Чичо Любо
Админ
Терарист
Неактивен
Беззащитността не пази овцата ,и при хората е така
|
 |
« Отговор #40 -: 03 Ноември 2007, 22:54:24 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
Страхът от оръжието е признак за забавено сексуално и емоционално развитие.
|
|
|
Чичо Любо
Админ
Терарист
Неактивен
|
 |
« Отговор #41 -: 03 Ноември 2007, 22:56:14 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ZeRBeRuS
Модератор
12 кожи
Неактивен
Тъпо е да си тъп, ама си е за цял живот!!!
|
 |
« Отговор #42 -: 03 Ноември 2007, 23:06:27 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
oro
8 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #43 -: 04 Ноември 2007, 00:16:32 » |
|
Много красиви снимки! Поздравления!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
xfan
xfan
12 кожи
Неактивен
Ако животът ти поднася лимони...върни му лимонки!
|
 |
« Отговор #44 -: 04 Ноември 2007, 10:41:32 » |
|
Супер, мега, хипер трипер бих добавил само :-))) Жалко, че не видях снимка на тарантулка :-))  хлип, хлип, бедните тарантулки, все остават на заден план , ш'ва кажааааааааааааааааа на мамаааааааааааааа, уааааааааа ;-Р Още веднъж най-здравления за яките снимки :-)
|
|
|
|
|
Активен
|
Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
|
|
|
Чичо Любо
Админ
Терарист
Неактивен
|
 |
« Отговор #45 -: 04 Ноември 2007, 10:47:20 » |
|
Тарантулките бяха 2/3 вида и не пердставляваха голям интерес 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
StR
12 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #46 -: 04 Ноември 2007, 15:33:00 » |
|
Е браво,много готини животни,хубави терариуми,абе съперско.Много ми допадна идеята как беше събрал няколко игуани в 1 терариум
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист
Неактивен
Gecko Addict
|
 |
« Отговор #47 -: 04 Ноември 2007, 15:50:07 » |
|
Супер, мега, хипер трипер бих добавил само :-))) Жалко, че не видях снимка на тарантулка :-))  хлип, хлип, бедните тарантулки, все остават на заден план , ш'ва кажааааааааааааааааа на мамаааааааааааааа, уааааааааа ;-Р Още веднъж най-здравления за яките снимки :-) Това са за сега: B. smithi B. boehmi B. auratum A. geniculata L. parahybana L. striatipes
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
xfan
xfan
12 кожи
Неактивен
Ако животът ти поднася лимони...върни му лимонки!
|
 |
« Отговор #48 -: 04 Ноември 2007, 15:56:46 » |
|
Ами .. само ауратума го нямам от изброените :-)Което смятам да коригирам след месец два ... :-)
|
|
|
|
|
Активен
|
Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
|
|
|
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист
Неактивен
Gecko Addict
|
 |
« Отговор #49 -: 04 Ноември 2007, 15:58:27 » |
|
Ами .. само ауратума го нямам от изброените :-)Което смятам да коригирам след месец два ... :-)
Всичките са огромни кюфтаци, само за размерите си заслужава да се видят.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hunter
11 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #50 -: 05 Ноември 2007, 09:02:07 » |
|
Тия дни ми е много слаба скоростта нещо на нета и не мога да видя снимките.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Ники
VIP потребител
6 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #51 -: 20 Ноември 2007, 14:21:29 » |
|
В неделята успях да посетя изложбата и останах приятно изненадан  Животинките бяха готини,здрави и доста добре охранени  ЕСтествено има още малко какво да се желае,но пак беше в пъти по добре от някои други "изложби" и беше повече от достатъчно като се има предвид че входа е 50ст 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
StR
12 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #52 -: 06 Март 2008, 15:43:04 » |
|
Еми на Гошо не бяха ли хубави?  На мене ми харесваха много! Ти сериозно ли? Кое по-точно ти хареса? Сандъците от OSB с прозорец и райбер отпред(тайпан с райбер, мамба с райбер, а Еленски нейде на кънда в дивия), и талаш за субстрат? Как рита мишки пред посетителите, нарежда в терариум мъртъв скорпион и казва "жив е той, жив е" или се хвали, как за една изложба е уморил от снимки два хамелеона, защото много здраво се стискали? Или може би животните, абсолютно всички нахапани от мишки и плъхове или изгорени на 3-4 места от крушка? Ако Еленски беше направил тази... не знам дори как да го нарека... в чужбина, отдавна да е в затвора, а животните да са конфискувани. Та кое ти хареса? Днес мисля,че въпросната особа е дошла на гости във Благоевград.Оставам без коментар.Агамата му нямаше пръсти на единия крашник,а на игуаната му й лисваше едно 15-тина см от опашка.Имаше малък аквариум със бавно-разлагащ се императорси скорпион.А дръго,което не ми хареса беше,че трябва да платиш 2 лв за да можеш да се снимаш снякоя смия.А когато го попитах какъв пол е единствената му тарантула,той ми отвърна:"Ми да ти кажа не знам.Май,че е женска,защото мъжките не стават толкова големи..."
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
MrBadBoy
Втора ларва
Неактивен
|
 |
« Отговор #53 -: 21 Януари 2012, 11:39:11 » |
|
Еми на Гошо не бяха ли хубави?  На мене ми харесваха много! Ти сериозно ли? Кое по-точно ти хареса? Сандъците от OSB с прозорец и райбер отпред(тайпан с райбер, мамба с райбер, а Еленски нейде на кънда в дивия), и талаш за субстрат? Как рита мишки пред посетителите, нарежда в терариум мъртъв скорпион и казва "жив е той, жив е" или се хвали, как за една изложба е уморил от снимки два хамелеона, защото много здраво се стискали? Или може би животните, абсолютно всички нахапани от мишки и плъхове или изгорени на 3-4 места от крушка? Ако Еленски беше направил тази... не знам дори как да го нарека... в чужбина, отдавна да е в затвора, а животните да са конфискувани. Та кое ти хареса? Недей пук ти да го даваш толкова голям разбирач бе приятелю! Аз мога да ти кажа, че ично ходих на изложбата му миналият март и нямаше нито едно болно или изгорено животнос изключение на прословутият ви умрял скорпион! Ти май не го познаваш лично човека и то това твоето завист към него ли е,не мога да разбера.Събери ти животни като неговите, направи такава изложба, пък после приказвай!Сигурно 80% от животните му си ги виждал само по телевизията нали? Не си мисли, че доставката и подръжката им е лесна! То не е като да гледаш питони и гекони. Че и ти самият май не си от най изправните и от най коректните като продаваш животни! Да си имаме уважението все пак! Като не ти харесва на теб,остави другите да преценят за себе си, не да плюеш по човека за няма нищо, ей така само от завист!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
onion
VIP потребител
9 кожи
Неактивен
фиууу
|
 |
« Отговор #54 -: 24 Януари 2012, 21:58:29 » |
|
Хахаха , ще падне голям смях , поръчвам си пуканките 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Jim Crow
8 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #55 -: 02 Февруари 2012, 21:51:51 » |
|
хахаха , ще падне голям смях , поръчвам си пуканките  И аз, и аз... 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nautinuss
6 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #56 -: 02 Февруари 2012, 22:23:42 » |
|
А тази изложба съществува ли? Темата е доста стара ...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Jim Crow
8 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #57 -: 03 Февруари 2012, 21:21:42 » |
|
Да и редовно си обикаля по големите градове. В София все в Музей на земята и хората съм я гледал. И в Кърджали в една галерия. Ако става дума за Тракийското херпетоложко дружество...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|