Гост
24 Май 2012, 02:07:16
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: 1 [2]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Слаб леопардов гекон  (Прочетена 1373 пъти)
Sanzero
4 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 80

« Отговор #20 -: 15 Май 2009, 14:36:50 »

"Uromastyx" аз ти писах на лично всичко което ме пита  Sad
Активен
hunter
11 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 753

« Отговор #21 -: 15 Май 2009, 16:52:44 »

Sanzero на гекона давал ли си му вода?А ако си го хранил с диви насекоми може наистина да е отровен,защото точно в момента пръскат против кърлежи.Като видях снимката и аз имам чувството,че ще умре.Качи снимка на съда,в който го гледаш.В Пловдив определено не вярвам,че ще има ветеринар,който да му помогне на гекона.Когато водих токито ми на ветеринар го мислеха за леопардов гекон  Lips Sealed На каква темепратура си го гледал? Не знам но на снимката по корем имам чувството,че е пълен с пясък или е задръстен по някакъв начин.
Активен

Sanzero
4 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 80

« Отговор #22 -: 15 Май 2009, 17:19:19 »

Загина животинчето  Cry Мерси за помоща който се е опитал да помогне, направих всичко вазможно Cry
Активен
StR
12 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 990

« Отговор #23 -: 15 Май 2009, 17:43:12 »

Загина животинчето  Cry мерси за помоща които се е опитал да помогне,направих всичко вазможно Cry
Много съжалявам за гекончето. Знам какво ти е Sad
Можеш да го замразиш и да го занесеш на пазара. Питай Гого или някой друг от какво е умряло гекончето.
Активен
Uromastyx
VIP потребител
7 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 246

« Отговор #24 -: 15 Май 2009, 19:42:54 »

И аз съжалявам.
 Sad
Активен

Докато има хора които мислят, че животните не чувстват, ще има животни които чувстват как хората не мислят.
viliqn1997
5 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 107

Аз съм Вилиян Емилов Георгиев.

« Отговор #25 -: 15 Май 2009, 19:50:47 »

Съжалявам за гекончето  Cry . По-добре е било за него, да не се мъчи  Cry .
Активен

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2034

Gecko Addict

« Отговор #26 -: 17 Май 2009, 08:00:25 »

Sanzero, задължително го занеси за аутопсия. Важно е да се разбере какво се е случило.
Активен

100yan
11 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 838

::: Geckoholic :::

« Отговор #27 -: 25 Юни 2009, 22:43:40 »

За съжаление никога не може да се каже със сигурност че няма някаква болест или паразити. Моите гекони преди година - две "просто така" получиха паразити. Като им изследвах изпражненията се оказа, че имат Oxyuris vermicularis, които много често се срещат при влечугите. С подходящото лекарство ги излекувах. Но до днес не ми е ясно от къде са ги получили. Най вероятно от щурците.

Би ли споделил какви бяха симптомите, че имат вътрешни паразити?
Активен

Eublepharis macularius: 9.15.0.0 [HTCT, SHTCT/B., Emerine, Sunglow Bell, APTOR, RAPTOR, MSS, Blizzard, GK Snow, Black Hole];
Pachydactylus turneri: 2.4.0.2; Paroedura pictus: 1.2.2.0; Homopholis fasciata: 1.1.0.0; Rhacodactylus auriculatus: 0.2.0.0 [Red Stripe]; Rhacodactylus ciliatus: 1.1.0.0 [Patternless, Tiger]; Teratoscincus roborowskii: 1.1.0.0
Страници: 1 [2]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC