Гост
24 Май 2012, 15:33:43
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Геконът ми не яде  (Прочетена 887 пъти)
Worgen
1 кожа

Неактивен Неактивен

Публикации: 19

« -: 28 Октомври 2009, 22:45:28 »

Значи леопардовия ми гекон не яде . Пускам му щурче/брашнен и не проявява никакъв интерес към "вкусотиите".
Гекона го купих от Цонко. На 7 октомври. Аз от тогава всеки ден му пускам по брашнен или по щурче, но пред мен не иска да яде. Иначе е акал/а около 6-7 пъти .. Не му/и е много син корема, нито пък е слаб/а.. Иначе с пинсети хващам един брашнен , и го слагам точно пред очите на гекона ,но само го близва и подминава .. не знам какъв е проблема не съм гледал влечуги преди моля специалистите да споделят  Salamander Salamander
Активен

Eublepharis macularius 0.0.1
Pomorieca
7 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 255

« Отговор #1 -: 28 Октомври 2009, 22:48:31 »

Еми след като не яде пред теб му го остави и на сутринта виж дали е хапнал ако не незнам моя скорпион прави така .. но на сутринта няма и следа от червея ...
Активен
100yan
11 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 838

::: Geckoholic :::

« Отговор #2 -: 28 Октомври 2009, 22:56:28 »

Еми след като не яде пред теб му го остави и на сутринта виж дали е хапнал

Еми след като от 7-ми октомври досега "всеки ден му пуска по бращнен червей/щурче" - ако не ядеше щеше да се е зарил с жива храна в терариума (или в каквото и да живее). И за да е ходил по нужда няколко пъти - значи има от какво. Явно животното си яде, но е срамежливо...
Активен

Eublepharis macularius: 9.15.0.0 [HTCT, SHTCT/B., Emerine, Sunglow Bell, APTOR, RAPTOR, MSS, Blizzard, GK Snow, Black Hole];
Pachydactylus turneri: 2.4.0.2; Paroedura pictus: 1.2.2.0; Homopholis fasciata: 1.1.0.0; Rhacodactylus auriculatus: 0.2.0.0 [Red Stripe]; Rhacodactylus ciliatus: 1.1.0.0 [Patternless, Tiger]; Teratoscincus roborowskii: 1.1.0.0
Worgen
1 кожа

Неактивен Неактивен

« Отговор #3 -: 19 Ноември 2009, 03:23:21 »

Днес за първи път изяде щурчето от пинсетата ,с която му го дадох  Metal Metal
Активен

Worgen
1 кожа

Неактивен Неактивен

« Отговор #4 -: 19 Ноември 2009, 18:41:48 »

Преди малко смени кожа Smiley Много яко животинче  Blush Blush
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC