Гост
25 Май 2012, 09:57:42
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Ловене" на паяк-вълк  (Прочетена 901 пъти)
viliqn1997
5 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 107

Аз съм Вилиян Емилов Георгиев.

« -: 14 Май 2009, 19:42:12 »

Така, направих тази тема за да ви покажа как един човек "лови" паяк вълк......
http://vimeo.com/4428309 Ето линк към клипа. Така, на 5-6 секунда прочетете последното изречение : Тези дупки са лесно забележими, защото около тях има паяжина...  Laugh .
И ако се загледате, ще видите че не изкарва паяка, а просто дърпа рязко сламчицата, и после снима един паяк на 20 см от дупката.....
Активен

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
paun4et00
6 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 184

« Отговор #1 -: 14 Май 2009, 20:34:57 »

Не снима друг паяк а просто при ряското дърпане паякът исхвърча
Активен

viliqn1997
5 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 107

Аз съм Вилиян Емилов Георгиев.

« Отговор #2 -: 14 Май 2009, 21:22:07 »

Е, аз го пуснах на забавен каданс , ама пак не видях как хвърчи.
Активен

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Мъни
Модератор
8 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 300

« Отговор #3 -: 20 Юли 2009, 16:12:27 »

Много е отровен, дори само фактът, че е бил у вас ще ти донесе страхотни гърчове и дългогодишни кошмари.  Slap
Активен

Господи, моля те, дай ми мъдрост, за да  разбера мъжете;
дай ми любов, за да  им прощавам;
дай ми търпение, за да изтърпя настроенията им.
И, Господи, забележи - СИЛА НЕ ИСКАМ!!
Иначе ще ги пребия до смърт…
Kurtagen
5 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 125

« Отговор #4 -: 21 Юли 2009, 15:48:46 »

Тези номера сме ги правили като малки по цял ден на поляната само,че имахме доста по добра стратегия.Вземахме конец,а накра му вързвахме топче раздъвкана дъвка.При което като захапе дъвката пак го вадиш рязко,но не изхвърча,а остава на дъвката.И понеже бяхме малки и глупави ги слагахме по два в кутия да ги гледаме как правят  Lips Sealedчики-рики Lips Sealed а пък те започваха да се бият Slap
Активен

Acanthoscurria geniculata 0.1.0 /  Brachypelma boehmei 1.0.0 /  Brachypelma smithi 0.1.1/ Brachypelma vagans 0.1.0/ Grammostola pulchra 0.0.1 / French buldog 1.0.0 / Lasiodora striatipes 0.0.1
QuacK
7 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 296

« Отговор #5 -: 21 Юли 2009, 16:11:45 »

Тези номера сме ги правили като малки по цял ден на поляната само,че имахме доста по добра стратегия.Вземахме конец,а накра му вързвахме топче раздъвкана дъвка.При което като захапе дъвката пак го вадиш рязко,но не изхвърча,а остава на дъвката.И понеже бяхме малки и глупави ги слагахме по два в кутия да ги гледаме как правят  Lips Sealedчики-рики Lips Sealed а пък те започваха да се бият Slap

Като малки сте искали да гледате "чики-рики" между паяци....
Kакво ли не ражда днешното общество  Grin Grin
Активен
Infec7eD
3 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 67

★★★★★★★★★★

« Отговор #6 -: 28 Юли 2009, 20:11:29 »

Не ги ръчкаите с пръчки и клечки бе хораа, тва да не са магарета Angry
Просто пълните дупката с вода и те сами си излизат.
Активен

태д?
peshko_
3 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 48

« Отговор #7 -: 03 Септември 2009, 14:24:15 »

Тези паяци колко съм го ловил  Grin без да зная,че са паяк вълк Shocked
Активен
SHNICI
3 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 61

Just Me ^^

« Отговор #8 -: 13 Септември 2009, 16:05:31 »

Тези паяци колко съм го ловил  Grin без да зная,че са паяк вълк Shocked

И тука същото, ама какво да се прави, а и друго си е да те хване музата да му напълниш буркан с пръс от мястото дето си го взел, да го сложиш вътре и да гледаш акк за 1 седмица оня си прави дупката, после само като усети насекомо на входа (пусках малки пеперудки-молци, или мухи с по 1 крило останали) и скача рязко и насекомото изчезва, все ми се искаше да го видя как о яде, но неуспявах ...
Ех времена времена, га бехме млад... (де да бх на 14-16 год. отново ..... Wink
Активен

Just a NOOB Wink (просто новак)
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC