xfan
xfan
12 кожи
Неактивен
Ако животът ти поднася лимони...върни му лимонки!
|
 |
« Отговор #1 -: 20 Октомври 2009, 12:07:21 » |
|
Ако преди да се изтрие нещо се търсеше съгласието на този, който го е написал ... можете да си представите на какво щеше да прилича този, а и не само този, форум, когато напристигат лапетиите и се почне с писаниците. Не се заяждам, не съм и запознат за кои постове става дума, нито защо и кой ги е изтрил. Писането в който и да е форум е привилегия, а не право и като всяка една привилегия ... Бог дал - Бог взел :-) Можеш да се свържеш с Ники и на лични да се изясните какво е станало и защо :-) Колкото до авторството ... малко мъгливи са понятията авторство в интернет и авторски права в интернет. Поне в България. А що се отнася до форумите ... с регистрирането си в подобно нещо на всеки малко или много трябва да му е ясно че защита от подобни неща няма ... Виж вече, когато си направиш собствен сайт, напишеш си сатитии, подредиш си галерии и така нататъка ... там вече ... а е пипнал някой , а са му затворили мижавото форумче, за което е крал за няма и 3-4 часа, както вече не веднъж е ставало с материали от тераристик, от зоо-инфо или от спайдърлог. За объркването, когато се накъса така темата ... предполагам че си права. Ако живеехме в един перфектен свят хората щяха да се съобразяват стриктно с правилата и нямаше да има подобни случаи. Пак казвам, не се заяждам или нападам, обяснявам как аз виждам нещата. Винаги съм бил против подобни строги правила, но ... всеки сам си взема решенията кое, как и защо :-)) Мога само да предполагам, че оставянето на тези постове по една или друга причина се е сторило неподходящо на този, който ги е премахнал :-) Формулата по която се изчислява вероятността даден пост да бъде изтрит включва много неизвестни, част от които са: общо психическо състояние на модератора/администратора, брой коригирани до момента постове(за деня), общо количество коригирани постове, количество приет алкохол, брой младежи и девойки, пищящи на скайп за всевъзможни глупости ... КАто цяло ... сложничко си е :-)) Това в кръга на шегата. Най-добре говори с Ники или с Любо, те ще са най-запознати кое, защо и как :-))
|