Имам игуана вече 2 месеца.Отначало я гледах в по малак терариум и като чели тя тькмо свикна в него и аз я преместих в доста по хубав терапиум и доста по голиям бих казал че терариума е перфектен за моята игуана но и с това започнаха и проблемите.Започна много малко да яде даже почти не яде какво ли не и слагам да си похапва но тия почти ништо не хапва,а дори и да похапва е много малко според мен сравнение с преди в по малкия терарум там почти всичко си изяждаше и много акаше а сега дори не ака.Пада и кожата но не мислия че има нешто обшто с яденето и впрочие.А сьшто така и немога да разбера докога ште се плаши от мен почти винаги като баркьм в терарума да и сложа да яде тя се плаши и започва да се метка навсякаде.Ште сьм много благодарен ако ниякой ми даде сьвет какво да права.
Съвет номер 1: Питай този, от който си я купил!!!
Съвет номер 2: Върни я в стария и съд
Съвет номер 3: Подари я или я продай на някой, който знае как се гледа това животно
От написаното по горе си правя извода(надявам се да греша), че си нямаш и понятие от отглеждането на този вид. Моля прочети подробно всичко, което намериш по въпроса и тогава питай тук!