Гост
24 Май 2012, 15:46:44
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Анкета
Въпрос: Смятате ли, че трябва да се променят правилата за подписите ни?
да определено
не
все ми е тая(не им обръщам внимание)

Страници: [1] 2   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подписите - досада, хвалипръцкане или нещо друго  (Прочетена 2594 пъти)
vladdark
VIP потребител
10 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 525

« -: 28 Декември 2007, 11:56:12 »

Всички ние натрупахме кой повече кой по-малко животни. Подписите станаха прекалено голяма част от форума. Мен лично това започна да ме дразни. Скролирам като луд за да прочета мненията, опитвайки се да не обръщам внимание на подписите. Щях да предложа промяната която Иво е въвел за себеси. Но с малко промени. Защо не се направи една тема в която всеки един ако иска ще постне САМО един пост със своите любимци. Той ще си го актуализира когато трябва... В подписите ще има линк към неговия си пост. Ето така ако някой се интересува ще отиде на неговия пост за да види какво отглежда дадена персона. А ако щете и линкове към снимки си сложете.
 Надявам се да споделите и мнение не само да гласувате.
ПС: Забелязахтели уловката във въпросите?
Активен

Ще крещя...
reptilian
11 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 785

Господ е милостив ,ние не сме

« Отговор #1 -: 28 Декември 2007, 12:31:20 »

Напълно съгласен съм.
П.П.:Как да го направа линка да е с тая иконка  Link ?
Активен

Отглеждам : Link Schmerz ist nur ein Vorwand der schwachen
Tinoblg
5 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 111

Искаш piece of me нали?!?!

« Отговор #2 -: 28 Декември 2007, 12:51:06 »

е хора защо да ви дразнят  Shocked просто на кратко какво има дадения човек а не му обращам внимание но май само аз не му обръщам внимание
Активен

Още един линк в подписа и бан!
StR
12 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 990

« Отговор #3 -: 28 Декември 2007, 13:52:56 »

Тино,ти имаш 2-ва паяка,затова не ти птави впичатлиение.Съгласен съм със vladdark и reptilian.Но наистина как се използва тази иконка  Link
Активен
botan
8 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 300

« Отговор #4 -: 28 Декември 2007, 14:22:50 »

[.url.=.linka.] {.link.}[./url.]
Без точките, става с всеки емотикон  Wink
Активен

Паяци: Brachypelma albopilosum 0.1.0; Brachypelma boehmei 0.1.0 и Brachypelma auratum 0.0.1.
Мравуняци: Camponotus ligniperda.
Други: Руска синя 1.0.0; Trachemys scripta elegans 0.1.0 и един аквариум със скариди и рибки.
ZeRBeRuS
Модератор
12 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 1102

Тъпо е да си тъп, ама си е за цял живот!!!

« Отговор #5 -: 28 Декември 2007, 14:24:08 »

Аз гласувах с "не" по простата причина, че подписите са за това да напишеш каквото си поискаш, а иначе какъв е смисалът от тях и големият брой символи (1500), който е разрешен Huh?! Иначе и на мен не ми правят никакво впечатление, както Tinoblg. Относно това за гадинките в подписа ми се струва глупаво, пак казвам при толкова голям брой символи дали ще напишеш това какви твари гледаш или някакви пълни глупости - няма значение, абсолютно никакво значение.

П.П. [ url= линка ] емотиконата [ /url] , всичко се пише заедно !
Активен
vladdark
VIP потребител
10 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #6 -: 28 Декември 2007, 15:12:52 »

Относно това за гадинките в подписа ми се струва глупаво, пак казвам при толкова голям брой символи дали ще напишеш това какви твари гледаш или някакви пълни глупости - няма значение, абсолютно никакво значение.

Естествено всеки си има свое мнение и затова го пуснах като анкета. Но ZeRBeRuS не виждам логиката ти. Ако имаш 10000 знака пак ли ще ги запълниш? Защо трябва обезателно да се използват?
Активен

Ще крещя...
ZeRBeRuS
Модератор
12 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 1102

Тъпо е да си тъп, ама си е за цял живот!!!

« Отговор #7 -: 28 Декември 2007, 17:09:43 »

Ти го каза vladdark :
Естествено всеки си има свое мнение ...
аз изказах моето, за това  Surrender преди да е прерастнало в поредния безсмислен и глупав спор.  Drink beer
Активен
Кърто
VIP потребител
10 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 567

« Отговор #8 -: 28 Декември 2007, 18:07:06 »

Абе гледайте сега ! Аз гласувах за "не" , но идеята ти vladdark е много готина . Коя идея ще запитате ! Ами тази всеки да си направи една тема в която само и единствено той да пише и там за си въведе всичките гадинки които отглежда ! Така хем ще се знае кой какво си гледа хем няма да пречи на хората който това ги дразни ! Нещо като регистър на паяците които си гледаш ! И всеки да гледа и да не пише след тебе за да не се загуби смисъла и да се превърне в поредната тема на сбодни съчинения ! 
Активен

e-mail: kurto1@abv.bg
До момента си гледам:
Link
vladdark
VIP потребител
10 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #9 -: 28 Декември 2007, 18:51:49 »

Идеята е не да има по една тема за всеки юзер, а само една тема в която всеки ще има само по 1 пост. Може да се пусне линк към него. Справка - виж линка на Иво Катрафилов
Активен

Ще крещя...
Кърто
VIP потребител
10 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #10 -: 28 Декември 2007, 18:58:49 »

Да бе видял съм го много от давна ! Ма гледай са какво ще стане примерно идеята ти тръгне и ок всичко е перфектно ... но идва прекрасния момент когато на някой примерно иска да види какво си гледам и от къде да види ами от онази тема в която всеки си е написал какво си гледа и хоп аз съм някъде из между страниците и ела гледай тва търсене ! А до колкото аз знам не мога да дам линк само на моя пост а трябва да дам линк с цялата страница , на която незнам колко поста се събират ! Такаче искам да каза че в идеятата ти има идея  Grin Но до обмисли  от към тая страна която описях издиша !
Активен

До момента си гледам:
Link
reptilian
11 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 785

Господ е милостив ,ние не сме

« Отговор #11 -: 28 Декември 2007, 19:07:19 »

http://terraristic.net/forum/index.php?topic=542.0 който го дразнят подписите да пише тук
Активен

Отглеждам : Link Schmerz ist nur ein Vorwand der schwachen
xfan
xfan
12 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 1118

Ако животът ти поднася лимони...върни му лимонки!

