psihopat4e
2 кожи
Неактивен
Публикации: 28
|
 |
« -: 03 Октомври 2009, 19:29:36 » |
|
На 28.09.2009 заедно с Мъни събрахме дребното мъжле с момата. След двадесетина минути имаше успешно проникване с двете педипалпи . 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
TheBloodWolf
4 кожи
Неактивен
Публикации: 83
|
 |
« Отговор #1 -: 04 Октомври 2009, 01:11:52 » |
|
Ооо супер!Браво момчета!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ToNyyYy
9 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #2 -: 04 Октомври 2009, 14:32:28 » |
|
Поздравления 
|
|
|
|
|
Активен
|
I am what i am Отглеждам 
|
|
|
PredatorX
Модератор
11 кожи
Активен
MASTERING THE ART OF THE SWARM
|
 |
« Отговор #3 -: 04 Октомври 2009, 14:46:02 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
Модераторът – подобно на босовете в компютърните игри, той има уникални способности и точно това го прави особено страховита заплаха. Твърди, че съблюдава за спазването на правилата на форумите, но реалната му и очевидна за всички цел е да наложи режим на терор и диктатура, в който никой потребител да не смее да поства под страх от смъртно наказание. Противодействие – ако нищо друго не работи, пробвайте да спазвате правилата. Може да не ви се вярва, но помага. Отглеждам Herp Humor
|
|
|
TheBloodWolf
4 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #4 -: 04 Октомври 2009, 16:19:17 » |
|
О-па фал! 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Мъни
Модератор
8 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #5 -: 04 Октомври 2009, 19:40:15 » |
|
От една страна ми смени пола, от друга ме подмлади  Дето се вика изпитвам смесени чувства  А иначе за чифтосфането - беше невероятно бързо и изненадващо безпроблемно. Мъжлето, въпреки дребните си размери (общо взето целият мУж е колкото главогръда на мадамата) се държа геройски и не само копулира и с двете педипалпи, ами и остана жив. Вярно, че момата не беше агресивна към него, а и ние му помогнахме да се изниже, ама все пак заслужава овации. За протокола - мадамата не беше яла след последната си смяна и лично аз бях много скептична към тази връзка...
|
|
|
|
|
Активен
|
Господи, моля те, дай ми мъдрост, за да разбера мъжете; дай ми любов, за да им прощавам; дай ми търпение, за да изтърпя настроенията им. И, Господи, забележи - СИЛА НЕ ИСКАМ!! Иначе ще ги пребия до смърт…
|
|
|
PredatorX
Модератор
11 кожи
Активен
|
 |
« Отговор #6 -: 08 Октомври 2009, 13:26:19 » |
|
Преди 1 минута свърши и моя опит да ги чифтосам. Мъжкия е жив. Накрая женската почна да бяга а той да я гони и реших да го махна за да не бъде изяден 
|
|
|
|
|
Активен
|
Модераторът – подобно на босовете в компютърните игри, той има уникални способности и точно това го прави особено страховита заплаха. Твърди, че съблюдава за спазването на правилата на форумите, но реалната му и очевидна за всички цел е да наложи режим на терор и диктатура, в който никой потребител да не смее да поства под страх от смъртно наказание. Противодействие – ако нищо друго не работи, пробвайте да спазвате правилата. Може да не ви се вярва, но помага. Отглеждам Herp Humor
|
|
|
TheBloodWolf
4 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #7 -: 08 Октомври 2009, 19:47:28 » |
|
Нахален пич а?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
psihopat4e
2 кожи
Неактивен
Публикации: 28
|
 |
« Отговор #8 -: 22 Април 2010, 15:37:03 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
PredatorX
Модератор
11 кожи
Активен
|
 |
« Отговор #9 -: 22 Април 2010, 16:07:03 » |
|
Честито 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
100yan
11 кожи
Неактивен
::: Geckoholic :::
|
 |
« Отговор #10 -: 22 Април 2010, 16:59:38 » |
|
Честито и от мен! Успех с отглеждането на бебоците! 
|
|
|
|
|
Активен
|
Eublepharis macularius: 9.15.0.0 [HTCT, SHTCT/B., Emerine, Sunglow Bell, APTOR, RAPTOR, MSS, Blizzard, GK Snow, Black Hole]; Pachydactylus turneri: 2.4.0.2; Paroedura pictus: 1.2.2.0; Homopholis fasciata: 1.1.0.0; Rhacodactylus auriculatus: 0.2.0.0 [Red Stripe]; Rhacodactylus ciliatus: 1.1.0.0 [Patternless, Tiger]; Teratoscincus roborowskii: 1.1.0.0
|
|
|
naHuka
9 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #11 -: 22 Април 2010, 18:42:56 » |
|
Като цяло очакваме пордължение за колонийте ! И естествено честитка 
|
|
|
|
|
Активен
|
You need Satan,more than he needs you
|
|
|
Деян
3 кожи
Неактивен
Пътя до хладилника на жената минава през стомаха й
|
 |
« Отговор #12 -: 05 Юли 2010, 22:36:34 » |
|
Е, няма ли актуални снимчици? 
|
|
|
|
|
Активен
|
1. Човек се ражда уморен и живее, за да си почине ! 2.Обичай кревата си като самия себе си. 3.Денем почивай, за да можеш вечерта да се наспиш. 4. Не работи - работата убива. 5.Ако видиш някой да си почива - помогни му. 6.Работи по-малко отколкото можеш, а онова, което можеш, отстъпи на друг. 7.Спасението е в хладната сянка - от почивка никой не е умрял. 8.Работата носи болести - недей да умираш млад. 9.Когато случайно ти се прииска да поработиш, седни, почакай - ще ти видиш, че ще ти мине. 10.Когато видиш някъде да ядат и пият - приближи се, ако видиш, че работят - тръгни си да не пречиш!
|
|
|
Poecilotheria1997
Баннат
5 кожи
Неактивен
Публикации: 110
|
 |
« Отговор #13 -: 12 Януари 2011, 21:23:27 » |
|
А само да попитам червена форма ли са муринусите? На снимката в кутииката ми изглежда бледичка женската.
|
|
|
|
|
Активен
|
Моля админите като ми пишат че съм направил някаква грешка да пишат коя точка съм нарушил само.
|
|
|
negat1ve
Модератор
7 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #14 -: 13 Януари 2011, 01:41:40 » |
|
TCF