Чичо Любо
Админ
Терарист
Неактивен
Беззащитността не пази овцата ,и при хората е така
|
 |
« Отговор #20 -: 08 Септември 2007, 22:33:40 » |
|
от какво мислиш че е умриало моето е сушто много малко но си иаде вупреки че преди сно6ти иаде а сега не иска мойе ли и моето да умре мн е малко
Може ли да пишеш малко по грамотно ?
|
|
|
|
|
Активен
|
Страхът от оръжието е признак за забавено сексуално и емоционално развитие.
|
|
|
gogo
VIP потребител
7 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #21 -: 09 Септември 2007, 21:21:49 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gogo
VIP потребител
7 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #22 -: 09 Септември 2007, 21:46:58 » |
|
от какво мислиш че е умриало моето е сушто много малко но си иаде вупреки че преди сно6ти иаде а сега не иска мойе ли и моето да умре мн е малко
СПОКОО,те си се хранят през 1-2 до 3 дни.Ако е яло предишния ден,нормално е да ти откаже на следващия  Проблема с тези гекончета е,че изискват малко по-редовно хранене и внимание,като цяло в сравнение с леопардовите.Особено докато са мънички.На The_One гекончето не е издържало на продължителния стрес от пътуването му до тях,а за другото геконче смятам 1е скоро ще се изясни.Така че няма за какво да се шашкаш ОК? 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
WarrioR-
Баннат
1 кожа
Неактивен
Публикации: 14
|
 |
« Отговор #23 -: 09 Септември 2007, 22:45:56 » |
|
Да де ама всъщност някакво не знам какво да го правя. Всеки ден го изкарвам по няколко пъти. Само си слагам ръката и то скача на нея, но ако го пипна някъде по тялото се шашка и се размърдва. Има ли проблем, че съм пуснал при него 10тина малки щурчета вътре в терариума? А относно грешките давам директен конверт сори, но не ми се занимава да ги оправям, особено като напиша дълго нещо като това.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #24 -: 09 Септември 2007, 23:20:33 » |
|
WarrioR- никой не е длъжен да ти поправя грешките. Всички се стараем да пишем горе-долу грамотно и разбираемо  Не ми се иска да трия постовете ти, но вече започвам да се дразня, нямам толкова свободно време, че да ходя по теб...
|
|
|
|
|
Активен
|
РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Търся МЪЖКИ паяци за размножаване:
|
|
|
WarrioR-
Баннат
1 кожа
Неактивен
Публикации: 14
|
 |
« Отговор #25 -: 10 Септември 2007, 09:55:13 » |
|
Кажи чесно ти луд ли си wе разбираемо да не пиша с газа си ? щото сам си виждам че си пиша разбираемо сички си ме разбират тва че на места има 1 2 грешки от трансмита не означава че траа да се вживяваш и правещ се на учител , се пак не сме в конкурс за форум-чета и за сведеня на другите НЕ НА ТЕБ! И моето геконче умря , тази сутрин нещо го е уплашило и е паднал с главата надолу във капачката от буркан пълна с вода и се е одавило  поне така мислиа че е станало...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #26 -: 10 Септември 2007, 21:21:00 » |
|
WarrioR- форумът си има правила. Тук не е място, където може да се пише на интернетица. Ако бяха малко грешките нямаше да ти правим забележки. Почти всеки допуска някакви грешки, но досега не сме правили забележки на никого защото явно грешките им не са така фрапиращи като твоите. Ако не искаш да си мръднеш пръста да си преглеждаш постовете тогава прав ти път. Ако нямаш кирилица можеш да си инсталираш това: http://the-one.org/software/kbdBG.zipП.С. Съжалявам за гекончето 
|
|
|
|
|
Активен
|
РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Търся МЪЖКИ паяци за размножаване:
|
|
|
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист
Неактивен
Gecko Addict
|
 |
« Отговор #27 -: 11 Септември 2007, 09:55:42 » |
|
Или пък това. Идеален спел чек.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
huko
2 кожи
Неактивен
Винаги казвай да на геконите
|
 |
« Отговор #28 -: 22 Март 2008, 13:05:05 » |
|
Чудех се дали да си взема кадифен ивичест гекон  , но прочетох, че се гледа много трудно.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ZeRBeRuS
Модератор
12 кожи
Неактивен
Тъпо е да си тъп, ама си е за цял живот!!!
|
 |
« Отговор #29 -: 22 Март 2008, 19:15:12 » |
|
Чудех се дали да си взема кадифен ивичест гекон  , но прочетох, че се гледа много трудно. Нямам опит с геконите, но до колкото знам от хора, които имат такива не е кой знае колко трудно.Но грешката е една, която е и причина да се носят с такава слава, че са сложни за отглеждане - много хора си мислят, че е като леопардовите и може да яде по рядко през седмицата, а то е точно обратното докато са малки трябва да ядът всеки ден.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
huko
2 кожи
Неактивен
Винаги казвай да на геконите
|
 |
« Отговор #30 -: 22 Март 2008, 20:38:55 » |
|
И аз не знам много, но съм чувал, че изискват огромни грижи. Затова смятам да си взема леопардов гекон, защото се гледа много по-лесно. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
StR
12 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #31 -: 13 Декември 2008, 22:18:54 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
alexander
3 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #32 -: 14 Декември 2008, 10:08:25 » |
|
Честитo и от форума 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
StR
12 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #33 -: 19 Декември 2008, 23:37:58 » |
|
В момента малкия пискун си дъвче старата кожа 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Joel
Ларва
Неактивен
|
 |
« Отговор #34 -: 07 Май 2012, 13:40:18 » |
|
Аз също см горд стопанин на 2 Витатуса  и  .Отглеждам ги в терариум 40х40х70.Интересува ме как да ги предразположа към размножаване тъй като не съм правил нещо подобно до сега.Поздрави
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|