Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #80 -: 29 Декември 2009, 04:40:25 » |
|
Пак ме удари черна серия точно по празниците Умря ми едната от малките пурпуреи. Не стига, че от пашкула останаха само две, след това майката почина, а сега останах само с едно  Предполагам, че причината е дехидратация. Нямаше ме по празниците и събстратът беше поизсъхнал доста. Но в поилката имаше вода, тъй че може да не е от това. Преди седмица преместих паячето в нова кутийка, и яде щурец. Старата кутийка беше с по-малко проветрение и задържаше повече влага. Умря ми и малката макулата. след вноса яде, но не е сменяла кожа. 
|
|
|
|
|
Активен
|
РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Търся МЪЖКИ паяци за размножаване:
|
|
|
xfan
xfan
12 кожи
Неактивен
Ако животът ти поднася лимони...върни му лимонки!
|
 |
« Отговор #81 -: 29 Декември 2009, 09:33:37 » |
|
Гадост :-(
|
|
|
|
|
Активен
|
Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
|
|
|
teraristic
7 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #82 -: 29 Декември 2009, 11:15:40 » |
|
Много гадно ,особено за пурпуреата 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rollerpen
6 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #83 -: 08 Февруари 2010, 20:30:36 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #84 -: 11 Февруари 2010, 22:33:29 » |
|
Пак ме удари черна серия точно по празниците Умря ми едната от малките пурпуреи. Не стига, че от пашкула останаха само две, след това майката почина, а сега останах само с едно  Предполагам, че причината е дехидратация. Нямаше ме по празниците и събстратът беше поизсъхнал доста. Но в поилката имаше вода, тъй че може да не е от това. Преди седмица преместих паячето в нова кутийка, и яде щурец. Старата кутийка беше с по-малко проветрение и задържаше повече влага. Умря ми и малката макулата. след вноса яде, но не е сменяла кожа.  За да е пълна програмата умря и последната пурпуреа. Никакъв успех нямах с този вид, единствено това, че се развъдиха при мен.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
xfan
xfan
12 кожи
Неактивен
Ако животът ти поднася лимони...върни му лимонки!
|
 |
« Отговор #85 -: 12 Февруари 2010, 09:43:21 » |
|
Отврат :-( Ама авикуларии .. иди ги разбери как не са изчезнали досега :-)
|
|
|
|
|
Активен
|
Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
|
|
|
ToNyyYy
9 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #86 -: 01 Март 2010, 22:20:33 » |
|
За съжаление Irminiata ми си замина  явно не понесе загубата на крачето си. От 3 години с това хоби и за 1 път губя паяче доста кофти 
|
|
|
|
|
Активен
|
I am what i am Отглеждам 
|
|
|
killtox
4 кожи
Неактивен
Публикации: 91
|
 |
« Отговор #87 -: 14 Май 2010, 16:04:31 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
killtox
4 кожи
Неактивен
Публикации: 91
|
 |
« Отговор #88 -: 14 Май 2010, 16:16:37 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #89 -: 15 Май 2010, 11:14:12 » |
|
Умря ми и другия цириопагопус ей така от нищо. Явно искат по-специфични условия.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
naHuka
9 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #90 -: 15 Май 2010, 18:45:34 » |
|
Много кофти...наистина.
|
|
|
|
|
Активен
|
You need Satan,more than he needs you
|
|
|
PredatorX
Модератор
11 кожи
Неактивен
MASTERING THE ART OF THE SWARM
|
 |
« Отговор #91 -: 25 Май 2010, 21:22:20 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
Модераторът – подобно на босовете в компютърните игри, той има уникални способности и точно това го прави особено страховита заплаха. Твърди, че съблюдава за спазването на правилата на форумите, но реалната му и очевидна за всички цел е да наложи режим на терор и диктатура, в който никой потребител да не смее да поства под страх от смъртно наказание. Противодействие – ако нищо друго не работи, пробвайте да спазвате правилата. Може да не ви се вярва, но помага. Отглеждам Herp Humor
|
|
|
Niki
Админ
Терарист
Неактивен
terraristic.net
|
 |
« Отговор #92 -: 20 Юни 2010, 23:39:47 » |
|
Току що ми умря едната Av. spec. amazonica  Вчера и дадох щурец, тя го захапа и днес гледам остатъка от щуреца хванал мухъл, а тя сгърчила крака. От сума ти време ги гледам, растат доста бавно.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Kurtagen
5 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #93 -: 21 Юни 2010, 00:57:55 » |
|
Съжалявам!!! Много е тъпо като се случи така. А някаква идея от какво може да е 
|
|
|
|
|
Активен
|
Acanthoscurria geniculata 0.1.0 / Brachypelma boehmei 1.0.0 / Brachypelma smithi 0.1.1/ Brachypelma vagans 0.1.0/ Grammostola pulchra 0.0.1 / French buldog 1.0.0 / Lasiodora striatipes 0.0.1
|
|
|
naHuka
9 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #94 -: 21 Юни 2010, 08:08:15 » |
|
Еее..наистина много гадно. Съжалавам и аз наистина.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
naHuka
9 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #95 -: 25 Юли 2010, 19:17:09 » |
|
Да се разпиша и аз в черната листа........Avicularia diversipes ! 1 седмица долу горе в перфектни условия дори се храни и....game over. ПС: Не очаквах точно с този паяк да се разпиша но ей ме на...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
batzil
5 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #96 -: 25 Юли 2010, 23:09:32 » |
|
Да се разпиша и аз в черната листа........Avicularia diversipes ! 1 седмица долу горе в перфектни условия дори се храни и....game over. ПС: Не очаквах точно с този паяк да се разпиша но ей ме на...
Съболезнования за паячето! Това е лошото на род Avicularia , че докато са малки много умират безпричинно. Аз някога имах пурпуреа която отгледах от първа до седма кожа и точно си мислех , че е преминала рисковата възраст и тя даде фира.
|
|
|
|
|
Активен
|
Тарантули: Brachypelma albopilosum 1.2.0, Brachypelma smithi 0.1.0, Grammostola rosea 0.0.2, Hysterocrates gigas 0.1.0, Pterinochilus murinus 0.0.2, Selenobrachys philipinus 0.1.0 . Скорпион: Heterometrus laoaticus 0.0.1 . Други:Blaberus craniifer .
|
|
|
naHuka
9 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #97 -: 25 Юли 2010, 23:18:44 » |
|
Въпросът е,че тя дори не си е свила краката. Все едно гледаш една нормална тарантула разпъната, но непомръдва. Просто останах потресен.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
shifftee
7 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #98 -: 26 Юли 2010, 09:10:00 » |
|
На мен ми умря така едно смити. Не беше свило краката и май се оказа, че кутията имаше слабо проветрение и милото се беше опекло в жегите. За справка, не го държах на слънце просто температурата в стаята ми беше достигнала 28-29 градуса и се задържа така 2-3 дена. Естествено паячето беше малко на 3-4 кожи.  П.С. Температурата при Avicularia diversipes-а как е варирала?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
negat1ve
Модератор
7 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #99 -: 26 Юли 2010, 09:26:29 » |
|
 Theraphosa apophysis  Посред смяна. Тарантулата е на краката си, капачето на главогърда е паднало и самото тяло е някакво набръчкано. Точно преди 2-3 дни и мокрих защото я чаках да сменя, да протекът нормално нещата. Защо точно тази трябваше да даде фира ве.....
|
|
|
|
|
Активен
|
Не всичко, което има две бузи е лице!
|
|
|
|