« Отговор #12 -: 28 Декември 2007, 19:20:50 »

Да бе видял съм го много от давна ! Ма гледай са какво ще стане примерно идеята ти тръгне и ок всичко е перфектно ... но идва прекрасния момент когато на някой примерно иска да види какво си гледам и от къде да види ами от онази тема в която всеки си е написал какво си гледа и хоп аз съм някъде из между страниците и ела гледай тва търсене ! А до колкото аз знам не мога да дам линк само на моя пост а трябва да дам линк с цялата страница , на която незнам колко поста се събират ! Такаче искам да каза че в идеятата ти има идея  Grin Но до обмисли  от към тая страна която описях издиша !
можеш да направиш линк точно към поста, който те интересува, това не е проблем :-)
Колкото до гласуването.. гласувах с не. Според мен правилата не трябва да се променят, всеки, който има доброто желание може да изброи животните си в дадената за целта тема и да направи линк към поста си, но както каза Милен имаш 1000 знака или там колкото са. Дали ще сложиш аски картинка на заек, мече, роза или там нещо друго на 5-6-7-8-9 реда, или ще изброиш животните си за мен няма значение. Изброяването на животните в подписите си е един вид фукане, нещо от сорта на "вижте аз какво имам и се охапете от яд :-П", а когато това стане в един пост, с линк към него ... я някой цъкне , я не ... :-))
Това е от мен :-)
Активен

Тарантулас ол дъ уей (да не се чете "Дърти тарантули на пътя" или "По-старият път на тарантулите"!)
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2034

Gecko Addict

« Отговор #13 -: 28 Декември 2007, 21:58:11 »

Доколкото помня Ники увеличи размера на подписите, защото аз го помолих, тъй като не ми стигаше. След като щастлив наблъсках всичко що лази у дома в подписа, осъзнах че на вид е адски голяма цигания. Още повече ако имената са наблъскани без никаква подредба и идея(не само че не постигат искания ефект, но и въобще не биват прочетени). Много съжалявам хора, които си взимат животни само, за да се фукат с вида, цената и бройката им, но още повече съжалявам самите животни.

Вижте линка от подписа ми и си представете този ферман да го има на 600 ++ места във форума. Ако ще ви кефи веднага го лепкам(ако стигнат символите за подпис).
Активен

George
Модератор
8 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 320

« Отговор #14 -: 29 Декември 2007, 00:46:44 »

Правилата за подписа няма нужда да се променят. Приемам варианта на Иво за списъка с отглежданите животни, а в текста на самия подпис - на когото каквото му харесва да си пише. При този вариант може просто да се ограничи броя на символите до по-разумен брой, за да не се удвоява размера на постовете.
Активен

Жоро, отглеждам :    Link
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2944

terraristic.net

« Отговор #15 -: 29 Декември 2007, 01:50:30 »

Аз съм против промяна на правилата относно подписите. Не виждам проблем човек, който отглежда 5-6 вида да си ги изброи в подписа. Когато станат повече вече наистина дразни, но все пак човек сам решава какъв подпис да има, стига да не нарушава другите правила.

Одавна мислех да пусна тема, в която всеки да изброи животните си, но все не се сещам и виждам, че някой ме е изпреварил  Wink

Според мен трябва да се ограничат броя на символите в подписа на 1000 и дори по-малко. Какво мислите по този въпрос?
Активен

РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Link
Търся МЪЖКИ паяци за размножаване: Link
vladdark
VIP потребител
10 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #16 -: 29 Декември 2007, 05:06:10 »

Според мен трябва да се ограничат броя на символите в подписа на 1000 и дори по-малко. Какво мислите по този въпрос?
Thumb up  Applause

Ако са 4-5 вида няма проблем. Но иначе става много досадно. Ако са изброени по азбучен ред поне...
А някой схвана ли уловката? (вижте ПП най-горе) Ако на толкова хора им е все едно, защо да не се променят за да не дразнят? Излиза че "НЕ"<"да"+"все ми е едно" Wink
Активен

Ще крещя...
Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2034

Gecko Addict

« Отговор #17 -: 29 Декември 2007, 10:25:00 »

100 пиксела височина или еквивалента му в текст.
Активен

Кърто
VIP потребител
10 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #18 -: 29 Декември 2007, 12:27:17 »

Абе някоя добра душа може ли да ми обясни как да направя тоя линка от подписа си точно към моя пост Huh?Sorry Offtopic Sorry Offtopic ПП : извинявайте за оффтопика !
Активен

До момента си гледам:
Link
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2944

terraristic.net

« Отговор #19 -: 29 Декември 2007, 13:47:07 »

Абе някоя добра душа може ли да ми обясни как да направя тоя линка от подписа си точно към моя пост Huh?Sorry Offtopic Sorry Offtopic ПП : извинявайте за оффтопика !

Това и аз не го знам...
Активен

РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Link
Търся МЪЖКИ паяци за размножаване: Link
Страници: [1] 2   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC