Гост
10 Февруари 2012, 16:19:06
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

90 лв 50 лв
   Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: 1 2 [3]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Рак отшелник (Coenobita clypeatus)  (Прочетена 6479 пъти)
паче перо
Ларва

Неактивен Неактивен

Публикации: 2

« Отговор #40 -: 22 Ноември 2010, 21:11:36 »

Хора, абе туко що забелязах, че рачето ми е излязло от черупката си и се е навряло с купичката си за вода, което е празна ( но я понапълних да има малко) не мисля, че ще смея, защото сравнително наскоро беше сменило, а не е като да го тъпча до откат. Ии не съм сиг, че черупката му е малка.. защотоо.. абе така ми изглежда ( от където се поражда и др въпрос - как да разбера, когато е малка?) За всеки случай сложих една по-голяма (която пък ме притеснява да не е твърде голяма и тежка). Таа да .. Някой идея какво да очаквам? За сега най-възможната теза е наистина да е позасъхнало и да се е навряло там с надежда да има вода. Ако ще сменя черупка или кожа.. да махна ли водата? Ама като я сипах видимо се раздвижи?
Активен
manerkata
7 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 281

« Отговор #41 -: 26 Ноември 2010, 10:30:16 »

А аз искам да попитам защо рачето ми не излиза от черупката? Постоянно си стои вътре излиза само като го извадя и постянно се заравя на едно и също място...мисля че 2 дена не е яло.Какво става някой може ли да ми каже?Едва ли сменя кожа....
Активен
Shturcho
Ларва

Неактивен Неактивен

Публикации: 2

« Отговор #42 -: 30 Декември 2011, 14:05:38 »

Добре, в крайна сметка, ако има повечко вода и попадне в нея ще се удави ли или ще излезне щом има как? Питам, за да знам дали да взимам за палудариум.
Активен
Ucho
3 кожи

Активен Активен

Публикации: 46

AQUA I TERRA ®

« Отговор #43 -: 08 Януари 2012, 19:31:20 »

Колко приблизително живее ракът?
Активен

Eublepharis macularius, Тrachemys scripta elegans, Oryctotagus cuniculus,African cichlids,
Страници: 1 2 [3]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC