Гост
25 Май 2012, 13:23:43
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Новини: Екипът на terraristic.net не толерира неспазването на ПРАВИЛАТА и неграмотното писане!
Пишете на кирилица.
Слагайте главни букви и препинателни знаци.
Не замествайте български букви с цифри (4, 6).

Начало   Помощ Календар Галерия Вход Регистрирай  
Страници: [1] 2 3   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Какво е това животно???  (Прочетена 7179 пъти)
Rasta
4 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 72

« -: 31 Декември 2007, 22:08:45 »

Wonder намерих днес на стената унас едно странно животинче... Прилича на страшилка, но е с тяло около половин см.Прибрах го в една кутиика защото навън ще измръзне,а вътре...не знам кой ще го настъпи...Много интересна гадинка е,но за съжаление не мога да я снимам...Искам да разбера с какво да я храня, защото мисля да я гледам-не знам растителноядна ли е като страшилките,или е хищник...?Дайте ми съвет?Какво да права и с какво да я храна и колко време може без да яде?Huh?
Активен

Стъклени очи, всичко презиращи<br />Стъклени очи, забравили деня<br />Стъклени очи, живота отричащи<br />Стъклени очи - деца на нощта<br />Стъклени очи, влюбени в тъмнината<br />Стъклени очи, виновни без вина<br />Стъклени очи - тъга до болка позната<br />Стъклени очи - една изгубена душа
botan
8 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 300

« Отговор #1 -: 01 Януари 2008, 01:30:11 »

Мъничко черничко, с малко синичко...ха познайте какво е - муха с посинено око.
Определението ти е доста оскъдничко, пък току що изядох боба на който гадах Embarrassed
Та моля те, дори и да е с телефон, направи някаква снимка, може и да помолиш приятел с фотоапарат, просто няма как да познаеме иначе.
На мен ми се върти нещо в главата да е бебе богомолка,но не знам.
Активен

Паяци: Brachypelma albopilosum 0.1.0; Brachypelma boehmei 0.1.0 и Brachypelma auratum 0.0.1.
Мравуняци: Camponotus ligniperda.
Други: Руска синя 1.0.0; Trachemys scripta elegans 0.1.0 и един аквариум със скариди и рибки.
reptilian
11 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 785

Господ е милостив ,ние не сме

« Отговор #2 -: 01 Януари 2008, 01:39:47 »

Цвят?Колко крака има ?
П.П.:И аз мисля че е богомолка,но по това време на годината не е много възможно(май).
Активен

Отглеждам : Link Schmerz ist nur ein Vorwand der schwachen
botan
8 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 300

« Отговор #3 -: 01 Януари 2008, 17:03:04 »

http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=GALLERY_IMAGE&IMAGE_ID=757554&CATEGORY_ID=42
Такава ли е твойта гад?
Активен

Паяци: Brachypelma albopilosum 0.1.0; Brachypelma boehmei 0.1.0 и Brachypelma auratum 0.0.1.
Мравуняци: Camponotus ligniperda.
Други: Руска синя 1.0.0; Trachemys scripta elegans 0.1.0 и един аквариум със скариди и рибки.
Rasta
4 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #4 -: 02 Януари 2008, 13:46:40 »

съвсем не...Ще се опитам довечера да пусна снимка,но не ви обещавам че ще добиете пълна представа за животинката...Тя е странен цвят...Все едно сте събрали топче от прах-това представлява,с 6 крка е и си има 2 пипалца отпред-антенки...
Активен

Стъклени очи, всичко презиращи<br />Стъклени очи, забравили деня<br />Стъклени очи, живота отричащи<br />Стъклени очи - деца на нощта<br />Стъклени очи, влюбени в тъмнината<br />Стъклени очи, виновни без вина<br />Стъклени очи - тъга до болка позната<br />Стъклени очи - една изгубена душа
reptilian
11 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #5 -: 10 Януари 2008, 15:21:38 »

Какво стана с снимката ? Може да си открил нов вид гад...
Активен

Rasta
4 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #6 -: 10 Януари 2008, 23:11:44 »

имам снимки но не мога да ги кача...какво да права? Huh? Wonder
Активен

reptilian
11 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #7 -: 11 Януари 2008, 11:22:51 »

http://imageshack.us/ - пробвай тук  Wink
Активен

Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2034

Gecko Addict

« Отговор #8 -: 11 Януари 2008, 16:02:16 »

По принцип може да се прикачат направо поста, но в момента не мога да разбера изключена ли е функцията и ако да, защо въобще седи като опция. Опитах се на няколко пъти да прикача файлове с общ обем под 100 КВ и пак ми дава че са много.
Активен

Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2946

terraristic.net

« Отговор #9 -: 11 Януари 2008, 22:45:33 »

По принцип може да се прикачат направо поста, но в момента не мога да разбера изключена ли е функцията и ако да, защо въобще седи като опция. Опитах се на няколко пъти да прикача файлове с общ обем под 100 КВ и пак ми дава че са много.

И аз не знам какво става....
Активен

РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Link
Търся МЪЖКИ паяци за размножаване: Link
Niki
Админ
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2946

terraristic.net

« Отговор #10 -: 12 Януари 2008, 00:35:12 »

Ето бубулягата:

Активен

РАЗПРОДАЖБА на тарантули: Link
Търся МЪЖКИ паяци за размножаване: Link
reptilian
11 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #11 -: 12 Януари 2008, 11:57:18 »

Shocked Иво ,ти си на ред Shocked
Активен

StR
12 кожи

Неактивен Неактивен

Публикации: 990

« Отговор #12 -: 12 Януари 2008, 16:23:54 »

wow!Никога преди не бях виждал такова животно Shocked. Sorry предварително за глупавия въпрос но тази буба на снимката не е ли мъртва или сигурно ми трябва по-голям диоптер
Активен
Rasta
4 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #13 -: 12 Януари 2008, 17:33:23 »

хахахахаха не-съвсем жива е...сега си се разхожда в кутииката и си живурка там...не знам с какво се храни но изглежда съвсем жива...хайде кажете какво е това животно де...Huh?Искам да знам....Кой да питам...
Активен

Иво Катрафилов
VIP потребител
Терарист

Неактивен Неактивен

Публикации: 2034

Gecko Addict

« Отговор #14 -: 12 Януари 2008, 19:26:19 »

Дай снимка от друг ъгъл. От тази, поне аз не мога да ориентирам.
Активен

Rasta
4 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #15 -: 12 Януари 2008, 21:44:35 »

нямам апарат...а е много малка и с телефон не става...хайде де...не може да не знае никой какво е то...
Активен

reptilian
11 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #16 -: 13 Януари 2008, 11:26:08 »

Е откъде е горната снимка ?  Wonder Не е ли твоя и да си я дал/а на Ники ,за да я постне?
Активен

Rasta
4 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #17 -: 13 Януари 2008, 16:30:28 »

да моя е,но тогава бях с апарата на баща ми а сега апарата е при него...в софия нямам апарат и сега няма с какво да я снимам...
Активен

reptilian
11 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #18 -: 13 Януари 2008, 17:22:27 »

Щом си в София драсни едно ЛС да кажеш в кой квартал си и да го снимаме с моя апарат ,и ако мога да се опитам да го определя какво е  Smiley
Активен

Rasta
4 кожи

Неактивен Неактивен

« Отговор #19 -: 13 Януари 2008, 19:53:18 »

не мисля да казвам на който и да било къде живея...Ако някой мисли че ако види животинката има реални шансове да каже какво е...ок -ще я донеса до някъде,но...ти каза че не знаеш какво е...какъв е смисълът да я гледаш на живо???
Активен

Страници: [1] 2 3   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на:  

© terraristic.net 2007 - 2010 | XHTML | CSS | карта на сайта | Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC