Гост
10 Февруари 2012, 16:46:58
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

90 лв 50 лв
   Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Истриване на части от постове  (Прочетена 398 пъти)
Uromastyx
VIP потребител
7 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 246

« -: 20 Октомври 2009, 11:50:11 »

Имам един въпрос към модераторите. Случайно забелязах, че някои части от моите постове биха истрити. Истрит е най вече off topic но пък и неща свързани с поста ми. Например бях отговорила на един цитат, и сега седи там само цитата, а отговора ми го няма. Това не е ли малко объркващо? И не е ли по-добре като триете, да триете целия пост а не само части от него? Защото ако не се лъжа всеки пост е авторски и не би трябвало да се променя от други, ами само от автора или с негово разрешение?
Активен

Докато има хора които мислят, че животните не чувстват, ще има животни които чувстват как хората не мислят.
xfan
xfan
12 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 1118

Ако животът ти поднася лимони...върни му лимонки!

« Отговор #1 -: 20 Октомври 2009, 12:07:21 »

Ако преди да се изтрие нещо се търсеше съгласието на този, който го е написал ... можете да си представите на какво щеше да прилича този, а и не само този, форум, когато напристигат лапетиите и се почне с писаниците.
Не се заяждам, не съм и запознат за кои постове става дума, нито защо и кой ги е изтрил.
Писането в който и да е форум е привилегия, а не право и като всяка една привилегия ... Бог дал - Бог взел :-)
Можеш да се свържеш с Ники и на лични да се изясните какво е станало и защо :-)
Колкото до авторството ... малко мъгливи са понятията авторство в интернет и авторски права в интернет. Поне в България. А що се отнася до форумите ... с регистрирането си в подобно нещо на всеки малко или много трябва да му е ясно че защита от подобни неща няма ... Виж вече, когато си направиш собствен сайт, напишеш си сатитии, подредиш си галерии и така нататъка ... там вече ... а е пипнал някой , а са му затворили мижавото форумче, за което е крал за няма и 3-4 часа, както вече не веднъж е ставало с материали от тераристик, от зоо-инфо или от спайдърлог.
За объркването, когато се накъса така темата ... предполагам че си права. Ако живеехме в един перфектен свят хората щяха да се съобразяват стриктно с правилата и нямаше да има подобни случаи. Пак казвам, не се заяждам или нападам, обяснявам как аз виждам нещата. Винаги съм бил против подобни строги правила, но ... всеки сам си взема решенията кое, как и защо :-)) Мога само да предполагам, че оставянето на тези постове по една или друга причина се е сторило неподходящо на този, който ги е премахнал :-)
Формулата по която се изчислява вероятността даден пост да бъде изтрит включва много неизвестни, част от които са: общо психическо състояние на модератора/администратора, брой коригирани до момента постове(за деня), общо количество коригирани постове, количество приет алкохол, брой младежи и девойки, пищящи на скайп за всевъзможни глупости ... КАто цяло ... сложничко си е :-)) Това в кръга на шегата.
Най-добре говори с Ники или с Любо, те ще са най-запознати кое, защо и как :-))
Активен

Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2913

terraristic.net

« Отговор #2 -: 21 Октомври 2009, 19:37:08 »

Докато има  Offtopic ще трия и редактирам както намеря за добре.
Активен

РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Link
Търся МЪЖКИ паяци за размножаване: Link
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC