PerP
3 кожи
Неактивен
Nice
|
 |
« Отговор #200 -: 11 Октомври 2011, 21:01:52 » |
|
Здравейте, от 1 седмица смених субстата на тарантулата си и днес забелязах,че има сякаш мах на някои места,сякаш са малко бели прашинки и видях сaщо,че тарантулата ми се е качила на по-високо и не слиза. Благодаря предварително 
|
|
|
|
|
Активен
|
Nice,and good  But so CrAzY 
|
|
|
Fr3ddy
Ларва
Неактивен
Публикации: 4
|
 |
« Отговор #201 -: 19 Януари 2012, 11:42:04 » |
|
http://imageshack.us/f/515/p1010977o.jpg/Ето я и моята тарантула, според мен е  , но нека по-компетентните да се изкажат, на около две години и половина е, имам я от година, взех я на 7 кожи и при мен смени още 5, доста добре се развива, почти след всяка смяна не минават и 10 дни и почва да похапва, като цяло съм много доволен, също е доста спокойна има и моменти в които не дава много да се пипа, но те се броят на пръсти 
|
|
|
|
|
Активен
|
Poecilotheria ornata 0.0.1, Lasiodora striatipes 0.0.1, Pterinochilus murinus RCF 0.0.1
|
|
|
Jim Crow
8 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #202 -: 19 Януари 2012, 21:08:39 » |
|
Паяка е хубав, но ако искаш да разбереш пола - виж съответната тема, а и снимката трябва да е отдолу. и все пак достатъчно голям размер е, ако имаш някоя от свалените кожи, можеш и кожата да снимаш - ще се види дали има сперматек. Иначе по външни белези - трудно  Готин е обаче!
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Galibier
2 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #203 -: 15 Април 2012, 11:49:33 » |
|
Здравейте ! Аз съм начинаещ и мисля да си взема тарантула и съм се насочил към Lasiodora striatipes.Искам тарантулата да е голям вид,да расте бързо и да е много лакома,но не много агресивна.Вие какво ще кажете Lasiodora striatipes става ли,като за първа тарантула ? Също искам да попидам,дали тарантулката хвърля ли много косъмчета,дава ли да я държат в ръка и колко на колко трябва да и е терариума ? Мерси предварително 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
LuckyDEVIL
Ларва
Неактивен
|
 |
« Отговор #204 -: 15 Април 2012, 12:30:41 » |
|
Подходяща е за първа тарантула! Моята хвърля косми в индустриални количества, т.е. това и е любимото занимание след като отворя терариума... Лично аз съм противник на тезата да се държи каквато и да е тарантула, а и както казах хвърлят доста косми и е леко нервна. Терариума трябва да е 2-3 пъти колкото разкрача на тарантулата.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Nev
2 кожи
Неактивен
НАЧИНАЕЩ!!!
|
 |
« Отговор #205 -: 15 Април 2012, 17:19:12 » |
|
От малкия си личен опит и аз ще я препоръчам. Малко по-бърза от другите видове, но и двете си държа (когато и те са в настроение) и до сега нито едната от двете не ме е "замярала" с косъмчета и не са ме заплашвали да хапят 
|
|
|
|
|
Активен
|
Тs' : Acanthoscurria geniculata, Brachypelma smithi, Grammostola aureostriata, Grammostola rosea. Ss' : Elaphe guttata.
|
|
|
Galibier
2 кожи
Неактивен
|
 |
« Отговор #206 -: 15 Април 2012, 17:50:04 » |
|
А,ако те захяпят боли ли много  и може ли да се получи някаква алергична реакция или това зависи от човека ?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sanji
3 кожи
Неактивен
Публикации: 60
Mendukse...
|
 |
« Отговор #207 -: 15 Април 2012, 19:10:40 » |
|
Зависи от човека. Мен ме хапа муринус и тялото ми се държа относително добре, а Стреатипеса има по-слаба...бе като цяло, първо изучавай, после пипай.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
PerP
3 кожи
Неактивен
Nice
|
 |
« Отговор #208 -: 16 Април 2012, 09:55:14 » |
|
Ами ако си предпазлив няма да те охапи,мен ме е хапала мойта и само леко подуване и сърбеж. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
PerP
3 кожи
Неактивен
Nice
|
 |
« Отговор #209 -: 20 Април 2012, 15:42:46 » |
|
Здравейте,искам да попитам дали този паяк може да отрови или нарани тарантулата ми (тя е доста по-голяма)
Правилата!
Админ.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|