо Любо
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2002

Беззащитността не пази овцата ,и при хората е така

« Отговор #22 -: 18 Ноември 2007, 12:00:48 »

StR, защо коментираш като изобщо не знаеш какво е станало? На всяка манджа мерудия...

Май и той плаче за някакво наказание ?  Wonder
Активен

Страхът от оръжието е признак за забавено сексуално и емоционално развитие.
reptilian
11 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 785

Господ е милостив ,ние не сме

« Отговор #23 -: 09 Януари 2008, 12:00:34 »

НЕ МИ ОТГОВАРЯЙТЕ , ЗАОБИЧАЙТЕ ТРИЪГЪЛНИЦИ , КАТО МЕН!  Laugh
Активен

Отглеждам : Link Schmerz ist nur ein Vorwand der schwachen
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

terraristic.net

« Отговор #24 -: 09 Януари 2008, 13:57:01 »

НЕ МИ ОТГОВАРЯЙТЕ , ЗАОБИЧАЙТЕ ТРИЪГЪЛНИЦИ , КАТО МЕН!  Laugh

Супер, още един, който говори несвързани неща... Ти решаваш дали искаш да останеш в тоя форум Evil
Активен

Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

terraristic.net

« Отговор #25 -: 15 Март 2008, 21:29:10 »

Smithy, обижда  Evil Любо и сее изкривена информация относно развалената сделка м/у Любо и Иво.
Активен

vladdark
VIP потребител
10 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 525

« Отговор #26 -: 16 Март 2008, 02:12:50 »

Исках да спомена нещо в заключената тема. Няколко човека казват: Оставете това е между тях. Е не е между тях! Когато някой прави това на човек когото мога да нареча приятел, това означава че ми го прави на мен! Не е между тях! Стига овчедушие! Много лоши думи има в главата ми , но те си ги знаят... Няма да пиша по тази тема повече. Както казах - гръмнало та ги събрало...
Активен

Ще крещя...
reptilian
11 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 785

Господ е милостив ,ние не сме

« Отговор #27 -: 16 Март 2008, 10:23:57 »

А и засяга всеки който е обиден от "супер,мега,трипер -добродушното държание " на Иво Angry
Активен

Отглеждам : Link Schmerz ist nur ein Vorwand der schwachen
StR
12 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 990

« Отговор #28 -: 16 Март 2008, 11:05:40 »

И двамата сте прави.Иво и с мене се е заяждал много.Пък във въпросната тема,Ники беше казал,че иска да знае мнението на всички.Така че...
Активен
The_Khan
VIP потребител
8 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 319

Който иска намира начин

« Отговор #29 -: 16 Март 2008, 11:31:35 »

...пък във въпросната тема,Ники беше казал,че иска да знае мнението на всички.Така че...
Ето ти мнение:
Иво Катрафилов не го познавам лично, не зная що за човек е. От изказванията му, които съм чел, съм останал с впечатление, че отношението му към животните е точно такова, каквото трябва да бъде  Thumb up   Езикът му на моменти (в доста моменти) е груб, пренебрежителен и надменен. От много от постовете му лъха присмех над останалите... Самочувствие, което... има ли покритие не знам.
Любо го познавам лично. Естествено, че няколко срещи не са достатъчни за да мога да кажа що за човек е.
За него ще кажа само това - Във взаимоотношенията, които съм имал с него е бил изключително точен. Не ме е лъгал и винаги, когато съм искал съвет от него ми го е давал без да се прави на най-великия. Така се гради доверие  Thumb up Само ще вметна, че познавам Любо дотолкова, че да не вярвам на всичко написано от т.нар. г-н Смити...
Активен

Моят вид: Двунога Piembira mnogohalbis
xfan
xfan
12 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 1118

Ако животът ти поднася лимони...върни му лимонки!

« Отговор #30 -: 16 Март 2008, 13:10:23 »

Относно мнението на всички .. съгласен съм, но ... всеки може да псува, от туй по лесно няма. На който му е беден речника, да си псува на воля. РАзбира се това не означава, че няма да му коригирам поста, ако някой мисли, че не трябва да го правя ... да се запознае с темата с правилата, по - точно точка две. Ако тя се махне ... ама който и както си искате си го обиждайте, майки, бащи, братя, сестри и на змията му в незнам си къде, но докато тази точка стои в темата с правилата ... сорри мирише ми на коригирани постове. Нямам нищо против "бистренето на политиката", но когато това става в рамките на приличния тон.
Владо напълно те разбирам за какво ми говориш, но ... гадости се случват и според мен, когато нещо подобно стане, още повече в малка общност като нашата ... правилната посока според мен не е в посока задълбаване и непрекъснато бъркане с пръст в раната, а точно в обратната. По това, което съм видял от форума Любо е хванал Иво в издънка и последствията всеки ги видя. Точка по въпроса, единствените хора, които са запознати на 100% със случая са Любо и (егати все след "Любо и" ми иде да напиша Ники, направо пръстите ми сами тръгват да го пишат :-)))) Иво. Само аз ли виждам желанието на Любо да не се говорят празни приказки по темата? Пък и досега колкото и пъти да сме се видяли с Любо ... абе не ми прилича на бебе, което приятелите му да го дундуркат и да му решават проблемите? Пък и честно казано, лично аз не виждам с какво точно се помага на Любо със злобеенето по адрес на този или онзи. Едитва му се мнението, банва се, ако провинението е голямо и ... тихо, мирно и спокойно. Най-голямото наказание за един човек е да не му се обръща внимание. Няма по силен шамар от този на равнодушието и безхаберието. Пробвайте някой път.
Реакцията относно поста на фена е напълно нормална, но с обиди и заяждания няма да се решат нещата и единственото, което може да се получи е някоя от онея теми по разни други форуми, където някой каже нещо и айдеееее, псувай нарде, обиждай, чел недочел, разбрал недоразбрал, важното е да се нарежда .... То стана като вица за митинга, където някакъв фен крещал "Менструация, менструация", един се обърнал и му казал "Не бре, Демокрация", а фена му отговорил " Няма значение, важното е кръв да се лее" ....

Малко по-спокойно го давайте. Изразявайте си мненията, но го правете по културен и ЕнтелЕгентен начин, а не водени от гняв или от настроението на тълпата. Някъде бях чел, че ако говориш заслепен от гняв, ще произнесеш най-хубавата реч в живота си, за която някога си съжалявал после.

От мен толкова, отивам да трепя гадове :-)

Активен

Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
hunter
11 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 753

« Отговор #31 -: 16 Март 2008, 13:51:20 »

Smithy, обижда  Evil Любо

Само аз ли не разбрах кой е този Смити?
Активен

SIO
6 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 192

« Отговор #32 -: 17 Март 2008, 02:49:14 »

Аз са включвам малко ей така истимаро, защото тази интрига доста се разви и всички повлече... Истината е че сме намесени в историята при първото прочитане на скандала и от там като един роман... Не разбрах много за IP схватките там, за какво става на въпрос, и кой и къф е или иска да се изкара като света водадена пита... Абе Като един страничен човек без лични пристрастия... Е може би има някакви... Това е една от най-смешните наредби на които съм била свидетел... Всеки както си надроби такова ще си го изсърба, така че да няма сърдити...
Ма наистина някакъв сухар са включва и вкарва наредби ей така като от гръм от ясно небе и говори каква светица е Иво... Абе нещо не ми са връзва, най малкото че много от това което написа ме е карало да чупя врата от хилеш... Убедена съм че има хора които са направили същото като мен... Разбира се нещата можеха да се развият много по-благополучно ама то трябва и акъл. Животни + Пари... Шшшшшшмного груба комбинация... Всеки гледа да полази... 

Та така младеща и спорта. Аз моа ви кажа по едно наздраве и на оня мноо му здраве и нека сме живи и здрави...  Drink beer
Активен
Чичо Любо
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

« Отговор #33 -: 17 Март 2008, 09:40:21 »

Ще помоля всички да не коментират повече тази случка  Thumb up
Активен

ELDEREST
7 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 249

Негър-скйор и жена-шофьор НЯМА!!!

« Отговор #34 -: 23 Юли 2008, 21:44:09 »

Според мен, воабще не трябва да се коментира бана Huh? Щом някой е бил баннат, значи си го е заслужил. Нали така?
Активен

Я, едно ангелче с крилца още мърда...ПРАС и то
умря...хахаха...
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

terraristic.net

« Отговор #35 -: 23 Юли 2008, 22:07:42 »

Напротив, трябва. За да не се държат и другите като баннатия. Умните се учат от грешките на другите.
Активен

ELDEREST
7 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 249

Негър-скйор и жена-шофьор НЯМА!!!

« Отговор #36 -: 23 Юли 2008, 22:14:05 »

Навяено е така,братле! А й все пак ти си по възрастен, впроче с повече опит Wink А и щом я има тая тема, значи трябва да я има Cool
Активен

Я, едно ангелче с крилца още мърда...ПРАС и то
умря...хахаха...
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

terraristic.net

« Отговор #37 -: 16 Април 2009, 08:07:05 »

За голямо наше съжаление ще възродим тази тема:

Васко1200 - бан за една седмица заради очевидни намерения да се сдобие със защитени животни, без да се вслушва в това, което му обясняват всички. Политиката на сайта и форума не толерира незаконните неща.

serpent_king - бан за 15 дни заради системно неспазване на правило 1.1. Правилата важат за всички. Администраторите и модераторите не са длъжни да редактират мненията на другите. Всеки е отговорен за собствените си публикации.
Активен

Чичо Любо
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

« Отговор #38 -: 16 Април 2009, 21:17:18 »

За голямо наше съжаление ще възродим тази тема:

Васко1200 - бан за една седмица заради очевидни намерения да се сдобие със защитени животни, без да се вслушва в това, което му обясняват всички. Политиката на сайта и форума не толерира незаконните неща.

За съжаление аз лично помолих Васко да спазва правилата. Но явно си е наумил да се прави на интересен.
Активен

Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

terraristic.net

« Отговор #39 -: 20 Април 2009, 15:38:53 »

w0lF - бан за седмица.

3. Забранено е слагането на изображения и банери в подписите без предварителното съгласие на администраторите.

Че и се пазари каква да е картинката и два пъти я слага пак след като съм я махнал.

И не е само това:

4. Забранено е поставянето на всякакви линкове към ДРУГИ сайтове за животни, които са ТЪРГОВСКИ ОРИЕНТИРАНИ без предварителното съгласие на администраторите.

Искам пак да напомня, че тук никой не Ви е длъжен. Модерирането на форума отнема доволно много време точно заради хора, които не са се запознали с правилата.
Активен

Страници: 1 [2] 3 4 5   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC