Гост
24 Май 2012, 09:55:11
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: [1] 2   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Poecilotheria ornata  (Прочетена 2491 пъти)
Ники
VIP потребител
6 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 168

« -: 24 Ноември 2007, 18:32:45 »

Вече имам и 2 такива паячета  Smiley На по 4 кожи са и са много лакоми  Smiley Този вид подходящ ли е да се гледа на групи  Huh? Ако са подходящи за целта може да събера пари да взема още 2-3 и да пробвам  Smiley
Активен
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2944

terraristic.net

« Отговор #1 -: 24 Ноември 2007, 19:16:40 »

За орнатата не знам, но при нас регалисите си живуркат заедно без проблем Smiley
Активен

РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Link
Търся МЪЖКИ паяци за размножаване: Link
xfan
xfan
12 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 1118

Ако животът ти поднася лимони...върни му лимонки!

« Отговор #2 -: 24 Ноември 2007, 19:25:06 »

По това, което съм чел при всички подобни експерименти на един или друг етап от развитието си губиш някой друг екземпляр :-) Поради тая причина аз лично не бих пробвал :-) Виж ако развъдя аз вида и имам едно 200-300 паячета, от които да прежаля 10-тина 15 бройки ... няма проблем ама .. да дам 400 кинта за една група и след някой друг месец да почнат да чезнат екземпляри ... поне за мен е малко недопустимо :-))
Честитка за паяченцата :-) Много готини и живички тарантули, само като пораснат пази котката или кучето от тях, че ... ако го докопат не се знае точно кой кого ще опатка :-)))
Активен

Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
Ники
VIP потребител
6 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #3 -: 24 Ноември 2007, 23:12:17 »

Амии аз се отказах да правя група... Най малкото защото ако остана за известно време без храна или не съм в София паячетата сигурно ще си видят сметката  Afraid А някой знае ли на каква температура да го държа? Като руфилатата или на по висока?
Активен
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2034

Gecko Addict

« Отговор #4 -: 25 Ноември 2007, 17:35:14 »

Планинските пукита са три и орнатата не е сред тях. Като имаш предвид, че това е най-агресивното пуки, сам се сещай колко става за групово.
Активен

Ники
VIP потребител
6 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #5 -: 25 Ноември 2007, 19:16:45 »

Мерси за отговора  Smiley Сам забелязах че са по агресивни,примерно в сравнение с руфилатата  Roll Eyes А кои са тези 3 вида? Супбфуска,руфилата и  Huh?
Активен
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист

Неактивен Неактивен

Gecko Addict

« Отговор #6 -: 25 Ноември 2007, 19:27:54 »

Poecilotheria smithi, най-ценното и рядко пуки, наред с черната металика и low land P. subfusca. Естествено, най-голямото събитие в хобито, ще е "официалното" представяне на неуловимата черна пецилотерия.
Активен

Ники
VIP потребител
6 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #7 -: 25 Ноември 2007, 19:38:04 »

Това лято гледах някаква обява в германия за Poecilotheria smithi 1 кожа май на 85€  Roll Eyes Дай малко инфо за тази черна пецилотерия - нов вид ли е или просто е черна разновидност на някой от познатите? Roll Eyes
Активен
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист

Неактивен Неактивен

Gecko Addict

« Отговор #8 -: 25 Ноември 2007, 19:52:59 »

Никой нищо не знае за нея. Няколко уважавани имена в тези среди твърдятq че са я видели и не ставало дума за черната металика. В момента има експедиции за откриването и описването и.

А за Poecilotheria smithi това е сравнително нормална цена. Като се има предвид, колко рядко въобще излиза на пазара и в какви количества...
Активен

ZeRBeRuS
Модератор
12 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 1102

Тъпо е да си тъп, ама си е за цял живот!!!

« Отговор #9 -: 21 Декември 2007, 23:17:32 »

Познайте какво седи пред мен, една млада орната  Smiley .
Активен
Tinoblg
5 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 111

Искаш piece of me нали?!?!

« Отговор #10 -: 21 Декември 2007, 23:55:30 »

тва ми е една от любимите видове тарантули и мисля да си купя в скоро време Metal Smiley
Активен

Още един линк в подписа и бан!
Ники
VIP потребител
6 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #11 -: 26 Декември 2007, 17:07:30 »

Орнатките ми смениха преди 1 седмица с 2 дни разлика. Вече ги захраних и са супер лакоми гадинките  Grin
Активен
OT6ELNIK
Баннат
4 кожи
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 88

« Отговор #12 -: 25 Май 2008, 19:17:00 »

Днес погледнах на дневна светлина ОРНАТАТА нечовешкото лилаво по-главогръда .
Направо не я издържах . Metal Applause Owned Drink beer
Активен
PredatorX
Модератор
11 кожи

Активен Активен

Публикации: 839

MASTERING THE ART OF THE SWARM

« Отговор #13 -: 19 Май 2009, 11:56:46 »

Ето я и мойта Smiley

Poecilotheria ornata (Мъни)

П.П. Извинявам се за гадната снимка  Sorry
Активен

Модераторът – подобно на босовете в компютърните игри, той има уникални способности и точно това го прави особено страховита заплаха. Твърди, че съблюдава за спазването на правилата на форумите, но реалната му и очевидна за всички цел е да наложи режим на терор и диктатура, в който никой потребител да не смее да поства под страх от смъртно наказание.
Противодействие – ако нищо друго не работи, пробвайте да спазвате правилата. Може да не ви се вярва, но помага.
Отглеждам Herp Humor
CellebrO
5 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 116

« Отговор #14 -: 21 Май 2009, 23:04:41 »

И аз имам такова нещо и въпреки,че е мъж(казва се Люлин) много ме кефи. Ама се не мога да го снимам защото терариума му е с растения и много укрития и никога не мога да го издебна.
Активен
g_jankov
Баннат
3 кожи
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 65

And you just might die of fright !!!

« Отговор #15 -: 27 Септември 2009, 13:47:41 »

Вече и аз си имам орната.Tongue
Активен

Отглеждам Link
Fr3ddy
Ларва

Неактивен Неактивен

Публикации: 4

« Отговор #16 -: 19 Януари 2012, 11:51:14 »

http://imageshack.us/f/401/p1010988r.jpg/

http://imageshack.us/f/7/p1020013i.jpg/

Ето я и моята Ornata, на 6 кожи, доста бърза, обича и да скача също Cheesy имах големи премеждия с нея, яде до пръсване винаги.
Активен

Poecilotheria ornata 0.0.1, Lasiodora striatipes 0.0.1, Pterinochilus murinus RCF 0.0.1
PredatorX
Модератор
11 кожи

Активен Активен

Публикации: 839

MASTERING THE ART OF THE SWARM

« Отговор #17 -: 19 Януари 2012, 12:11:33 »

Нали знаеш че не е много здравословно да се държат пецилотерии особено тези от Шри Ланка Wink
Активен

Модераторът – подобно на босовете в компютърните игри, той има уникални способности и точно това го прави особено страховита заплаха. Твърди, че съблюдава за спазването на правилата на форумите, но реалната му и очевидна за всички цел е да наложи режим на терор и диктатура, в който никой потребител да не смее да поства под страх от смъртно наказание.
Противодействие – ако нищо друго не работи, пробвайте да спазвате правилата. Може да не ви се вярва, но помага.
Отглеждам Herp Humor
Fr3ddy
Ларва

Неактивен Неактивен

Публикации: 4

« Отговор #18 -: 19 Януари 2012, 12:32:30 »

Известно ми е, но не мога да си представя да не го правя Smiley

Edit: Дано Cheesy
Активен

Poecilotheria ornata 0.0.1, Lasiodora striatipes 0.0.1, Pterinochilus murinus RCF 0.0.1
shifftee
7 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 242

« Отговор #19 -: 19 Януари 2012, 12:40:46 »

А дано да не ти се налага да си го представиш!
Активен
Страници: [1] 2   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC