PredatorX
Модератор
11 кожи
Неактивен
MASTERING THE ART OF THE SWARM
|
 |
« -: 19 Септември 2009, 19:54:55 » |
|
Днес се сдобих с 2 таквиа сладурчета  Мъжки пред полова зрялост и мисля че половозряла женска  Тези тарантули стигат размер 13-15 см с краката. Необичайното при тях е че защитните косъмчета са им на педипалпите. Бърза, агресивна и обича да копае. Добре е да се държи на 24-26 градуса и 75-80% влажност. Отровата мисля че не е много силна. Ако намера кой да снима ще ми нащрака всички паяци.
|
|
|
|
|
Активен
|
Модераторът – подобно на босовете в компютърните игри, той има уникални способности и точно това го прави особено страховита заплаха. Твърди, че съблюдава за спазването на правилата на форумите, но реалната му и очевидна за всички цел е да наложи режим на терор и диктатура, в който никой потребител да не смее да поства под страх от смъртно наказание. Противодействие – ако нищо друго не работи, пробвайте да спазвате правилата. Може да не ви се вярва, но помага. Отглеждам Herp Humor
|
|
|
PredatorX
Модератор
11 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #1 -: 20 Септември 2009, 21:38:15 » |
|
Ето ги и тях! Женската:  Мъжкия: 
|
|
|
|
|
Активен
|
Модераторът – подобно на босовете в компютърните игри, той има уникални способности и точно това го прави особено страховита заплаха. Твърди, че съблюдава за спазването на правилата на форумите, но реалната му и очевидна за всички цел е да наложи режим на терор и диктатура, в който никой потребител да не смее да поства под страх от смъртно наказание. Противодействие – ако нищо друго не работи, пробвайте да спазвате правилата. Може да не ви се вярва, но помага. Отглеждам Herp Humor
|
|
|
Jim Crow
8 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #2 -: 20 Септември 2009, 21:58:43 » |
|
Всъщност отровата им е една от най-силните  Аз имам едно мъниче на 6 кожи - вече има типичната за вида окраска 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист
Неактивен
Gecko Addict
|
 |
« Отговор #3 -: 20 Септември 2009, 22:01:51 » |
|
Една от най-силните сред кои?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Jim Crow
8 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #4 -: 20 Септември 2009, 22:07:57 » |
|
Имам впредвид в сравнение с повечето видове тарантули (така съм чел). Между другото ако има някаква статистика за отровата на тарантулите някъде - би ми било адски интересно да почета. Иначе ти какво би казал за отровата на E. murinus?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист
Неактивен
Gecko Addict
|
 |
« Отговор #5 -: 21 Септември 2009, 21:02:32 » |
|
Иначе ти какво би казал за отровата на E. murinus? Незначителна. Ето моята женска след снощната смяна (половината от горния момък е моя  ):  И малко детайли:  
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
PredatorX
Модератор
11 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #6 -: 26 Септември 2009, 15:22:37 » |
|
Муринуската ми смени обаче се оказа лоша смяна. Изтъркана е и е със 7 крака 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Jim Crow
8 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #7 -: 26 Септември 2009, 19:10:41 » |
|
На колко кожи е, за крака не се притеснявай. Какво ще рее, че е изтъркана?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
theHat
7 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #8 -: 26 Септември 2009, 19:20:50 » |
|
Много ще е жалко ако и стане нещо . Настина са уникално красиви твари .
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
naHuka
9 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #9 -: 16 Октомври 2009, 16:37:24 » |
|
От известно време разполагам с такава малка гад но нещо ми се вижда проблемна  Не е яла от месец и половина долу горе (общо взето от както я имам) Не плете паяжини,абе общо взето НИЩО... (на 3кожи...) Та...може ли някой да ме светне откъм харектера на тези паяци...
|
|
|
|
|
Активен
|
You need Satan,more than he needs you
|
|
|
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист
Неактивен
Gecko Addict
|
 |
« Отговор #10 -: 16 Октомври 2009, 16:41:35 » |
|
Влажност? Сигурен ли си че е живо? Това е доста лакомо паяче. Снимай му съда да видим какъв е проблема.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист
Неактивен
Gecko Addict
|
 |
« Отговор #12 -: 16 Октомври 2009, 16:55:02 » |
|
Всичко изглежда наред. Температура? Какво му предлагаш?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
naHuka
9 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #13 -: 16 Октомври 2009, 16:57:57 » |
|
Нарязан червей както на всички други с разликата,че на другите ги няма а на този винаги стои Температурата не пада под 22-24градуса влагноста е добра...и аз нещо не съм наясно защо са тези аномалий 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист
Неактивен
Gecko Addict
|
 |
« Отговор #14 -: 16 Октомври 2009, 17:04:41 » |
|
Имах лятото 5-6 фарфалака на същия размер, нито един не отказваше храна. При Мъни вече е бая прасе станал(а).
Пробвай с жива храна.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Jim Crow
8 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #15 -: 16 Октомври 2009, 18:21:31 » |
|
Това е Мортис 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
naHuka
9 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #16 -: 16 Октомври 2009, 18:28:22 » |
|
6-7кожа ? МОят дори няма още ивици..........
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Jim Crow
8 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #17 -: 16 Октомври 2009, 18:32:19 » |
|
Ами да, около 6-тата кожа се появиха Ето снимка от тогава 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
naHuka
9 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #18 -: 17 Октомври 2009, 17:40:23 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
PredatorX
Модератор
11 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #19 -: 05 Януари 2010, 13:47:01 » |
|
Най-накрая смени! Изтърканото се оправи и е почнал да и расте крака. До колкото виждам на следващата смяна трябва да и е напълно регенериран 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|