Гост
10 Февруари 2012, 16:57:24
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

90 лв 50 лв
   Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: 1 ... 4 5 [6]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Хибридизация, чисти видове, коректност при продажбите  (Прочетена 20934 пъти)
Poecilotheria1997
Баннат
5 кожи
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 110

« Отговор #100 -: 11 Септември 2010, 23:18:13 »

И аз съм против развъждането на мелези.
Активен

Моля админите като ми пишат че съм направил някаква грешка да пишат коя точка съм нарушил само.
Booria
6 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 182

« Отговор #101 -: 01 Март 2011, 22:29:33 »

Всички не обичаме Albogans-ите, до колкото аз знам и Baumgarteni e хибрид също - Smithi х Boehmei, какво ви е мнението за това? Или аз съм в грешка и Baumgarteni е самостоятелен вид?
Активен
naHuka
9 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 428

« Отговор #102 -: 01 Март 2011, 22:35:00 »

Има си самостоятелен вид.
Активен

You need Satan,more than he needs you
Мъни
Модератор
8 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 300

« Отговор #103 -: 01 Март 2011, 23:35:05 »

Всички не обичаме Albogans-ите, до колкото аз знам и Baumgarteni e хибрид също - Smithi х Boehmei, какво ви е мнението за това? Или аз съм в грешка и Baumgarteni е самостоятелен вид?
И откъде го знаеш?  Wonder
Baumgarteni е официален вид, само се ПРЕДПОЛАГА, че е естествен хибрид на смити и бехмеи. Докато това не се ревизира от арахнолог, видът си е валиден.
Иначе в албогансите има чар, стига да не се използват за размножаване. Това са паяци, които се отглеждат изключително лесно, т.е. са идеални за начинаещи, освен това са с много добра продължителност на живот. Не е лошо да има хибриди в хобито, стига те да не бъдат развъждани и най-вече-да няма лъжи относно произхода им.
Активен

Господи, моля те, дай ми мъдрост, за да  разбера мъжете;
дай ми любов, за да  им прощавам;
дай ми търпение, за да изтърпя настроенията им.
И, Господи, забележи - СИЛА НЕ ИСКАМ!!
Иначе ще ги пребия до смърт…
Booria
6 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 182

« Отговор #104 -: 02 Март 2011, 01:17:16 »

Преди 2 години някаде долових случайно един разговор на пазара отностно Baumgarteni. Точно това казваха, че е хибрид и от тогава съм останал с грешма представа явно.
Благодаря за отговора.

А относно Albogansit в момента ги има защото са развъдени от някой млади немислещи "тераристи", които искат да се направят голямата работа, че развъждат тарантули без да вложат малко акъл в това. Евентуално след като спрат да ги развъждат те ще изчезнат рано или късно, но шанса това да стане е 0.001% сигурно...
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC